A ne da mi sliku zalijepiti tamo gdje ja gledam. Pise 23.-27. weeks si u šestom mjesecu. Znaci punih 5 trudna.
Stavila sam u google, i am 22 weeks pregnant, how many months i am 😂😂😂😂 Uglavnom taj ludi google nadje odmah teme na to pitanje i vecinom pise, usli ste u 6. mjesec. Znači punih sam 5 i 4 jos imam do kraja sto i odgovara terminu.
Vidi se da me nesanica muči. 🤪

Jutreko
Ajme jesam se nacitala, vidim sve dobile inspiraciju 👍
Naravno, slabo sam zapamtila 🙈 jedino sam umrlo od smjeha na aylu lokomotivu 😂😂😂😂
Sto se pusenje tice ja nikad nisam pusila, muz ne pusi i kod nas se ne pusi...pa nisam relevantna. Ja gledam izbjegavati zadimljeno, al odem na kavu nekad gdje se pusi. Malog isto maksimalno izbjegavam voditi gdje se pusi, tak sam nedavno pocela i onda budemo stvarno kratko.
Rucnik iz ethereala sigurno nisam platila 180 kn 😱, uzela sam bambusov, doduse prije nego su dignuli cijene, na sajmu i bio je tako 120-130
Netko je pitao da se vozi da lezi na zadnjem sjedalu-ne, ne i ne. U autu se sjede i veze pod obavezno.
Rijetko tko sjede u auto i planira se sudariti, a opet se dogada svakodnevno
Evo jedan primjer (samo 13 km/h!)
https://www.facebook.com/1585908631667250/videos/2050497605208348/?app=fbl

Eh da, za tjedne, tj tromjesecja, negdje je ovako, negdje onako.... ne moze se 40 tjedana podjeliti na 3 🤪
Uglavnom pisu da je prvo malo duze, a negdje bude zadnje....pa sad ovisi gdje gledate

A ne da mi sliku zalijepiti tamo gdje ja gledam. Pise 23.-27. weeks si u šestom mjesecu. Znaci punih 5 trudna.
Stavila sam u google, i am 22 weeks pregnant, how many months i am 😂😂😂😂 Uglavnom taj ludi google nadje odmah teme na to pitanje i vecinom pise, usli ste u 6. mjesec. Znači punih sam 5 i 4 jos imam do kraja sto i odgovara terminu.
Vidi se da me nesanica muči. 🤪
Da ali trudnicki tjedni i mjeseci nisu isto kao i kalendarski...
40tjedana koliko trudnoca traje ti je 10 trudnickih mjeseci
Sa punih 4 tjedna ti si zaokruzila prvi mjesec trudnoce, jer prvi tjedan nije puni tjedan vec si usla...
Deja je usla u trece tromjesecje jer je zaokruzila drugo s zavrsetkom 27.tt

Eh da, za tjedne, tj tromjesecja, negdje je ovako, negdje onako…. ne moze se 40 tjedana podjeliti na 3 🤪
Uglavnom pisu da je prvo malo duze, a negdje bude zadnje….pa sad ovisi gdje gledate
Sto je najzalosnije svugdje drugacije piše pa ako covjek ne kuzi samo ga jos vise zbuni njihovo racunanje. Zbog toga ja pjeske pa eto, i da dobro si rekla ispada da kao prvi mjesec traje 5 tjedana...
Pa ti budi pametan sad 🤣

Po mojoj aplikaciji sa 27tt se ulazi u drugo tromjesečje
Pardon,treće 🙉
Jutro zene, bogme ste se raspisale ko lude...sto se tice pusenja, ja sam pusila 10 godina po kutiju, kad sam saznala da sam trudna sam prestala al mi dode zelja da zapalim i znala sam povuc par dimova dva puta mjesecno i mislim da to ne skodi bebici...na pocetku trudnoce nisam mogla ni primirisati cigareti ali sad me vuce tako da ne znam sta ce biti kad rodim ;) kolostrum mi ne curi ali sam citala da to kod svakog drukcije...dobro je kad curi, dobro je i kad ne curi tako..ja se samo nadam da cu imati mlijeka...sto se tice tromjesjecja koliko sa ja skuzila sa 27. Tjednom ulazis u 3. Tromjesjecje s tim da se mjeseci do 6. Mjeseca racunaju po 5 tjedana a onda nadalje po 4 tjedna...

Hehehe jutro cure bas ste se raspisale i nek je nama veselo sa nasim curama... 😆🤣 Negooo da vam se malo zalim.. Zub me boli vec danima.. Imam dejt sa zubarkom 2.8 i zabb sam pitat jel mi smije dat inekciju jer ne podnosim bol kod zubara i imam strah ono tipa da kad sam prvi put isla vadit zub skoro pala u nesvjest hahahah al doslovno.. Kad sam bila zadnji put bila sam 10 tj trudna i ona je meni samo rekla da mi nesmije dat inekciju dok ne prodjem prvo tromjesečje pa se nadam da sada smijem inekciju jer bez toga sumnjam da cu izdrzat popravljanje zuba..
Bilo kako bilo to računanje, meni je već dosta i tjedana i mjeseca i tromjesečja Mislim, naravno da ne bih još jer nije vrijeme, ali sasvim mi je dovoljno ovih 7.mj trudnoće
Lijepo mi je bit trudna, ali me živcira što sve moram polako, bez naglih pokreta, ne mogu se sagnut...uglavnom sve znate
A kad me netko pita koliko mi je, kažem uvijek približno u mjesecima, mislim, nije da će netko ići računati mi tjedne i dane
Sad kažem da sam 7 mj i tak ću biti neka 2 tj, pa onda 7 i pol, pa skoro 8 i onda za mj dana 8
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji