Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Srpanj 2019. 21:27

Leona29

Ja inace i nisam neki strastveni pusac, meni je kutija trajala po 2 dana… Al zato moj dragi, to nije normalno 😣

O ja jesam bila ujutro 5 jednu za drugom onda radim i svako malo cigar u usta i kava

Leona29
    20. Srpanj 2019. 21:29

ayla

Leona29

Ja inace i nisam neki strastveni pusac, meni je kutija trajala po 2 dana… Al zato moj dragi, to nije normalno 😣

O ja jesam bila ujutro 5 jednu za drugom onda radim i svako malo cigar u usta i kava

Ja jedino sam znala dosta kad bi izasla van pa uz cuge citavu noc... Inace ne nego samo uz kavu dvije... 

Venus
    20. Srpanj 2019. 21:34

E da, jel vi imate osjecaj nekad ko da vas beba propuca bas dobro u mjehur - cerviks (prema vadjidji)? Mene nekad bas dobro to zazica i nakratko zaboli da ono poskocim na tren, zna se desiti par puta u danu. Nekad ko da mi netko iglicu provuce kroz mokracnu cijev ili ko papa test uh? 

Neznam da li je to onaj tzv. “Lightning crotch”?

20. Srpanj 2019. 21:37

Moram se ubaciti ovo za sjedenje ja vec duze vrijeme nemogu sjediti uspravno nigdje jer me pocne sve stezat dolje i danas mi bili seka i sogor i ja sjela normalno a neznam jesam 10 minuta izdrzala tako.. Jel to normalno s obzirom na tjedne trudnoce? Mislim kod mene je sve okej zasad nista doktorica nije spominjala za nikakve promjene. 

20. Srpanj 2019. 21:40

Venus

E da, jel vi imate osjecaj nekad ko da vas beba propuca bas dobro u mjehur - cerviks (prema vadjidji)? Mene nekad bas dobro to zazica i nakratko zaboli da ono poskocim na tren, zna se desiti par puta u danu. Nekad ko da mi netko iglicu provuce kroz mokracnu cijev ili ko papa test uh?

Neznam da li je to onaj tzv. “Lightning crotch”?

Uuu da mene nekad uredno zna.. Danas sam spavala popodne i beba me tako zveknula dolje da me probudila i odma na pisanje morala.. 

Angelina
    20. Srpanj 2019. 21:41

Jao, ❤ cigarete ❤, 😂
    Ja sam prestala cim sam ugledala pozitivan test. I iako nisam bila sad neka strastvena pusacica, ja se ne mogu docekati da zapalim. Sad cu izdrzati do kraja naravno i ako cu dojiti necu ni onda pusiti, ali zato nakon svega toga, ima da ih palim dok se ne onesvijestim. Bas mi je zelja. Sreca da dragi ne pusi pa se ne moram toliko boriti protiv toga. Vec sad razmisljam kakvu cu si pusilicu nabaviti da mogu pusiti u stanu, a da se ne zadimi 😁 jedva cekam 😂

PatyDi
    20. Srpanj 2019. 21:52

Manich ak dobro pamtim, ti si nekad pisala, na početku trudnoće kako voziš bicikl? Jel ga još voziš?
    Mene sprdaju da ću do poroda bit na njemu 
    Sjedit mogu ravno bez problema, ne predugo naravno, jer sjedenje samo po sebi izbjegavam koliko god mogu...čak mi gin na zadnjoj kontroli nije niš rekla da je beba nisko tak da mislim da se možda dignuo gore, pošto ga osjećam po cijelom trbuhu, ne mogu skužiti, no kad mi rade uzv, onda glavicu gledaju skroz kod stidne kosti...

kzeli
    20. Srpanj 2019. 21:54

Moram se ubacit za cigare , prestala pustit 1.12 jer su mi se gadile... prestale mi se gadit negdje u 2 mj ove godine i fale mi uz kavu i zapalila bih al necu jer muz je prestao prije 2 godine i znam da ne bi htio da pusim u trudnoci zato sam i prestala al da mi je zelja je svaki dan uz kavu i imam jos od 11 mj par cigara u kutiji u ruksaku i stalno ih nosam zab vec na njih neki dan ih nasla al nema sanse da zapalim ☺
    Mozda jednog dana kad prestanem dojit s frendicama na kavi budem znala zapalit koju ... a inace nisam neki pusac 1-2 kutije u nekih tjedan do 10 dana sam znala popusit al vec nekih15 godina sam pusac al ne pusim puno...

20. Srpanj 2019. 21:57

Znaci ima nad vise koje i dalje vuce cigareta ajd bitno da nisam prolupala 😂

20. Srpanj 2019. 21:58

kzeli

Moram se ubacit za cigare , prestala pustit 1.12 jer su mi se gadile… prestale mi se gadit negdje u 2 mj ove godine i fale mi uz kavu i zapalila bih al necu jer muz je prestao prije 2 godine i znam da ne bi htio da pusim u trudnoci zato sam i prestala al da mi je zelja je svaki dan uz kavu i imam jos od 11 mj par cigara u kutiji u ruksaku i stalno ih nosam zab vec na njih neki dan ih nasla al nema sanse da zapalim ☺
    Mozda jednog dana kad prestanem dojit s frendicama na kavi budem znala zapalit koju … a inace nisam neki pusac 1-2 kutije u nekih tjedan do 10 dana sam znala popusit al vec nekih15 godina sam pusac al ne pusim puno…

Ja sam 9 godina zadnji 5, 6 kutija dnevno nekad i vise 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.