DijMar, ma daj zeno hodaj u cemu god zelis. Po meni je prikladno sve u cemu se osjecas dobro. Kome smeta neka ne gleda ;)
DijMar ja nisam ni prije trudnoce nosila te ful kratke stvari (suknje hlace). Nekako se ne osjecam ugodno u tom. Stalno onda potezem prema dolje 😂 a ove haljine koje su bez kroja, pa kad obuces izgledas ko bure -e to izbjegavam u sirokom luku 😂 iovak me vec ima, ne moram izgledat jos vece 😆 ali na moru mi nista ne izgleda neukusno, nista nije prekratko i degutantno (na drugima naravno) 😃
DijMar, moguce da jesi to je kao osjecaj da srce kuca..
Ja nosim kod kuce haljinice al van ne zato jer izgledam ko kit onda, a neda mi se slusati kako sam se udebljala jer mi hormoni rade pa mi to smeta a znam i sama da jesam, al me nije briga dok je moja beba dobro.. Full kratke hlacice inace nenosim al mi ih je ljepo vidijeti na drugome i mislim da ih mozes nositi bez problema da nebi trebalo biti ruznih pogleda ako te ko i pogleda poprijeko dades mu jecmenac i pičiš dalje 😂😂
Ayla moja beba stuca bar po 2-3 puta dnevno. Nekad zna bas potrajati pa postane iritantan osjecaj 😬
...
Slazem se da se nosi odjeca koja vam odgovara. Cemu se opterecivati? Ja doma nosim svoje kratke hlace, a majice od dragog, jedino mi je u tome udobno. Imam dvije haljine koje oblacim kad negdje idem i to je to. Ostala hrpetina robe koju imam mi je mala i bas mi je to super jer ne moram puno razmisljati sta cu obuci. Uglavnom sam u istom i tako ce i ostati do kraja 😁
Ja isto izbjegavam siroke haljine jer se osjecam ko morž. puno se ugodnije osjecam u uskome i bas mi lijepo bude vidjeti svoj stomak :D nekako sam si sexy, sexy morž haha
Ja isto izbjegavam siroke haljine jer se osjecam ko morž. puno se ugodnije osjecam u uskome i bas mi lijepo bude vidjeti svoj stomak :D nekako sam si sexy, sexy morž haha
Hahahahahah vidim ima jos zenica kao ja.. Ja sam inace krupnija cura ali me nikad nije to mucilo ja sam haljine uvijek voljela nositi.. I to vecinom one koje se stope sa tijelom.. A sada tek volim obuc haljinu i pokazat trudnocki trbuh.. I bas sam par puta prosla tako da mi tete u trgovinama kazu kako mi jos bolje stoji haljina sada kad se stomak konacno vidi.. Nek sam ja sebi kit ili morz hahahah ali seksi smo mi zene sada.. Ja se sada kao trudnica osjecam zenstvenije nego ikad prije... Sve mi se svidja i stomak i grudi tako ljepe vece hihi.. Da imam musko kraj sebe neznam kako bi mi odolio hahha 🤣🤣🤣🤣 a bome nebi ni mogao jer bi ga napastovala svaki dan.. 😆😆😆😜😜😜 Zelja za seksom mi postaje nemoguca.. 😏😎
Netko je spomenuo da je na Pagu.... Jooj meni se place kad to cujeeem toliko bi islaaa tamo da ludiiiiim.. Radila sam proslu sezonu tamo.. Obisla cijeli Pag poslom naravno i bili smjesteni u mjestu Gajac predivno app naselje... Obozavam svaki dio tog mjesta.. I naravno dupine sam vidjala svaki dan skoro.. Predivna bica.. A i taj dio mora mi je definitivno najljepsi.. Bila sam svuda do sada ali Pag mi je ostao i uvijek ce biti u srcu.. Ako bog da malo srece i para nagodinu moja bebica i ja idemo tamo na godisnji..
Ayla moja beba stuca bar po 2-3 puta dnevno. Nekad zna bas potrajati pa postane iritantan osjecaj 😬
…
Slazem se da se nosi odjeca koja vam odgovara. Cemu se opterecivati? Ja doma nosim svoje kratke hlace, a majice od dragog, jedino mi je u tome udobno. Imam dvije haljine koje oblacim kad negdje idem i to je to. Ostala hrpetina robe koju imam mi je mala i bas mi je to super jer ne moram puno razmisljati sta cu obuci. Uglavnom sam u istom i tako ce i ostati do kraja 😁
Da nekada je bas iritantno, al kazu da je to dobro jer se pluca razvijaju.. I ja sam primjetila kada beba nestuca da ja stucam 😂😂 tako da mi naizmjenično 😁😁 ma i meni je ovo supp sta imam sirih majica nosim i bas me briga, kako sam bila smrsavila uzimala sam majice uz tijelo i kakve sam srece te vise na mene nece 😂😂
Slazem se s curama......nosimo kaj nam pase i lijepo to nosimo....ja sam u početku bila sva nikakva zbog tog mjenjanja tijela da bi sad dosla u fazu kad mi je moj trbuh prekrasan i osjecam se skroz seksi iako sam trenutno najdeblja ikad 😂
Dragi me stalno slatara i govori da ssm mu bas seksi 😂😂😂 ko nekakav tinejdžer 🙈🙈🙈🙈 mozda mi i njegove rijeci igraju ulogu, ne znam, ali zaista se divno osjecam pogotovo sad kad mi se ispupcao pupak 😂😂😂
Cudna sam ja biljka, samu sebe ne prepoznajem ovih nekoliko mjeseci 🙈🙈🙈🙈
kaze meni frend jbt koliki ti je stomak a tek 6 mj.. Hhaaha pita sta ce biti do kraja? A ja njemu ladno pa nista imat ces kita za prijateljicu zamisli kak je to fora hhhaahah.. Izgleda da nece sliku ucitati..
Sortiraj odgovore
Najstariji