Prijavljujem da se nisam zaledila, ok je more jutros, bas mi je godilo. Plivala sam sat vremena, bas gust.
I ja imam 2 haljine i to stalno nosim vani, po doma sam stalno u suknjama i nekim bzv majicama, ne zamaram se.
Kupila sam u lidlu kratke hlace al mi nekako nogavice idu na siroko pa se ne osjecam ugodno u njima
Ayla moja beba stuca bar po 2-3 puta dnevno. Nekad zna bas potrajati pa postane iritantan osjecaj 😬
…
Slazem se da se nosi odjeca koja vam odgovara. Cemu se opterecivati? Ja doma nosim svoje kratke hlace, a majice od dragog, jedino mi je u tome udobno. Imam dvije haljine koje oblacim kad negdje idem i to je to. Ostala hrpetina robe koju imam mi je mala i bas mi je to super jer ne moram puno razmisljati sta cu obuci. Uglavnom sam u istom i tako ce i ostati do kraja 😁
Da nekada je bas iritantno, al kazu da je to dobro jer se pluca razvijaju.. I ja sam primjetila kada beba nestuca da ja stucam 😂😂 tako da mi naizmjenično 😁😁 ma i meni je ovo supp sta imam sirih majica nosim i bas me briga, kako sam bila smrsavila uzimala sam majice uz tijelo i kakve sam srece te vise na mene nece 😂😂
Hello curke 🥰
Ja stuckam od 10tt svaki dan po par puta 🙄, bome me netko zesce ogovara 🤣
Em sam niska em kad obucem haljinu a da je ravna dole od trbuha osjecam se jos nize a sire 🙈
Uglavnom nosim skoro sve, od svojih majica i hlacica, jos nisam presla na njegove koje mi haljinice zbog duzine mogu biti, tajice, haljinice uske, ma ne opterecujem se... Lidl mrak za trudnicke stvari topici tajice taman cu na jesen u njih jer su deblje...
Htjela sam vam reci da imate u Teranovi tajice s nekom cipkom gore bile su 90kn ja sam kupila po toj a sad sam vidjela da su 40kn. Laganije su mi nego one iz Lidla i taman su za toplije dane, uzmite si broj vece da vam bas ne izgledaju na vama ko najlonke i odlicno stoje ako nosite duze topice il tunikice... Uglavnom opcenito ne volim full usko pa sam imala dosta sirih stvari koje iskoristavam i sada jos uvijek 🥰
Da nekada je bas iritantno, al kazu da je to dobro jer se pluca razvijaju.. I ja sam primjetila kada beba nestuca da ja stucam 😂😂 tako da mi naizmjenično 😁😁 ma i meni je ovo supp sta imam sirih majica nosim i bas me briga, kako sam bila smrsavila uzimala sam majice uz tijelo i kakve sam srece te vise na mene nece 😂😂
Joj ja mrzim stucati i nisam cijelu trudnocu stucala, ne mogu vjerovati 😁
Ma smrsavit ces poslije poroda samo tako sigurno, neka ti majice budu motiv 😉
Da imam malu guzu i cvrste noge nosila bih te kratke hlace, zasto ne. Nema veze sto si trudna.
Ja sam si cak kupila neke haljine i imam neke otprije koje mi pasu i trudnoj tako da kad je toplo imam šta obući, čim zahladi problem jer u hlače ne stanem. Onda sam jedne trudnicke trapke u waikikiu uzela i mislim da cu morati još.
Ja ne mogu reci da sam ja sebi ljepsa sad jer fakat nisam, inace imam lijepi struk i ravan trbuh i tek sad kuzim koliko sve ljepse stoji kad imas struk, ali mi zbilja ni najmanje ne smeta jer volim taj trbuh i ono sto on nosi.
E a meni lidl trapke skoro ko bicke jer imam jace butine. Zapravo su mi super sto nisu skroz uske. Mozda da si ih odrezes ili jos jednom potfrkneš
One modre lidlove su mi super al sive s podvrnutim nogavicama mi stoje ko suknja, guzva mi se oko nogu koliko su siroke 🤣🤣
A ja bas njih uzela jer su mi modre prekratke :) Kako smo svi razlicito gradjeni. Mislim meni najbolje stoje kratke hlace visokog struka koje su malo sire, ne bih si inace te duze trapke kupovala da nisam trudna, ali te kratke, u njih ne bih guzu cijelu pospremila. Pa te sive si odrezi da budu kratke.
Imam jos 2 mj, ali za sad su mi bokovi isli samo koji cm u sirinu tak da do trbuha mogu staviti jos skoro sve hlace...i ako zahladi u 9.mj, trenerke su spas hehe ali imam i ja par komb za u grad i to mijenjam....jedino kaj mi haljine postaju sve krace 😅 Uzela sam neke kao kratke biciklisticke za trudnice pa njih stavim ispod u slucaju da je vjetar nadigne 🤣🤣🤣
Di si nasla te biciklisticke za trudnice?
Ma ja u sekundi nisam mogla hlace jer ih je dosta visokog struka i uske u struku. To sam s 10 tjedana vec mogla zaboraviti.
Ja vec rano nisam mogla nositi svoje hlace pa sam uzela u h&m-u rifle trudnicke i vrijede mi svake lipe, sad mi je zao sto ih uskoro necu nositi jer su jako udobne :D U Lidlu sam uzela i kratke i duge rifle, ali ih vise ne mogu nositi jer me sjeku, valjda je traper prekrut,a moj stomak prevelik i onda umrem kad trebam sjest
Sortiraj odgovore
Najstariji