Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Srpanj 2019. 22:08

Aurora87

Meni se isto pojave te kvrge😊. Evo danas mi se javio mali nesto sramezljivo i sad navecer se pojavile kratko te kvrge…bas mi je premiran danas, nadam se da je sve ok i da ce sutra biti veseliji i aktivniji….
    I ja se divim vama curke koje ste svasta prosle do uspjesne trudnoce…❤ Mi smo pokusavali 11 mjeseci i reko ajd iza nove godine cemo isto krenuti na pretrage kad ono plus u mjesecu u kojem sam se stvarno najmanje nadala a i prizeljkivala jer sam bila i prehlađena, pila kojekakve tablete protiv bolova koje sam do tad izbjegavala i sve mi je nesto bilo bzvz.
    Regina, mene ti isto jedna kolegica s posla koja jos nema djece pitala hocu li na carski ili prirodno…odgovor je bio kao i tvoj…e, sad ja ne znam jel se ona bas u to ne kuzi ili cemu takvo pitanje, ali me nekako iznenadilo jer tko planira bas carski a prvorotka je? Zna da novaca za to nemam i da zelim😁

Dode im tako da se primire malo, isto kao i sta luduju, ja nezz dal ovdje ko broji pokrete al ja se ne zelim s time stresirati, naucila sam na aktivno javljanje da mi oci iskacu i na par udarcica njeznih tako da meni je to sve normalno.. Meni je sestra rekla da bi ona isla na carski koja nezna uopce kakva je to bol, ja bi prirodni al u podsvjesti carski jer me strah al kako bude biti ce.. 

• ReginaP
    19. Srpanj 2019. 22:33

Mene cudi da mi takva pitanja postavlja i soli pamet osoba koja nije rodila, a sve koje su rodile me nisu tako sto pitale. Ja se bojim i jednog i drugog  da se razumijemo :D kod prirodnog me strah hocu li moc izdrzat tu bol bilo uz epiduralnu ili ne pa si opet mislim kolike su zene izdrzale i ja cu nekako. a kod carskog me strah tog oporavka.. kakogod bude najbitnije da smo mi i bebe dobro i to je jedino sto je bitno :) i da se sto brze oporavimo nije na odmet haha

19. Srpanj 2019. 22:53

Bit ce to sve dobro, samo mi imamo viska slobodnog vremena pa o svacemu razmisljamo.. 

PatyDi
    19. Srpanj 2019. 23:00

ayla

Aurora87

Meni se isto pojave te kvrge😊. Evo danas mi se javio mali nesto sramezljivo i sad navecer se pojavile kratko te kvrge…bas mi je premiran danas, nadam se da je sve ok i da ce sutra biti veseliji i aktivniji….
    I ja se divim vama curke koje ste svasta prosle do uspjesne trudnoce…❤ Mi smo pokusavali 11 mjeseci i reko ajd iza nove godine cemo isto krenuti na pretrage kad ono plus u mjesecu u kojem sam se stvarno najmanje nadala a i prizeljkivala jer sam bila i prehlađena, pila kojekakve tablete protiv bolova koje sam do tad izbjegavala i sve mi je nesto bilo bzvz.
    Regina, mene ti isto jedna kolegica s posla koja jos nema djece pitala hocu li na carski ili prirodno…odgovor je bio kao i tvoj…e, sad ja ne znam jel se ona bas u to ne kuzi ili cemu takvo pitanje, ali me nekako iznenadilo jer tko planira bas carski a prvorotka je? Zna da novaca za to nemam i da zelim😁

Dode im tako da se primire malo, isto kao i sta luduju, ja nezz dal ovdje ko broji pokrete al ja se ne zelim s time stresirati, naucila sam na aktivno javljanje da mi oci iskacu i na par udarcica njeznih tako da meni je to sve normalno.. Meni je sestra rekla da bi ona isla na carski koja nezna uopce kakva je to bol, ja bi prirodni al u podsvjesti carski jer me strah al kako bude biti ce..

Moj je jucer bio mirniji, ali zato danas nadoknadjuje duplo 😅 
    Meni je rekla gin nek brojim ujutro i navecer...dva dana jesam, al mi se ne da vise posto je on jako zivahan, a i vec sam ga dosta skuzila...ko sto kazete, ima mirnijih, a ima i turbo dana...

Julie
    19. Srpanj 2019. 23:02

DijMar meni je posteljica straga od početka, a kvrge mi gotovo uvijek izbijaju na lijevoj strani

19. Srpanj 2019. 23:27

Pa da zato ja ne zelim brojiti jer onda bi se uzrujala sto je sada, al beba radi rutinu, moja sada ima i malo mjesta najbolje joj pajkiti i odmarati, ako nelupa onda stuca 😊😊 dali vase stucaju? 

19. Srpanj 2019. 23:29

Dal zna ko kada se povlaci pun mjesec, da ja mogu ocekivati kad cu se naspavati 😂😂😂 danas sam mislila malo oko ubiti i nisam mogla 😣

• irma123
    19. Srpanj 2019. 23:32

Mislim da sam preskocila bas dio di ste o tim kvrgama pricali pa nz bas o cem je rijec al ja nemam nikakve kvrge.. jel izaso kojoj pupak?

19. Srpanj 2019. 23:37

Pricamo o kvrgama kad nam se beba izboci(guzi) 😂 kontamo jesu li bh kontrakcije il beba 😂 men nije i mislim  da ni nece samo je napet ko puska zateze me i nekako sam osjetljiva na njega nezz zasto, mislim i inace sam bila a sada pogotovo.. 

Julie
    19. Srpanj 2019. 23:38

Irma kvrge su zapravo bebine guze i kak se ritaju tak nam izađe kvrga na busici odnosno izbace guzeke 😂🙈 meni se ispupčenim i bas mi je to lijepo i skroz trudnički......bas volim svoju busicu 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI