Jutro, ja sam se isto naspavala 😁.
Sad smisljam kako si skratiti i ovaj dan mirovanja, knjige procitane, krizaljke popunjene, na tv po obicaju nista 🤔
Dobro jutro svima, evo ja malo pospana..... otišla sa dragim na doručak i onda on dalje na posao a ja ću sa frendicom na kavu......jučer se uhvatila čišćenja kuće pa mi je još ostalo nešto za danas....... Deja ja ti isto tako padnem u trans kad vidim sto sve ima za bebice i jedva čekam kad ću početi haračiti po dućanima 🥰
Jutro curke ja sam danas tj za sada okej .. Dokle ce biti tako neznam.. Planiram se provozati biciklom nekih 3km do seke u obliznje selo... Muka mi je od kuce i svega u njoj.. S obzirom da nema nikakvih problema bolova niti krvarenja a nisam morala bas ni strogo mirovati s obzirom na blago krvarenje koje je proslo vrlo brzo mislim da cu se sad opustit i pocet uzivat u onome sto sam i prije trudnoce radila. Kad sam kuci stalno sam u brigama jer razmisljam kako nemam novaca a blizi se vrijeme kad moram za osijeka obaviti sto se mora obaviti.. Da ne pricam kako nista od robe ove ljetne sto imam nemogu iskoristiti kad se stomak pocne vidjeti pa sam lagano u panici sto cu i kako cu..
Vjerujte mi da bi rado voljela sada pronaci nekakav posao da odradim koji mjesec da si nesto zaradim cak sam slala zamolbe ali ja nemam srece s takvim stvarima..
Nazalost ne znam, s bakom sam kao mala pokusavala ali nije mi bas islo pletenje. Mozda bi mogla pronaci na netu kako zapoceti i bar ravne jednostavne stvari tipa dekice isplesti. Hvala na ideji, mogla bi muza poslati u Teddy, vidjela sam da tamo imaju razne igle i vunice.
Harry, Hannica, bebice lijepo napreduju, odlicno!🤗
Curke, kad su vam vidjeli gdje je posteljica? Meni je gin rekao kao da se suzdrzavamo od odnosa zbog hematoma koji sam imala (sad ga vise nema) i zato jer jos ne vidi gdje je tocno posteljica, iduci put ce moci vidjeti.
Deja, ajde provjeri smije li se u trudnoci konzumirati lovor pa ti dam link recepta sirupa s lovorom protiv kaslja ako smiju. To bi trebalo ublaziti kasalj, ja isprobala.
I ja se raspametim na te djecje stvari, prosli tjedan se mm odvazio i kupio tetra pelene u Lidlu, preslatke su. To je prvo sto smo kupili.
Meni su jucer cijeli dan spavalo, nocas sam bas lose spavala, stalno se budila, nesto sam jecala, srecom pa se ne sjecam sta sam sanjala. A i na wc sam 2 puta isla. Ne probudim se odmah kad moram nego valjda kasnije i onda kad obavim me bas boli stomak…mjehur se prepuni pa onda ne mogu odmah zaspati jer me boli….🙈
Kad su ti uocili hematom i koliko je trebalo da nestane? Meni ga je uocila na prvom pregledu 5+3 i dala mi utrogestan 3x2 i da mirujem. U ponedjeljak mi je kontrola, jel rano ocekivati da je vec nestao?
Jutro cure😊 Nadam se da ste se sve naspavale!
luce ako volis serije i filmove skines si netflix i uzivas☺
Aurora meni je tek na proslom pregledu u 21.tt rekao da je posteljica straga i to zapisao u trudnicku knjizicu..
Joj ja ti drzim fige da ti kaze odmah sljedeci put,mozda ovisi i o kvaliteti uzv pa moj nije mogao vidjeti prije😂 Mi hvala Bogu nismo imali zabranu sto se tice odnosa, ali sad zbog trbuha sve teze nalazim pozu koja mi odgovara😂
Nisam nikad prije kupovala u lidlu, jucer poslala muza da mi kupi donje majice i gacice, jako kvalitetan i ugodan pamuk. Vidjet cemo nakon par pranja hoce li me oduseviti ali na prvu sam zadovoljna.
Curke jesu li vas slali na kombinirani probir? Za one koje su u ranoj trudnoci ocete li ici napraviti te testove? Ja nisam planirala, ali mi je jucer dr rekao da bi zbog krvarenja kojeg sam imala u 7.tjednu on volio da ja to napravim. Na sto muka sam, ne zelim da me potencijalno los nalaz stresira i deprimira :(
Sortiraj odgovore
Najstariji