Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    20. Srpanj 2019. 00:38

ayla

Julie

ayla

Julie

Irma kvrge su zapravo bebine guze i kak se ritaju tak nam izađe kvrga na busici odnosno izbace guzeke 😂🙈 meni se ispupčenim i bas mi je to lijepo i skroz trudnički……bas volim svoju busicu 🥰

Ja bas nekada i razmisljam kako ce mi faliti mazenje buse 💞

I ja o tome ponekad razmišljam, nedostajat će mi to migoljenje u busici ❤️ Na ovaj način moj sinčić je uvije sa mnom……noćas sam se usred noći probudila radi pisanja (nisam dugo po noći pa mi je ovo 🙄) ugl probudim se i osjećam ga kako se igra…… tako mi je to milo ❤️❤️❤️❤️❤️

I meni, pogotovo kad me ujutro probudi sa svojim udarcima i onda jos muz dode i ljubi busu i prica s njom 🥰 ♥️

A moj maleni čim dragi stavi ruku on ni makac 😂🙈
    Znaci gledamo trbuh kak skače i onda ga on pokušava uloviti i nikaj.... on ko bubica 😂🙈

20. Srpanj 2019. 00:51

Julie

ayla

Julie

ayla

Julie

Irma kvrge su zapravo bebine guze i kak se ritaju tak nam izađe kvrga na busici odnosno izbace guzeke 😂🙈 meni se ispupčenim i bas mi je to lijepo i skroz trudnički……bas volim svoju busicu 🥰

Ja bas nekada i razmisljam kako ce mi faliti mazenje buse 💞

I ja o tome ponekad razmišljam, nedostajat će mi to migoljenje u busici ❤️ Na ovaj način moj sinčić je uvije sa mnom……noćas sam se usred noći probudila radi pisanja (nisam dugo po noći pa mi je ovo 🙄) ugl probudim se i osjećam ga kako se igra…… tako mi je to milo ❤️❤️❤️❤️❤️

I meni, pogotovo kad me ujutro probudi sa svojim udarcima i onda jos muz dode i ljubi busu i prica s njom 🥰 ♥️

A moj maleni čim dragi stavi ruku on ni makac 😂🙈
    Znaci gledamo trbuh kak skače i onda ga on pokušava uloviti i nikaj…. on ko bubica 😂🙈

Hahahaha to vec iz trbuha pokazuju ko je gazda 😂 i moja je tako prije al sad mu se javi

20. Srpanj 2019. 06:16

Jutro 😬

• pahuljicaa
    20. Srpanj 2019. 06:29

Jutro 😏

luce35
    20. Srpanj 2019. 07:27

Jutro 🌞

mc_zgb
    20. Srpanj 2019. 07:42

Bom ste se raspisale da sam imala sada sta za citati vise od pola sata 🙈 ali neka, brze prodje jutro i cekanje da se muz probudi da idemo doruckovati!
    Ja sam napokon na moru, jucer se okupala i presmijesan je osjecaj, ali i predivan. 😍 Bebac je bio skroz mirno, javio se samo jednom, valjda da pita sto se dogadja vani 😂
    ...
    Od svega sto ste pricale, zapamtila samo kvrge. Meni se isto tako zna jako cesto naguziti, trbuh se samo izoblici i uvijek mi je jedna strana drugacija i veca od druge strane 😂 to mi tako smijesno i milo bude za vidjeti ❤ A uz to, moje ceste BH kontrakcije su i dalje tu, nije bolno nista, vec je problem ako mi je mjehur malo napunjen, onda moram noge skupit jer mi to sve pritisne i mjehur i onda cekam da prodje 😂

• maja35
    20. Srpanj 2019. 07:57

Pozz nova sam,nisam trudna imam 35 god...ginekolog kaze sve ok nema problema..Valjda je sve u glavi i ta zelja za bebom,pa eto onda nece pa nece..
    Sad me zanima dali su nekome pomogle tablete Femibaby iz Dm-a..Kazu folna kiselina pomaze kod tezeg zaceca,pa da i sa tabletama probam

mc_zgb
    20. Srpanj 2019. 08:02

maja35

Pozz nova sam,nisam trudna imam 35 god…ginekolog kaze sve ok nema problema..Valjda je sve u glavi i ta zelja za bebom,pa eto onda nece pa nece..
    Sad me zanima dali su nekome pomogle tablete Femibaby iz Dm-a..Kazu folna kiselina pomaze kod tezeg zaceca,pa da i sa tabletama probam

Bok, ja bih svakako preporucila piti folnu i prije zaceca, jer to bude kao svojevrsna priprema tijela i svega. S obzirom da ima tu drugih cura koje su zaista prosle sve i svasta, one ce bolje znati reci. ❤ Sretno! 🤞

luce35
    20. Srpanj 2019. 08:13

Ja popila kavicu i doruckovala, cekam da se moji probude pa cemo na plazu. Ako se ne javim danas znaci da sam se zaledila 🤣

mc_zgb
    20. Srpanj 2019. 08:14

luce35

Ja popila kavicu i doruckovala, cekam da se moji probude pa cemo na plazu. Ako se ne javim danas znaci da sam se zaledila 🤣

Sta je tako hladno more kod tebe? Ja sam jucer bome dosta dugo ulazila, ali kad udjes, je divno 😍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.