Ayla troši na pljuge 3500kn mjesecno 😂😂😂😂. Hot.
Taman placa 🤪🤪 nedaj Boze da me ko trazi cigar ionako ogranicena 🤣🤣🤣
Hahahah ja umirem. Jel stavis po tri pljuge u usta odjednom?
Kako kad 🤣 to se pari na sve strane 🤪😤🤯
Netko je spomenuo curenje kolostruma i jastucice za dojilje, pa evo divotica koje su sto put bolje (uz to i ljepse) od jednokratnih. Koristit cu iste vec treci put ima puno teta sivalica, ove su mi jedne od drazih. Koga zanima, neka skicne.
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=2206933922695283&id=140644429324253&set=a.141235155931847&source=54

Meni ne curi da ja kuzim neko mlijeko ili da imam fleke, ali imam stalno zuckasto skoreno na bradavici.

Cao cure, vidim da se pitate gdje su neke cure sa popisa, ja sam jedna od onih koje vas svaki dan prate i citaju, ali se ne javljam 🙈
Par puta sam htjela, ali vi predjete toliko tema u par stranica, da se onda na kraju i ne javim, a i nisam iz Hr, pa u dosta tema (o raznim naknadama, porodilistima i sl) ne mogu bas sudjelovati. 😄
Ja sam u 32tt, osjecam se super i bebica je super, hvala Bogu, za sada sve ide kako treba 😊😊
Drago mi je i da ste sve vi okej i super su vam teme, sve sto me do sada zanimalo vi ste pisale, tako da se nisam ni morala javljati 🙈
Oprostite na duzem postu, pozdrav svima! 😆
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji