I ja sam citala da je moguce,al nezz jos cu sacekati pa viditi jel to bas to 😊
Moj se sa 17 tjedana ritao ko veliki 🙂🙂
I ja sam citala da je moguce,al nezz jos cu sacekati pa viditi jel to bas to 😊
Moj se sa 17 tjedana ritao ko veliki 🙂🙂
Ja bas sinoc pitam doktoricu ona meni da je rano da prvorotkinje sa 20tj osjete a drugorotkinje s 18tj i tako da ja i dalje nezz sta je.. al sinoc sam vidla bebu kako se mice na uzv koji osjecaj 😍😍
Ayla i ja sam prvorotkinja i osjetila sam u 17tt kao neko migoljenje,ma predivno nesto😍 A sad vec su udarci i vidi se izvana kako trbuh poskoci kad bebac udara😊😊
Evo mene. Bila sam na pregledu. Vidi se plod 0.50cm pise po uzv 6+2, a meni po mengi 6+5. Pise fhr+
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Evo mene. Bila sam na pregledu. Vidi se plod 0.50cm pise po uzv 6+2, a meni po mengi 6+5. Pise fhr+
Super! To znači da se čuju otkucaji😊 Mi smo sa točno 6tt bili 0.49cm tako da ne brini to je sve ok, mjere nekad variraju vidjet ces kasnije kako beba bude rasla,meni je bebac u 12tt bio veci za 4 dana u odnosu na zadnju m.,a sad je tocno koliko i treba bit.😊 Sretno dalje!
Ja sam u orvoj trudnoci osjetila bebu u razdoblju 18-20 tj.nisam bas sigurna.
Moja prijateljica u orvoj trudnoci osjetila sa 16tt,a sad u drugoj u 13 sedmici,ali ona je mrsavica
Aylai ja sam prvorotkinja i osjetila sam u 17tt kao neko migoljenje,ma predivno nesto😍 A sad vec su udarci i vidi se izvana kako trbuh poskoci kad bebac udara😊😊
Pa i ja osjetim isto pogotovo kada sjedim jos od 16 tj.
Aylai ja sam prvorotkinja i osjetila sam u 17tt kao neko migoljenje,ma predivno nesto😍 A sad vec su udarci i vidi se izvana kako trbuh poskoci kad bebac udara😊😊
Pa i ja osjetim isto pogotovo kada sjedim jos od 16 tj.
A ako je posteljica straga bas se rano osjeti.
Ja sam u prvoj trudnoci osjetila rano za prvorotkinju, to je valjda individualno.
Meni danas apetit da bi jela sve sto vidim 😯, cijeli dan o hrani razmisljam
Jutro zene,jeste se naspavale.Ja sam se bas naspavala,a kasno sam zaspala.
Sortiraj odgovore
Najstariji