Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    20. Srpanj 2019. 13:08

Kengurica

Di si nasla te biciklisticke za trudnice?
    Ma ja u sekundi nisam mogla hlace jer ih je dosta visokog struka i uske u struku. To sam s 10 tjedana vec mogla zaboraviti.

Ebay 😄

• Kengurica
    20. Srpanj 2019. 13:11

Jel zna netko, da li su trapke koje su na webu h&m snizene i u ducanu snizene?

20. Srpanj 2019. 13:13

Angelina

ayla

Da nekada je bas iritantno, al kazu da je to dobro jer se pluca razvijaju.. I ja sam primjetila kada beba nestuca da ja stucam 😂😂 tako da mi naizmjenično 😁😁 ma i meni je ovo supp sta imam sirih majica nosim i bas me briga, kako sam bila smrsavila uzimala sam majice uz tijelo i kakve sam srece te vise na mene nece 😂😂

Joj ja mrzim stucati i nisam cijelu trudnocu stucala, ne mogu vjerovati 😁
    Ma smrsavit ces poslije poroda samo tako sigurno, neka ti majice budu motiv 😉

Ajme ko voli, ja kad krenem stucati nestajem prvo kad me muz pita di sam ja prvo stucnem pa odgovorim il sam skuzi di se nalazim po stucanju, al sada se smanjilo naspram pocetka, ma dzaba meni te majice ja sam imala dvoje traperica koje sam obozavala i cuvala sam ih kao smrsavit cu i naravno nisam nikada jedne sam dala jer su bile ko nove obukla ih 2 put a druge mislim da su jos uvijek kod mojih u ormaru tako da ce ista stvar biti i s majicama jer sve su ko nove prosli lito uzela kad sam smrsavila, al vratit cemo se na ovu temu za godinu dana pa cu reci ishod situacije 😂😂

fritula
    20. Srpanj 2019. 13:33

Frajla

fritula

Frajla

Moj master plan je pokupovati robicu sto fali u 8 mj dok su snizenja, a pranje, peglanje i pakiranje torbe cim otvorim porodiljni pocetkom 10 mj (45 dana prije termina). A sad hoce sve biti po planu bumo vidili

Ovo je I moj plan isto, samo moj porodiljni krece pocetkom 9tog. Mada su snizenja vec krenula I u punom su jeku ali ja posli posla nemam volje jos I shoppingirat.Ako znate da negdje ima jogi plahti za krevetic i ručnika za bebu (100%pamuk) na sniženju javite. Inače ću to sve ili naručiti ili kupiti u 9. mjesec.
    Nadam se da cu I kroz ovih mjesec dva dobiti nazad stvari koje sam proslijedila, znaju da beba stize.
    Ja sam se kupala u utorak i nije mi bilo hladno more.
    Stvarno mi paše plivanje ali mi je muka se igdje u gradu kupat pa se ne kupam baš često.

Ako ti tko ide u zg meni su super plahtice iz ikee, 2 kom za 50 kn
    A sto se tice rucnika od 4 (s kapuljacom) koja imam najbolji i najveci mi je iz ethereal, al nije bio bas jeftin. U 10 mj je sajam beba u st, on neki znaju dati popust i online 😉

Da, već sam i gledala te etheral ručnike samo je cijena malo ipak viša 180 kn tako da neću žuriti s kupovinom. Ako do kraja ne nađem negdje povoljnije naručiti ću njihove.
    Vidiš nisam uopće gledala u ikei stvari za bebe, idem baciti oko. 
    Tnx Frajla, ti uvijek imaš najbolje info o svemu! 

Angelina
    20. Srpanj 2019. 14:09

ayla

Ajme ko voli, ja kad krenem stucati nestajem prvo kad me muz pita di sam ja prvo stucnem pa odgovorim il sam skuzi di se nalazim po stucanju, al sada se smanjilo naspram pocetka, ma dzaba meni te majice ja sam imala dvoje traperica koje sam obozavala i cuvala sam ih kao smrsavit cu i naravno nisam nikada jedne sam dala jer su bile ko nove obukla ih 2 put a druge mislim da su jos uvijek kod mojih u ormaru tako da ce ista stvar biti i s majicama jer sve su ko nove prosli lito uzela kad sam smrsavila, al vratit cemo se na ovu temu za godinu dana pa cu reci ishod situacije 😂😂

Mogle bi mi kompletno mijenjati garderobu poslije trudnoce 😂

PatyDi
    20. Srpanj 2019. 14:22

Ja kako sam nekad bila deblja, ostavila sam si par stvari za "nakon kad rodim". To je bilo prije 4-5 god i eto, taman ce mi sad dobro doci 🤗 pa se nadam da ce bit okej dok ne pocnem opet raditi na sebi 😊 
    Toliko o tome da nemam robice za bebu, danas kad sam sve izvadila, ispada da sam 2 mj bez brige 😅 ovisi kak ce rasti ☺ 
    I naravno da sam morala dizati vrecu di sam nakrcala vlazne m.i sl stvari i sad me malo reze dolje 😞 pitanje hocu li na more kasnije ☹ Nikom ne govorim te stvari jer znam da bi me spotali, pogotovo dragi 🤫 
    A opet znam da se i vi druge zaletite nekad malo 😬

• renata.koscec
    20. Srpanj 2019. 14:22

maja35

Pozz nova sam,nisam trudna imam 35 god…ginekolog kaze sve ok nema problema..Valjda je sve u glavi i ta zelja za bebom,pa eto onda nece pa nece..
    Sad me zanima dali su nekome pomogle tablete Femibaby iz Dm-a..Kazu folna kiselina pomaze kod tezeg zaceca,pa da i sa tabletama probam

Ako ne ide duze veemena, trazi od ginekologa clomide tablete. Nakon spontanog, nikako zatrudniti, prosla 3 ciklusa, s obzirom da imam vec i godina, ginic mi dao te tablete i nakon njih odmah zatrudnila

• renata.koscec
    20. Srpanj 2019. 14:37

Ne da mi se pisati ove dane, jos me muci tlak i sve me pomalo nervira. Mm bi da nas dvije jos ostanemo a ja bi se vratila sutra. Zivcira me ova strka, troje djece od sogorice su nemoguci, non stop netko kmeci, volim svoj mir kod kuce.
    Sto se tice obleke, doma sam u gacama i grudnjaku, za van nosim kratke hlace ili haljinice, gore majice i to je to.

• ReginaP
    20. Srpanj 2019. 14:58

Renata, jos uvijek ti je visok tlak?

• Kengurica
    20. Srpanj 2019. 15:45

I ja sam doma najcesce u grudnjaku i dole navucem kratke hlace ili bokserice muske siroke preko gaca
    DijMar ma ja ti dizem terete (glupa sam), neki dan usisavala i ribala detaljno podove. Ne treba to stalno raditi jer ne znas kakvo je trenutno stanje s cerviksom, ali objektivno ako je sve ok nema kaj tu biti. Zene kad prenesu pokusavaju čuda, moja sestrična sve probala, sex, čučnjeve, išla malo trekati, hodati uz brdo, dizala namjerno teško, al na kraju indukcija. Ne izlaze bebe tako lako. Nemoj nikom ni pricati za tu vrecu nego se samo smiri dalje i bez brige na more.
    Maja imas tu par tema oko zatrudnjivanja, cure ce ti puno pomoci. Ja sam stava da ne postoji neuspjesno zatrudnjivanje zbog prevelike zelje. Nesto nije skroz u balansu u organizmu, ali to ne znaci da vec sljedeci ciklus se nece posloziti no ako duze od 6mj ne mozes zatrudniti s 35 godina vrijeme je za reci to ginekologu. 

Kako na ebayu nadjem biciklisticke, ne znam engleski naziv?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.