Ajme ko voli, ja kad krenem stucati nestajem prvo kad me muz pita di sam ja prvo stucnem pa odgovorim il sam skuzi di se nalazim po stucanju, al sada se smanjilo naspram pocetka, ma dzaba meni te majice ja sam imala dvoje traperica koje sam obozavala i cuvala sam ih kao smrsavit cu i naravno nisam nikada jedne sam dala jer su bile ko nove obukla ih 2 put a druge mislim da su jos uvijek kod mojih u ormaru tako da ce ista stvar biti i s majicama jer sve su ko nove prosli lito uzela kad sam smrsavila, al vratit cemo se na ovu temu za godinu dana pa cu reci ishod situacije 😂😂
Mogle bi mi kompletno mijenjati garderobu poslije trudnoce 😂
😂😂😂😂 I men se cini al to cemo vidjeti kako se situacija odvija
https://www.ebay.com/itm/Women-Cycling-Tights-Shorts-Padded-Ladies-Leggings-Cool-Max-Anti-Bac-Pad/302524988944?hash=item466fe4fe10:m:mw2z9UP0JuMejRMX5oDf0Xg&var=601357496735
Dijmar ne brigaj, ja ti stalno nekog vraga potezem, usisavam, ribam podove, neki dan sam sa dragim skupa krevetic slagala i dizala mu neke dijelove, trckaram oko djece... Nije da svaki dan se forsiram tako, al ono kad sam npr sama ko ce mi... I eto cerviks mi stoji isto vec na dva pregleda niti mm se nije skratio, tako da sam rekla mom dragom da cu tako zabetonirana jos i prenijet a trece mi je...
Btw danas me dolje onako tu i tamo probode, a ja sva sretna jer se tjesim da mi se cerviks skracuje 🙈🙈 tako me znalo i u prosloj trudnoci, pa sam do kraja bila beton 😳
Pozdrav mame, ako moze koji savjet i pomoc?
Trudna sam 26tt i prije par dana mi je radjen pregled i cervikometrija, cerviks 2/3 clanka, uloziv za vrh prsta i nameksan, a cervikometrija je pokazala da je ispravnog T oblika no nazalost skracen na 27mm, dok bi trebao biti 35-40mm. Gin je savjetovala da miruiem, ne dizem tesko, ne vjezbam i nista od seksa. Zanima me ima li jos tko iskustva? Koliko tocno mirovati - pelvic rest?
Da li je povremena setnja i lagano ciscenje po kuci bez saginjanja ok? I smijem li se voziti negdje recimo cca 4 dana na odmor, ako prelezim u autu?
Svaki savjet je dobrodosao, ovo mi je prva trudnoca i sve me to isprepradalo, a procitala sam razna iskustva. Cujem da je dobro suplementirati magnezij, iduca kontrola je tek za 4tj iako bih ja volila i ranije da provjerim stanje, pa mozda odem po jos jedno misljenje.
Pozdrav
Venus ja bi ti preporucila da slusas svoju gin.. Mislim da od povremene setnje po kuci ti nece biti nista, al nemoj potezati i dizati tesko itd.. A to za voznju neznam sta bi ti rekla, mozda ima koja cura a da ce ti znat bolje rec..
Al uglavnom cerviks ti je bas dosta skracen pa se nemoj igrati bas...
Postoji li sansa da se produzi od mirovanja? Imam obicaj par puta tjedno se spustiti 10min do grada i malo prosetati, popiti pice... nadam se da je to ok, kad sam doma ugl.lezim vecinu vremena. Ona je rekla kao da to jos nije strasno, da je ispod 25mm neka jako rizicna granica, no cudi me da me nije ranije narucila na kontrolu.
Mislila sam otici na selo par dana odmoriti i pobjeci od vrucina, naravno ako je voznja ok, makar prelezala na zadnjem sicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji