Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    20. Srpanj 2019. 22:42

Ja jos otkidam na vase komentare 🤣🤣🤣
    Kod nas doma je tata znao zapaliti kad sam ja bila manja, ali je prestao tak da su uvijek pusili samo gosti i onda se kuca ne bi tri dana proluftala 🤭 Ja nisam nikad (samo probala), decko isto ne tak da sam i doma najavila da kad bude beba, ni gosti nece. Imamo mjesta di mogu pusit, al ni nemamo bas pusaca...kod njega di smo sad puse sestra i mama u dnevnoj, a ja si smrdim nakon samo par min, ko da sam iz kafica izasla 😒

PatyDi
    20. Srpanj 2019. 22:43

Manich

DijMar

Manich

DijMar

Manichak dobro pamtim, ti si nekad pisala, na početku trudnoće kako voziš bicikl? Jel ga još voziš?
    Mene sprdaju da ću do poroda bit na njemu
    Sjedit mogu ravno bez problema, ne predugo naravno, jer sjedenje samo po sebi izbjegavam koliko god mogu…čak mi gin na zadnjoj kontroli nije niš rekla da je beba nisko tak da mislim da se možda dignuo gore, pošto ga osjećam po cijelom trbuhu, ne mogu skužiti, no kad mi rade uzv, onda glavicu gledaju skroz kod stidne kosti…

Heehe da ja sam jasila biciklu dosta dugo ali mislim da sam zadnji put sjela na nju kad sam bila u 17tom tjednu.. I nije mi tada bas pasalo cudan mi osjecaj bio neznam bi li mi sada smetalo.. Morat cu probat jedan dan ponovo voziti.. Kazu zene da nije to lose ako je sa trudnocom sve okej i ako se ti osjecas okej…. Tako je meni moja doktorica rekla mozes sve do zadnjeg dana ako se osjecas okej..

Meni nije pasalo tamo negdje krajem prvog tromj i nekih mj dva sigurno nisam, a u to vrijeme je beba bila nisko…sad vozim svaki dan, nekad i dva puta, krace relacije i po ravnome ili nizbrdo jer uzbrdo ni ne smijem, a i osjecam lagani pritisak ako moram jace pedalirati…najsmijesnije mi je sto moram noge drzati malo siroko 🤣

Vidis mozda cu sutra posljepodne probat i ja opet voziti mozda bi mi sada bilo okej a da noge ce sigurno i kod mene ici kao da sjedim na konju hahahhaha… Budem probala sutra jer moram otici do doktorice tj samo vidjeti da nije mozda otisla na godisnji da nebi otisla u srijedu pa poljubila vrata..

Pa da, probas i vidis i ak ti pase, onda svejedno pitaj gin za potvrdu da mozes 🤗

Angelina
    20. Srpanj 2019. 22:46

KOLOVOZ
    ayla - 22.8. Djevojčica💜
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
    samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
    Nopobo- 21.09. curka💜
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    Marinaaaa- 2.10.,
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
    Manich - 26.10.
    STUDENI
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11. djevojčica 💜
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Kengurica - 25.11. dječak 💙
    Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Katja32- 28.11

20. Srpanj 2019. 22:50

DijMar

Manich

DijMar

Manich

DijMar

Manichak dobro pamtim, ti si nekad pisala, na početku trudnoće kako voziš bicikl? Jel ga još voziš?
    Mene sprdaju da ću do poroda bit na njemu
    Sjedit mogu ravno bez problema, ne predugo naravno, jer sjedenje samo po sebi izbjegavam koliko god mogu…čak mi gin na zadnjoj kontroli nije niš rekla da je beba nisko tak da mislim da se možda dignuo gore, pošto ga osjećam po cijelom trbuhu, ne mogu skužiti, no kad mi rade uzv, onda glavicu gledaju skroz kod stidne kosti…

Heehe da ja sam jasila biciklu dosta dugo ali mislim da sam zadnji put sjela na nju kad sam bila u 17tom tjednu.. I nije mi tada bas pasalo cudan mi osjecaj bio neznam bi li mi sada smetalo.. Morat cu probat jedan dan ponovo voziti.. Kazu zene da nije to lose ako je sa trudnocom sve okej i ako se ti osjecas okej…. Tako je meni moja doktorica rekla mozes sve do zadnjeg dana ako se osjecas okej..

Meni nije pasalo tamo negdje krajem prvog tromj i nekih mj dva sigurno nisam, a u to vrijeme je beba bila nisko…sad vozim svaki dan, nekad i dva puta, krace relacije i po ravnome ili nizbrdo jer uzbrdo ni ne smijem, a i osjecam lagani pritisak ako moram jace pedalirati…najsmijesnije mi je sto moram noge drzati malo siroko 🤣

Vidis mozda cu sutra posljepodne probat i ja opet voziti mozda bi mi sada bilo okej a da noge ce sigurno i kod mene ici kao da sjedim na konju hahahhaha… Budem probala sutra jer moram otici do doktorice tj samo vidjeti da nije mozda otisla na godisnji da nebi otisla u srijedu pa poljubila vrata..

Pa da, probas i vidis i ak ti pase, onda svejedno pitaj gin za potvrdu da mozes 🤗

Pa ja mislim da ce ona rec ma samo naprijed ako se osjecas okej.. Ona je jedna od onih doktorica koje smatraju da nase tijelo pokazuje najbolje jel sve okej.. Zato me svaki put na pregledu pita kako se osjecam.. A ja se u biti vecinom osjecam super osim kad mi eto beba ode nisko dolje onda me boli i ovih dana me jalooo glava boli i umorna sam pa spavam popodne.. Ali to sve nekako smatram normalnim. Jedino sto mi cudno da ja bebu osjecam uvijek ili dolje kod mjehura po sredini ili kod pupka ili skrooooz na ljevoj strani.. Od 16tog tjedna kako osjecam bas micanje ja sam bebu svega 2 puta osjetila sa desne strane stomaka.. Jel to normalno? 

Venus
    20. Srpanj 2019. 22:55

Vidim dva djecaka 24.10.
    I mojoj curici je tad termin ❤️

• Iva2
    20. Srpanj 2019. 23:03

Angelina

KOLOVOZ
    ayla - 22.8. Djevojčica💜
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
    samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
    Nopobo- 21.09. curka💜
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    Marinaaaa- 2.10.,
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
    Manich - 26.10.
    STUDENI
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11. djevojčica 💜
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Kengurica - 25.11. dječak 💙
    Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Katja32- 28.11

Ako mozete i nas upisati - 01.11. djevojcica 💕

20. Srpanj 2019. 23:04

Manich

ayla

kzeli

Moram se ubacit za cigare , prestala pustit 1.12 jer su mi se gadile… prestale mi se gadit negdje u 2 mj ove godine i fale mi uz kavu i zapalila bih al necu jer muz je prestao prije 2 godine i znam da ne bi htio da pusim u trudnoci zato sam i prestala al da mi je zelja je svaki dan uz kavu i imam jos od 11 mj par cigara u kutiji u ruksaku i stalno ih nosam zab vec na njih neki dan ih nasla al nema sanse da zapalim ☺
    Mozda jednog dana kad prestanem dojit s frendicama na kavi budem znala zapalit koju … a inace nisam neki pusac 1-2 kutije u nekih tjedan do 10 dana sam znala popusit al vec nekih15 godina sam pusac al ne pusim puno…

Ja sam 9 godina zadnji 5, 6 kutija dnevno nekad i vise

6 kutijaaa dnevnooo de zezas mee.. 🙄 A ja mislila da ja pusila puno.. Ja sam kutiju dnevno..

Ahahhahaha ma krivo sam nap zab sam napisati godina zadnjih 5,6 godina sam pusila po kutiju i vise dnevno 😂😂

20. Srpanj 2019. 23:10

A jesam se sad ismijala vasim komentarina, nebi stigla 5-6 kutija dnevno bi izgorila 😂😂😂 

kzeli
    20. Srpanj 2019. 23:13

Ja ne znam jel se to fizicki uopce stigne ? 🤣😂🤣😂🤣

PatyDi
    20. Srpanj 2019. 23:14

Vec par dana zelim pitat, al zaboravim - koji vocni caj ne sadrzi hibiskus?! Ja ko luda trazim, al bas svi ga imaju, a njega ne smijemo...ili u tim tragovima ne smeta? 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.