Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Iva2
    19. Srpanj 2019. 15:21

I meni je jos uvijek prerano za pripreme, tek sam 25+2. Ima vremena, iako doslovno nista nemam.😂
    Evo ni ja se ne kupam, a takodjer zudim za morem. 🙈

PatyDi
    19. Srpanj 2019. 15:45

Ja se kupala u utorak, more je bilo okej, onak za osvjeziti se, ali dosta nemirno...isto popodne, za ujutro ne znam kak je...vec se do sad sigurno zgrijalo opet...volim kad je toplije, ali ne opet da je toplo ko pisalina 😝
    Ja cu nadam se sutra opet 🤗 Moram jos iskoristiti ova 2 tj sto sam tu, nadam se da ce vrijeme bit okej i da cu imati volje 🤔 
    Ah...ipak vucem jednu manju vrecicu sa sobom...uzela sam u Pepcu tetrica par da vidim kakve su i nes sitno jos 😅 

• MonaL.
    19. Srpanj 2019. 15:48

Iva2

I meni je jos uvijek prerano za pripreme, tek sam 25+2. Ima vremena, iako doslovno nista nemam.😂
    Evo ni ja se ne kupam, a takodjer zudim za more

Ja isto nekako mislim da je prerano još za pripremanje. Meni je samo torba za rodilište spremna jer ju nosim svaki put sa sobom na pregled. trudnoću vodim u bolnici udaljenoj 100km,pa kontam ako me ostave a nadam se da neće prije termina 😁 jesi se raspitivala o načinu poroda? Mi moramo na inducirani ili?

Frajla
    19. Srpanj 2019. 16:02

Moj master plan je pokupovati robicu sto fali u 8 mj dok su snizenja, a pranje, peglanje i pakiranje torbe cim otvorim porodiljni pocetkom 10 mj (45 dana prije termina). A sad hoce sve biti po planu bumo vidili

• Iva2
    19. Srpanj 2019. 16:11

MonaL.

Iva2

Ja isto nekako mislim da je prerano još za pripremanje. Meni je samo torba za rodilište spremna jer ju nosim svaki put sa sobom na pregled. trudnoću vodim u bolnici udaljenoj 100km,pa kontam ako me ostave a nadam se da neće prije termina 😁 jesi se raspitivala o načinu poroda? Mi moramo na inducirani ili?

To nije losa ideja, bar imati torbu za rodiliste spremnu.🙈
    Cula sam kao da je nama najvjerojatniji inducirani jer moramo 12 ili 24 sata (nisam sigurna) prije prestati davati injekcije. No, moja prijateljica, koja takodjer ima trombofiliju, rodila je prirodno jer je preduhitrila dogovoreni porod.😂

felicita28
    19. Srpanj 2019. 16:11

Ja sam se kupala dns i more je odlicno, prekrasno je. Procitala sam sve sto ste pisale ali ne komentiram jer odgadam razmisljati o porodu. Sto bude bit ce :) za par dana idem u Petrovu na pregled pa cemo vidjeti sto kazu i kakva je situacija a do onda mozak na pasu 😂😂😂

• MonaL.
    19. Srpanj 2019. 16:18

Iva2

MonaL.

Iva2

To nije losa ideja, bar imati torbu za rodiliste spremnu.🙈
    Cula sam kao da je nama najvjerojatniji inducirani jer moramo 12 ili 24 sata (nisam sigurna) prije prestati davati injekcije. No, moja prijateljica, koja takodjer ima trombofiliju, rodila je prirodno jer je preduhitrila dogovoreni porod.😂

Ma najbitnije je da nama ovo sretno prođe ,ostalo će se sve riješiti. Ja osobno jedva čekam termin ,da mogu konačno opušteno uživati nakon ovoliko borbe. Porod je mala maca nakon ovog stresa 🙉 nek nam dođu naše dugine bebe ,žive i zdrave 🤗

teresita
    19. Srpanj 2019. 16:34

Grizli

Pozdrav cure, mislim da je Kengurica mi pisala da ima fetal doppler ili ako jos koja od vas ima. Meni je 13tt i pokusala sam uloviti otkucaje al samo nakratko mi registrira 134-138 broj na ekranu, nema onog zvuka kao sto ima kad sam stavila muzu na srce pa se cuju bas otkucaji. Jer to ok ili nesto krivo radim? Jel bi vec trebala uhvatiti na duze? Moj nema onaj gel bar u uputama ne pise da ga treba, a nisam ga ni dobila uz to cudo.

Pozz Grizli, ja imam i koristim dopler, slabo se cuje u 13.-tjednu, a gel treba( kupis u ljekarni 17,00 kn) . Skroz dolje treba tražiti, doslovno gdje dlačice zavrsavaju i malo pritisnuti prema unutra, kako dani budu odmicali tako ce se bolje čuti🥰🥰

felicita28
    19. Srpanj 2019. 16:35

Cure koje su oko 30. Tjedna pitanje. Da li vam se u toku dana pojave kada kao tvrde kvrge po trbuhu...pretpostavljam da je to bebica, odnosno neki dio tijela bebice. Nakon sto mazim taj dio nakon par sekundi samo nestane ali je full cudan osjecaj

felicita28
    19. Srpanj 2019. 16:36

Ne znam kako bi to drugacije objasnila 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.