Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    fairy_
    14. Ožujak 2019. 14:25

Aurora87

Fairy mora da leti jer se bolje osjecas nego u prvom a i manje je stresno. Znas li spol?🙂

Istina😊 Spol ne znam, prvo su stalno nogice bile skupljene pa gin.nije nikako mogao vidjet, a sada je bebac okrenut na zadak pa opet ne moze vidjet tako da sam odlučila da više neću uopće pitati😂

fairy_
    14. Ožujak 2019. 14:29

Norules

fairy_

Hvala cure na dobrodoslici!☺
    Aurora87ja ne mogu vjerovat kako vrijeme leti, doslovno ono prije 2mj sam bila kao ti u 13.tt a sad vec 22.🙈 A kad sam tek saznala da sam trudna nikako docekat kraj prvog tromjesecja🤣

Evo i ja sam sa ljetnih beba,danas 21 tt,nije mi se isto dalo radit face radi grupe pa sam tu pobjegla ako nis drugo malo pomoc curama s kojim savjetom

Kuzimo se!😎😉

14. Ožujak 2019. 14:38

Aurora87

Pozzcurke! Dobrodosle nam nove i uzivale u trudnoci😊!
    Evo ja dosla od zubara….imam inace problema sa zubima, redovno ih odrzavam, hodocastim kod zubara i sad mi je trudnoca razdoblje kad bi moglo biti vise problema. Inace se bojim kao da idem na klanje. Srecom, zubarka mi uvijek da anesteziju pa me to smiri, a sad je nabavila bez adrenalina koja je sigurna u trudnoci. Tako da sam prezivjela i ovaj dan….
    Sad cu smuckati rucak pa u krpe…bas sam neka umorna i pospana, a nista radila nisam. Pravim zapecenu tjesteninu.
    Manich, hvala ti na idejama za ime😘. Malo sam ja blesava pa mi se niti jedno ime ne sviđa osim tog koje smo odabrali i ovog drugog tako da mislim da cu morati mm-a nagovoriti na to, nema mi druge😆
    I da, izgleda da mi se stomak ipak vidi jer mi zubarka komentirala😊. Ali malo samo

I samoj mi tako sa zubarom,samo sta moja neda anestezije.. jednom mi rekla da je to 50 kn ja gledam u nju a bila sam jos maloljetna i nisam trebala nista placati a sad imam dopunsko pa opet nemoram al ona to nabije na nos 😂

14. Ožujak 2019. 14:43

I meni je jako drago jer su fairy i nourles dosle da nisam prva.. i pomoci ce sa savjetima 😊😊 

14. Ožujak 2019. 15:10

HarryPotter

Ja nemam nista od navedenoga, i razmisljam da iduci tj. Odem do dr. Nezz jesam li samo ja ovako nemirna i luda al dobro..

Uzivaj u tome sto nemas mucnine... Moja mama sa mojim bratom i sekom skoro 4 mj bljuvala a samnom nije ni znala da je trudna .. Sve ovisi od zene do zene.. Vjeruj mi nezelis ovo... Budi sretna sto ih nemas.. 

luce35
    14. Ožujak 2019. 15:24

U vrijeme kad sam ja studirala nije ni postojao fejs, tad su msn i skype bili popularni 🤣🤣🤣

fairy_
    14. Ožujak 2019. 15:29

Aurora i meni se čini, kad već sad zeza tko zna što će biti za koju god, ma glavno da se rodi živo i zdravo!😊 Većinu stvari sam ionako kupila neutralno što se boje tiče tipa sivo,žuto itd🤗

Julie
    14. Ožujak 2019. 15:34

Aurora87

Fairy znaci beba vam je tajnovita….bit ce to zanimljivo dijete🙂.
    Manich, proci ce i to…gledaj s vedrije strane….barem ne moras biti na poslu pa tamo bljuvati, vjeruj to je gadno🙂. Zapravo uvijek nam moze biti gore nego sto je. Jos malo izdrzi ovo razdoblje i nestat ce i mucnine. Meni je sad muka kad se prejedem. Jucer sam bila na taaaako finom rucku i najela se ko budala, odem na wc prije polaska i skoro bljucnem…reko, e neces, ovaj rucak ne ide u wc skoljku!😆
    Ljetne, neka ste vi nama tu, svako iskustvo dobro nam doslo. Ni ja ne bih pravila face da ga nemam zbog toga, cijeli faks sam se odupirala i uspjela, bilo je tesko jer su imali kojekakve grupe potrebne za faks i onda na kraju kad sam se zaposlila napravim….blentaca. Sad ga ni ne gledam.

Kraljice 😂😂😂😂 bas si me nasmijala sad

HarryPotter
    14. Ožujak 2019. 15:48

Moja velika mrva, i mirna mamina dusa do daljnjeg 🌷♥️

url=https://lilypie.com]

fairy_
    14. Ožujak 2019. 16:27

Harry drago mi je da je sve super!🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.