Curke pitanje za bivse pušačice(cigareta)😂 dal vam jos pada na pamet cigar?
Hoces iskreno meni nekad dodje da zapalim i ako sam u drustvu nekog ko pusi zapalim i ja jednu onak za zelju al ne vuce me da bi sad pusila stalno.. Vise onak neka zelja uz kavu i danas sam jednu i bas mi pasalo.. Ne mislim da sad ta jedna cigara u mjesec dana skodi bebi i iskreno nemam namjeru se vracat na cigare poslje kad rodim jer mi se gadi miris dima u kuci i nezelim da mi dijete bude izlozeno dimu...
E da je li stetno sjediti po sata-sat negdje na kavi/pizzi ?
Ja sjedim dok ručam,ako izađem na kavu također. Nije to tako često ali bude. Nalaz mi je isti od 19tt. Nije mi dao baš tako strogo mirovanje ko Ayli mada sam ja u početku skoro pa stalno mirovala. Ali po kući uradim s nogu što mogu.
Moj doktor je totalno drugaciji od drugih doktora koliko primjecujem s njim nema zaje ako je za mirovati onda mirovanje i volim to kod njega ako imam kakav problem nazovem ga i on rece jel za bolnicu il nije ako on radi da dodem do njega, pitala sam ga oce li mi biti na porodu on veli ako hocu da ga zovem reko ako stignem hocu svakako
Curke pitanje za bivse pušačice(cigareta)😂 dal vam jos pada na pamet cigar?
Hoces iskreno meni nekad dodje da zapalim i ako sam u drustvu nekog ko pusi zapalim i ja jednu onak za zelju al ne vuce me da bi sad pusila stalno.. Vise onak neka zelja uz kavu i danas sam jednu i bas mi pasalo.. Ne mislim da sad ta jedna cigara u mjesec dana skodi bebi i iskreno nemam namjeru se vracat na cigare poslje kad rodim jer mi se gadi miris dima u kuci i nezelim da mi dijete bude izlozeno dimu…
E tako i ja...
Iako moj dragi pusi i to dosta i onda meni idu gusti samo takvi...
A sta se tice pusenja u stanu, nema toga.. Odvratno mi to kad smrdi po cigarama u stanu, pa ti se taj smrad svud zavuce, ma puj... Jos da mi to mala beba udise, ma nema sanse.. Kod nas se pusi vani...
U početku mi je smrdila i ostavila sam ih ko iz šale, doslovno kad sam otišla doktoru i kad je rekao da čekamo bebicu bas sam se onak preokrenula u glavi. Sad je već druga priča, neki dan sam sanjala da pušim, kad vidim nekog da pusi dođe mi želja ali sve dok ne osjetim dim tj taj smrad. Ja se zaista nadam da ću ih ostaviti zauvijek. Ne znam, ni meni nije jasno zašto me vuče kad nekog vidim a ne pušim oholo mjeseci. Srećom dragi ne pusi i u kući se ne pusi nego na balkonu tj ja sam prije trudnoće pa mi je onda lakše odustati.
Meni muz pusi i on se napuskava kraj mene al ja ne zelim i svekrva pusi i od muza sestra i moja sestra i majka i to kad se sabere svi lete k meni pusiti 🙄🙄 dode mi da ih sakom opizdim jer bi i ja al necu
Meni puse seka, sogi i mama, al velim smrdi mi to......ako ne osjetim dim već nekoga vidim da pusi iz daljine il na TV-u e tad me uhvati da bi zapalila, ali prođe za čas taj osjećaj. Ja se isto bojim da kad rodim da se ne vratim tom smeću 🙄🙄🙄🙄
Ja nemam hrabrosti da zapalim..
Manich ako te bude vuklo ko sada u trudnoci koliko si sigurna da neces pred bebom zapaliti, ja npr necu muzu zabraniti da pusi u kuci al prije nego li beba dode u boravak prozracit cu koliko mogu
Ja sjedim dok ručam,ako izađem na kavu također. Nije to tako često ali bude. Nalaz mi je isti od 19tt. Nije mi dao baš tako strogo mirovanje ko Ayli mada sam ja u početku skoro pa stalno mirovala. Ali po kući uradim s nogu što mogu.
Moj doktor je totalno drugaciji od drugih doktora koliko primjecujem s njim nema zaje ako je za mirovati onda mirovanje i volim to kod njega ako imam kakav problem nazovem ga i on rece jel za bolnicu il nije ako on radi da dodem do njega, pitala sam ga oce li mi biti na porodu on veli ako hocu da ga zovem reko ako stignem hocu svakako
E takav je i moj... Mozda nekad previse i panicari al bolje da je takav... Prve dvije trudnoce sam isto vodila kod njega... Da bar on meni moze biti na porodu, al jbg nemoze 😪
Ja nemam hrabrosti da zapalim..
Manich ako te bude vuklo ko sada u trudnoci koliko si sigurna da neces pred bebom zapaliti, ja npr necu muzu zabraniti da pusi u kuci al prije nego li beba dode u boravak prozracit cu koliko mogu
Ja sam mom zabranila zato sta taj zdere cigare i gasi pali jednu za drugom i nedam taj oblak dima pored male bebe 😡
Ma i meni smrdi, pepeljara pogotovo bio jedan cigar il 10 u njoj meni smrdi i osjetim na kilometar cigar 😂
Ja inace i nisam neki strastveni pusac, meni je kutija trajala po 2 dana... Al zato moj dragi, to nije normalno 😣
E takav je i moj… Mozda nekad previse i panicari al bolje da je takav… Prve dvije trudnoce sam isto vodila kod njega… Da bar on meni moze biti na porodu, al jbg nemoze 😪
Ma moj to sve smireno ja napravim paniku 😂 onda me on smiriva i mogu reci da mi je ko psihicka terapija... A moj ne sad toliko il ce biti vani na terasi
Sortiraj odgovore
Najstariji