Ja nemam hrabrosti da zapalim..
Manich ako te bude vuklo ko sada u trudnoci koliko si sigurna da neces pred bebom zapaliti, ja npr necu muzu zabraniti da pusi u kuci al prije nego li beba dode u boravak prozracit cu koliko mogu
Ja sam mom zabranila zato sta taj zdere cigare i gasi pali jednu za drugom i nedam taj oblak dima pored male bebe 😡
Ma i meni smrdi, pepeljara pogotovo bio jedan cigar il 10 u njoj meni smrdi i osjetim na kilometar cigar 😂
Ja inace i nisam neki strastveni pusac, meni je kutija trajala po 2 dana... Al zato moj dragi, to nije normalno 😣
E da je li stetno sjediti po sata-sat negdje na kavi/pizzi ?
Ja sjedim dok ručam,ako izađem na kavu također. Nije to tako često ali bude. Nalaz mi je isti od 19tt. Nije mi dao baš tako strogo mirovanje ko Ayli mada sam ja u početku skoro pa stalno mirovala. Ali po kući uradim s nogu što mogu.
Moj doktor je totalno drugaciji od drugih doktora koliko primjecujem s njim nema zaje ako je za mirovati onda mirovanje i volim to kod njega ako imam kakav problem nazovem ga i on rece jel za bolnicu il nije ako on radi da dodem do njega, pitala sam ga oce li mi biti na porodu on veli ako hocu da ga zovem reko ako stignem hocu svakako
E takav je i moj… Mozda nekad previse i panicari al bolje da je takav… Prve dvije trudnoce sam isto vodila kod njega… Da bar on meni moze biti na porodu, al jbg nemoze 😪
Ma moj to sve smireno ja napravim paniku 😂 onda me on smiriva i mogu reci da mi je ko psihicka terapija... A moj ne sad toliko il ce biti vani na terasi
Ja inace i nisam neki strastveni pusac, meni je kutija trajala po 2 dana… Al zato moj dragi, to nije normalno 😣
O ja jesam bila ujutro 5 jednu za drugom onda radim i svako malo cigar u usta i kava
Ja inace i nisam neki strastveni pusac, meni je kutija trajala po 2 dana… Al zato moj dragi, to nije normalno 😣
O ja jesam bila ujutro 5 jednu za drugom onda radim i svako malo cigar u usta i kava
Ja jedino sam znala dosta kad bi izasla van pa uz cuge citavu noc... Inace ne nego samo uz kavu dvije...
E da, jel vi imate osjecaj nekad ko da vas beba propuca bas dobro u mjehur - cerviks (prema vadjidji)? Mene nekad bas dobro to zazica i nakratko zaboli da ono poskocim na tren, zna se desiti par puta u danu. Nekad ko da mi netko iglicu provuce kroz mokracnu cijev ili ko papa test uh?
Neznam da li je to onaj tzv. “Lightning crotch”?

Moram se ubaciti ovo za sjedenje ja vec duze vrijeme nemogu sjediti uspravno nigdje jer me pocne sve stezat dolje i danas mi bili seka i sogor i ja sjela normalno a neznam jesam 10 minuta izdrzala tako.. Jel to normalno s obzirom na tjedne trudnoce? Mislim kod mene je sve okej zasad nista doktorica nije spominjala za nikakve promjene.
E da, jel vi imate osjecaj nekad ko da vas beba propuca bas dobro u mjehur - cerviks (prema vadjidji)? Mene nekad bas dobro to zazica i nakratko zaboli da ono poskocim na tren, zna se desiti par puta u danu. Nekad ko da mi netko iglicu provuce kroz mokracnu cijev ili ko papa test uh?
Neznam da li je to onaj tzv. “Lightning crotch”?
Uuu da mene nekad uredno zna.. Danas sam spavala popodne i beba me tako zveknula dolje da me probudila i odma na pisanje morala..
Jao, ❤ cigarete ❤, 😂
Ja sam prestala cim sam ugledala pozitivan test. I iako nisam bila sad neka strastvena pusacica, ja se ne mogu docekati da zapalim. Sad cu izdrzati do kraja naravno i ako cu dojiti necu ni onda pusiti, ali zato nakon svega toga, ima da ih palim dok se ne onesvijestim. Bas mi je zelja. Sreca da dragi ne pusi pa se ne moram toliko boriti protiv toga. Vec sad razmisljam kakvu cu si pusilicu nabaviti da mogu pusiti u stanu, a da se ne zadimi 😁 jedva cekam 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji