Irma kvrge su zapravo bebine guze i kak se ritaju tak nam izađe kvrga na busici odnosno izbace guzeke 😂🙈 meni se ispupčenim i bas mi je to lijepo i skroz trudnički……bas volim svoju busicu 🥰
Ja bas nekada i razmisljam kako ce mi faliti mazenje buse 💞
I ja o tome ponekad razmišljam, nedostajat će mi to migoljenje u busici ❤️ Na ovaj način moj sinčić je uvije sa mnom……noćas sam se usred noći probudila radi pisanja (nisam dugo po noći pa mi je ovo 🙄) ugl probudim se i osjećam ga kako se igra…… tako mi je to milo ❤️❤️❤️❤️❤️
I meni, pogotovo kad me ujutro probudi sa svojim udarcima i onda jos muz dode i ljubi busu i prica s njom 🥰 ♥️
A moj maleni čim dragi stavi ruku on ni makac 😂🙈
Znaci gledamo trbuh kak skače i onda ga on pokušava uloviti i nikaj.... on ko bubica 😂🙈
Irma kvrge su zapravo bebine guze i kak se ritaju tak nam izađe kvrga na busici odnosno izbace guzeke 😂🙈 meni se ispupčenim i bas mi je to lijepo i skroz trudnički……bas volim svoju busicu 🥰
Ja bas nekada i razmisljam kako ce mi faliti mazenje buse 💞
I ja o tome ponekad razmišljam, nedostajat će mi to migoljenje u busici ❤️ Na ovaj način moj sinčić je uvije sa mnom……noćas sam se usred noći probudila radi pisanja (nisam dugo po noći pa mi je ovo 🙄) ugl probudim se i osjećam ga kako se igra…… tako mi je to milo ❤️❤️❤️❤️❤️
I meni, pogotovo kad me ujutro probudi sa svojim udarcima i onda jos muz dode i ljubi busu i prica s njom 🥰 ♥️
A moj maleni čim dragi stavi ruku on ni makac 😂🙈
Znaci gledamo trbuh kak skače i onda ga on pokušava uloviti i nikaj…. on ko bubica 😂🙈
Hahahaha to vec iz trbuha pokazuju ko je gazda 😂 i moja je tako prije al sad mu se javi
Bom ste se raspisale da sam imala sada sta za citati vise od pola sata 🙈 ali neka, brze prodje jutro i cekanje da se muz probudi da idemo doruckovati!
Ja sam napokon na moru, jucer se okupala i presmijesan je osjecaj, ali i predivan. 😍 Bebac je bio skroz mirno, javio se samo jednom, valjda da pita sto se dogadja vani 😂
...
Od svega sto ste pricale, zapamtila samo kvrge. Meni se isto tako zna jako cesto naguziti, trbuh se samo izoblici i uvijek mi je jedna strana drugacija i veca od druge strane 😂 to mi tako smijesno i milo bude za vidjeti ❤ A uz to, moje ceste BH kontrakcije su i dalje tu, nije bolno nista, vec je problem ako mi je mjehur malo napunjen, onda moram noge skupit jer mi to sve pritisne i mjehur i onda cekam da prodje 😂
Pozz nova sam,nisam trudna imam 35 god...ginekolog kaze sve ok nema problema..Valjda je sve u glavi i ta zelja za bebom,pa eto onda nece pa nece..
Sad me zanima dali su nekome pomogle tablete Femibaby iz Dm-a..Kazu folna kiselina pomaze kod tezeg zaceca,pa da i sa tabletama probam
Pozz nova sam,nisam trudna imam 35 god…ginekolog kaze sve ok nema problema..Valjda je sve u glavi i ta zelja za bebom,pa eto onda nece pa nece..
Sad me zanima dali su nekome pomogle tablete Femibaby iz Dm-a..Kazu folna kiselina pomaze kod tezeg zaceca,pa da i sa tabletama probam
Bok, ja bih svakako preporucila piti folnu i prije zaceca, jer to bude kao svojevrsna priprema tijela i svega. S obzirom da ima tu drugih cura koje su zaista prosle sve i svasta, one ce bolje znati reci. ❤ Sretno! 🤞
Ja popila kavicu i doruckovala, cekam da se moji probude pa cemo na plazu. Ako se ne javim danas znaci da sam se zaledila 🤣
Ja popila kavicu i doruckovala, cekam da se moji probude pa cemo na plazu. Ako se ne javim danas znaci da sam se zaledila 🤣
Sta je tako hladno more kod tebe? Ja sam jucer bome dosta dugo ulazila, ali kad udjes, je divno 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji