Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinah
    21. Srpanj 2019. 00:01

Hvalaaa

21. Srpanj 2019. 00:01

Petitefille vidam na forumu a mkt39 nisam odavno nezz sta se desava pola cura nam nema, sigurno nas potajno prate i smiju se nasim ispadima 😂

21. Srpanj 2019. 00:04

Julie

Pa ja bila šokirana da netko pusi 5 kutija, aj čula sam čak i 3 dnevno sto je koma, al brate 5 i još žensko da toliko pusi 😂🙈

😂😂 Ma mene ti to nista ne iznenaduje kada cujem koliko zensko moze popiti, ne sikirajte se nisam toliko pusila to bi prevazislo sve mjere a i kad da ja to popusim znate da ja spavam 12h 😂😂🤪

Angelina
    21. Srpanj 2019. 00:07

ayla

Petitefille vidam na forumu a mkt39 nisam odavno nezz sta se desava pola cura nam nema, sigurno nas potajno prate i smiju se nasim ispadima 😂

Bas cudno 😬

• Kengurica
    21. Srpanj 2019. 00:19

Ayla troši na pljuge 3500kn mjesecno 😂😂😂😂. Hot.

Angelina

ayla

Bas cudno 😬

Mozda nam se jave kada rode da znamo da su one i bebice dobro i da cujemo iskustvo 🙂

• Kengurica

*hit 😂😂😂

21. Srpanj 2019. 00:20

Kengurica

Ayla troši na pljuge 3500kn mjesecno 😂😂😂😂. Hot.

Taman placa 🤪🤪 nedaj Boze da me ko trazi cigar ionako ogranicena 🤣🤣🤣

• Kengurica
    21. Srpanj 2019. 00:21

Hahahah ja umirem. Jel stavis po tri pljuge u usta odjednom? 

21. Srpanj 2019. 00:26

Kengurica

Hahahah ja umirem. Jel stavis po tri pljuge u usta odjednom?

Kako kad 🤣 to se pari na sve strane 🤪😤🤯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.