Pozz nova sam,nisam trudna imam 35 god…ginekolog kaze sve ok nema problema..Valjda je sve u glavi i ta zelja za bebom,pa eto onda nece pa nece..
Sad me zanima dali su nekome pomogle tablete Femibaby iz Dm-a..Kazu folna kiselina pomaze kod tezeg zaceca,pa da i sa tabletama probam
Ako ne ide duze veemena, trazi od ginekologa clomide tablete. Nakon spontanog, nikako zatrudniti, prosla 3 ciklusa, s obzirom da imam vec i godina, ginic mi dao te tablete i nakon njih odmah zatrudnila
Ne da mi se pisati ove dane, jos me muci tlak i sve me pomalo nervira. Mm bi da nas dvije jos ostanemo a ja bi se vratila sutra. Zivcira me ova strka, troje djece od sogorice su nemoguci, non stop netko kmeci, volim svoj mir kod kuce.
Sto se tice obleke, doma sam u gacama i grudnjaku, za van nosim kratke hlace ili haljinice, gore majice i to je to.
I ja sam doma najcesce u grudnjaku i dole navucem kratke hlace ili bokserice muske siroke preko gaca
DijMar ma ja ti dizem terete (glupa sam), neki dan usisavala i ribala detaljno podove. Ne treba to stalno raditi jer ne znas kakvo je trenutno stanje s cerviksom, ali objektivno ako je sve ok nema kaj tu biti. Zene kad prenesu pokusavaju čuda, moja sestrična sve probala, sex, čučnjeve, išla malo trekati, hodati uz brdo, dizala namjerno teško, al na kraju indukcija. Ne izlaze bebe tako lako. Nemoj nikom ni pricati za tu vrecu nego se samo smiri dalje i bez brige na more.
Maja imas tu par tema oko zatrudnjivanja, cure ce ti puno pomoci. Ja sam stava da ne postoji neuspjesno zatrudnjivanje zbog prevelike zelje. Nesto nije skroz u balansu u organizmu, ali to ne znaci da vec sljedeci ciklus se nece posloziti no ako duze od 6mj ne mozes zatrudniti s 35 godina vrijeme je za reci to ginekologu.
Kako na ebayu nadjem biciklisticke, ne znam engleski naziv?

Ajme ko voli, ja kad krenem stucati nestajem prvo kad me muz pita di sam ja prvo stucnem pa odgovorim il sam skuzi di se nalazim po stucanju, al sada se smanjilo naspram pocetka, ma dzaba meni te majice ja sam imala dvoje traperica koje sam obozavala i cuvala sam ih kao smrsavit cu i naravno nisam nikada jedne sam dala jer su bile ko nove obukla ih 2 put a druge mislim da su jos uvijek kod mojih u ormaru tako da ce ista stvar biti i s majicama jer sve su ko nove prosli lito uzela kad sam smrsavila, al vratit cemo se na ovu temu za godinu dana pa cu reci ishod situacije 😂😂
Mogle bi mi kompletno mijenjati garderobu poslije trudnoce 😂
😂😂😂😂 I men se cini al to cemo vidjeti kako se situacija odvija
https://www.ebay.com/itm/Women-Cycling-Tights-Shorts-Padded-Ladies-Leggings-Cool-Max-Anti-Bac-Pad/302524988944?hash=item466fe4fe10:m:mw2z9UP0JuMejRMX5oDf0Xg&var=601357496735

Dijmar ne brigaj, ja ti stalno nekog vraga potezem, usisavam, ribam podove, neki dan sam sa dragim skupa krevetic slagala i dizala mu neke dijelove, trckaram oko djece... Nije da svaki dan se forsiram tako, al ono kad sam npr sama ko ce mi... I eto cerviks mi stoji isto vec na dva pregleda niti mm se nije skratio, tako da sam rekla mom dragom da cu tako zabetonirana jos i prenijet a trece mi je...
Btw danas me dolje onako tu i tamo probode, a ja sva sretna jer se tjesim da mi se cerviks skracuje 🙈🙈 tako me znalo i u prosloj trudnoci, pa sam do kraja bila beton 😳
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji