Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    20. Srpanj 2019. 08:20

fritula

Frajla

Moj master plan je pokupovati robicu sto fali u 8 mj dok su snizenja, a pranje, peglanje i pakiranje torbe cim otvorim porodiljni pocetkom 10 mj (45 dana prije termina). A sad hoce sve biti po planu bumo vidili

Ovo je I moj plan isto, samo moj porodiljni krece pocetkom 9tog. Mada su snizenja vec krenula I u punom su jeku ali ja posli posla nemam volje jos I shoppingirat.Ako znate da negdje ima jogi plahti za krevetic i ručnika za bebu (100%pamuk) na sniženju javite. Inače ću to sve ili naručiti ili kupiti u 9. mjesec.
    Nadam se da cu I kroz ovih mjesec dva dobiti nazad stvari koje sam proslijedila, znaju da beba stize.
    Ja sam se kupala u utorak i nije mi bilo hladno more.
    Stvarno mi paše plivanje ali mi je muka se igdje u gradu kupat pa se ne kupam baš često.

Ako ti tko ide u zg meni su super plahtice iz ikee, 2 kom za 50 kn
    A sto se tice rucnika od 4 (s kapuljacom) koja imam najbolji i najveci mi je iz ethereal, al nije bio bas jeftin. U 10 mj je sajam beba u st, on neki znaju dati popust i online 😉

luce35
    20. Srpanj 2019. 08:21

Hladno je kod nas more, nismo se kupali vec sigurno 10 dana

mc_zgb
    20. Srpanj 2019. 08:37

luce35

Hladno je kod nas more, nismo se kupali vec sigurno 10 dana

😱😱 onda se nadam da je danas bolje! Kod mene je inace isto tu uvijek hladnije more.
    Jooj jucer kad smo se spustili na plazu, docekalo nas cijelo jato dupina. Bili su toliko blizu onih bova, bilo je malih, velikih, ma cijelo cudo. Tako je prekrasno to bilo, skakali su, izvodili gluposti. Stvarno je predivno bilo, bas pravi docek 😍😍

• ReginaP
    20. Srpanj 2019. 08:46

Jutrooo svima :)

Julie
    20. Srpanj 2019. 08:49

Jutro svima ☀️
    Ja isto volim toplije more tako da znam ulaziti kao rak 🙈 korqk naprijed, nazad dva
    Mc gdje si to, ja obožavam dupine.....sibni sliku ako si ih mozda uspjela uloviti 😍

mc_zgb
    20. Srpanj 2019. 09:02

Julie

Jutro svima ☀️
    Ja isto volim toplije more tako da znam ulaziti kao rak 🙈 korqk naprijed, nazad dva
    Mc gdjesi to, ja obožavam dupine…..sibni sliku ako si ih mozda uspjela uloviti 😍

Na zalost imam mobitel koji je ko toster😂 kamera u banani, tako da nisam uspjela nista slikati, nego sam bas uzivala u pogledu 😍
    Na Pagu sam 😊

felicita28
    20. Srpanj 2019. 09:03

Jutro curke,more je prekrasno, ja sam na plazi jos od 8. Malo kad se ulazi je tesko ali kad udes predivno je :) moja preporuka svakom ko moze na more da ode..ja sam se dvoumila ali mi nije zao nimalo sada

• Iva2
    20. Srpanj 2019. 09:04

Kad vas “cujem” lakse mi je, mislim da se i ja pocinjem kupati..😂😂

Julie
    20. Srpanj 2019. 09:10

Mc. jesi me ssd nasmijala 🙈🙈🙈🙈 al neka si barem vidjela, ja ih toliko zelim vidjeti uzivo i nisam bas nikad naletila na njih, bas ih jaaaaako volim.....
    Evo dragi i ja bookirali smjestaj nocas tak da idemo 2.8. u Zadar i bit cemo do pregleda 7.8. jer tad mi je endokrinolog i dan kasnije ginekolog oa cemo vidjeti dal cu smjeti jos par dana posto smo pozvani na brodicu, krstarenje par dana......al sumnjam jer mi je jos preprosli put ginekolog rekao da si planiram go do 10.8 i onda je to to......

PatyDi
    20. Srpanj 2019. 09:32

Jutro! Ja nocas spavala ko top! Ubio me jucerasnji dan 😓 
    Danas opet planiram preslagivat robicu (naravno i dalje je u kutijama) radi novih stvari i to je to dok ne dodjem doma...jedva cekam da sibnem u pranje i poslazem u ormar 🤗🤗🤗
    Popodne se nadam isto na more sibnuti 🤩
    Ayla ja mislim da sam pocela kuziti to stucanje 🤔 jucer npr oko 23h kad sam legla mrtva umorna 😅
    Julie ja sam isto razmisljala kak cu u tim tjednima na put - selidbu, ali eto, sva sreca pa je sve u redu i mozemo iskoristiti to, ti za uzivanje, ja za odlazak s mora 😊 
    E, jel stavite kad neku siru haljinu u kojoj izgledate ko da ste dva put vece nego jeste? 😄 Ja jucer obukla jednu koja mi je full lagana i prakticna, a u njoj mi trbuh izgleda ko da sam pred porod, pa su me ljudi samo odmjeravali 😂 
    I da, je li neprikladno da trudnica stavi full kratke hlace, one traperice rezane do guze (meni se guza me vidi jer je mala 🙈)? Mislim, sad u trudnoci po ljeti ne nosim jako kratke stvari, ne znam zasto...kak vi stojite s tim? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.