Harry bas tako. Danas je moj jako ziv i sav mi trbuh migolji i bas su mi suze od srece dosle na oči. Taman sam jucer rekla da me ne šoraju hormoni 😱

Svaka cast vama zenama koje ste prosle mpo! Mi smo taman nakon vise od 2 godine pokusavanja krenuli s testiranjima i odmah plus 😂😂 evo nas u 27 tt i zapravo jos nisam svjesna da cu postat MAMA i da ce me netko zvati MAMA 🙂
Sutra krecemo u neku malo vecu kupovinu tak da mozemo na miru provest 8.mjesec na moru, vratimo se na kopno i da nam ostane samo spakirat torbe za bolnicu...
Ogtt nalaz dosao i uredan je. Batb urina sterilan, nema e.colli i malo sam sad mirnija 😊😊

Pahuljice e to je bas neopisiva sreca, vec si si sav jadan i spremas se doktorima i onda te bebač iznenadi. Ma divno. Meni frendica sad sve to prolazi i zasad bezuspjesno i bas mi je tesko za nju. Mislim da je svaka zena zasluzila da osjeti ovu srecu, al eto i svatko je zasluzio da hoda pa ne hoda itd pa onda skuzis da nije ni to najgore na svijetu. Ma zivot je lijep i bez djece, a sigurno da ti ga oni jos dodatno oplemene.

Da felicita, i kod mene su se poajvljivale te "kvrge". Najgore kad se ispod rebara smjesti nekak, ne mozes sjedit onako pogrbljeno, bas smeta 😆

Curke koje ste mi rasvjetljile ovaj fetal doppler sistem hvala puno. Za sad cu se zadovoljiti onda tim sitnim pronalascima, al evo kupim i gel pa probam i s njime. Hvala puuuno!
Sretno svima,

Danas ste dobile dar govora, tj. dar pisanja, toliko toga ima da mi preostaje samo citati 😁😘

Da malo ne pametujem nego nesto veselije. Kupila ja Pepco ove sarene (nesto mi ne da sliku zalijepiti) tetre i to su flanel pelene. Onako kao neke debele krpe. Čisto da znate jer ja plavuša nisam to pročitala.
Zašta to služi? Vjerojatno za ispod bebe staviti i tako nesto?

Moj master plan je pokupovati robicu sto fali u 8 mj dok su snizenja, a pranje, peglanje i pakiranje torbe cim otvorim porodiljni pocetkom 10 mj (45 dana prije termina). A sad hoce sve biti po planu bumo vidili
Ovo je I moj plan isto, samo moj porodiljni krece pocetkom 9tog. Mada su snizenja vec krenula I u punom su jeku ali ja posli posla nemam volje jos I shoppingirat.Ako znate da negdje ima jogi plahti za krevetic i ručnika za bebu (100%pamuk) na sniženju javite. Inače ću to sve ili naručiti ili kupiti u 9. mjesec.
Nadam se da cu I kroz ovih mjesec dva dobiti nazad stvari koje sam proslijedila, znaju da beba stize.
Ja sam se kupala u utorak i nije mi bilo hladno more.
Stvarno mi paše plivanje ali mi je muka se igdje u gradu kupat pa se ne kupam baš često.

Potpisujem svaku rijec.. da, toliko sam bila jadna i ocajna, svi oko mene trudni ( uspjeli od prvi put ), neke poznanice plakala od tuge jer su ostale trudne i nisu znale dal pobacit ili ostavit bebu, a ja pila tablete,cajeve,sirupe,potrosila brdo novaca na to sve, dizala noge u zrak, na zid, imala onaj baby mikroskop, pratila ovulaciju,mjerila temp.svako jutro i jos 100 cuda... ali nema veze, ponovila bi sve jos 1000 puta da moram.. a sad jos malo i nasa beba stize 🤗🤗🤗🤗

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji