Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona29
    20. Srpanj 2019. 20:39

ayla

Curke pitanje za bivse pušačice(cigareta)😂 dal vam jos pada na pamet cigar?

Da i potegnem uz kavu 🙈🙈 i kad neko do mene pusi smrdi mi ali mi ide da zapalim 🙈🙈

20. Srpanj 2019. 20:47

Leona29

ayla

Da i potegnem uz kavu 🙈🙈 i kad neko do mene pusi smrdi mi ali mi ide da zapalim 🙈🙈

Ja sam mislila da to samo meni, znaci ja jos uvijek mislim na cigar al naravno ja ga ne zelim zapaliti niti potegnut dok ne rodim al mi nije jasno ja vec 7mj ne pusim al bi zapalila 😬 izgleda da to nece prestati dok neprobam 

Leona29
    20. Srpanj 2019. 20:51

Nece te prestat... Ja u drugoj trudnoci nisam niti jednu jer mi je smrdilo na zelje, al kad bi neko pusio do mene dosli bi mi gusti da zapalim... I sad mi tako, suzdrzavam se, al uz kavu potegnem jer nmg 🙈🙈

20. Srpanj 2019. 20:58

Katastrofa bas sam mislila kako cu se ostaviti tog smrada, najvjerojatnije kad rodim da cu zapaliti al nebi nikako volila se navuci ponovno na to smece

• MonaL.
    20. Srpanj 2019. 21:07

ayla

Daa,svakim danom sve više! Evo točno 5 mj da ne pušim i sad mi najviše fali. Fali mi taj gušt uz kavu 🙄

Julie
    20. Srpanj 2019. 21:09

U početku mi je smrdila i ostavila sam ih ko iz šale, doslovno kad sam otišla doktoru i kad je rekao da čekamo bebicu bas sam se onak preokrenula u glavi. Sad je već druga priča, neki dan sam sanjala da pušim, kad vidim nekog da pusi dođe mi želja ali sve dok ne osjetim dim tj taj smrad. Ja se zaista nadam da ću ih ostaviti zauvijek. Ne znam, ni meni nije jasno zašto me vuče kad nekog vidim a ne pušim oholo mjeseci. Srećom dragi ne pusi i u kući se ne pusi nego na balkonu tj ja sam prije trudnoće pa mi je onda lakše odustati. 

• MonaL.
    20. Srpanj 2019. 21:10

Venus

E da je li stetno sjediti po sata-sat negdje na kavi/pizzi ?

Ja sjedim dok ručam,ako izađem na kavu također. Nije to tako često ali bude. Nalaz mi je isti od 19tt. Nije mi dao baš tako strogo mirovanje ko Ayli mada sam ja u početku skoro pa stalno mirovala. Ali po kući uradim s nogu što mogu.

Leona29

Jel curi kojoj kolostrum? Meni vec dva mjeseca, ali iz desne vise nego iz lijeve, uglavnom trosim one jastucice za dojilje ko neznam sta 🙈🙈😂😂😂

Pa meni isto, nekada neznam kud bi s rukama 🙄

20. Srpanj 2019. 21:13

Julie

U početku mi je smrdila i ostavila sam ih ko iz šale, doslovno kad sam otišla doktoru i kad je rekao da čekamo bebicu bas sam se onak preokrenula u glavi. Sad je već druga priča, neki dan sam sanjala da pušim, kad vidim nekog da pusi dođe mi želja ali sve dok ne osjetim dim tj taj smrad. Ja se zaista nadam da ću ih ostaviti zauvijek. Ne znam, ni meni nije jasno zašto me vuče kad nekog vidim a ne pušim oholo mjeseci. Srećom dragi ne pusi i u kući se ne pusi nego na balkonu tj ja sam prije trudnoće pa mi je onda lakše odustati.

Meni muz pusi i on se napuskava kraj mene al ja ne zelim i svekrva pusi i od muza sestra i moja sestra i majka i to kad se sabere svi lete k meni pusiti 🙄🙄 dode mi da ih sakom opizdim jer bi i ja al necu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.