Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Ožujak 2019. 22:44

Melbi dobrodosla urednu trudnocu ti zelim 😊
    Curke vidim da ni jedna nije imala problema s probadanjem,ja sam ipak otisla na hitnu s bebom je sve u redu isla sam vaditi krv i urin i uredu je doktorica mi dala spasmeks da popjem i da mirujem..al najbitnije da je sve ok 😊

felicita28
    13. Ožujak 2019. 23:04

To je najbitnije...bolje provjeriti pa si na miru :) 

13. Ožujak 2019. 23:49

felicita28

To je najbitnije…bolje provjeriti pa si na miru :)

Svakako 😊

luce35
    14. Ožujak 2019. 08:02

Jutro cure, ja sam se nocas bas bas dobro naspavala 😀. Nisam cula ni alarm za utrogestane, stavila ih pola sata kasnije.
    Rekao bi covjek da sam odmorna obzirom da vec 15 dana lezim i mirujem, ali eto

felicita28
    14. Ožujak 2019. 09:02

Jutro, evo mi smo jucer napokon rekli nasima za prinovu svi su se raspametili..bake su pocele plakati odmah, a buduci dede su pobrkali padeze i zaboravili govoriti od soka hehe :) uglavnom, pozitivno sve i sad mi je lakse kad smo i taj dio sredili :)

Julie
    14. Ožujak 2019. 09:28

Jutro svima, Felicita hoce to kad ulovis nekog na prepad 😂😂😂😂 ja sam se naspavala i super se osjecam pa cu danas zablistati kucu tako da vikend mozemo dragi i ja uzivati. 

14. Ožujak 2019. 10:04

Jutro..ja sam bome lose spavala budila se cjelu noc,tako da dns cjeli dan ce biti nikakav vec vidim ..

14. Ožujak 2019. 11:17

Bokic curke novima zelim urednu trudnocu.. Ja sam danas opet koma jutros popila samo kavu i otisla do trgovine jedvaa stigla kuc da ne bljujem po ulici.. Grozno kad povracas a nemas sta. Grlo mi je skroz sjebano jedva pricam... Hrana danas opet ne dolazi u obzir... Ljutaaaa sam jer danima nisam uzivala u nicemu sto pojedem. Kako itko ovo stanje moze zvat blazeno? Fuj..  Danas sam bas grozno raspolozena a trebam i do doktorice otici.. Blago vama koje nemate mucnine mene ce ove moje dotuc jakoo lose podnosim to sve. Popucaju mi kapilare u ocima i na obrazima... Izgledat cu kao nakaza. 😔😔😔😔😔

luce35
    14. Ožujak 2019. 11:31

Ja nemam mucnine ali imam gastritis za koji mi je ukinuta terapija jer nije proporucljiva u trudnoci. Uzimam neke biljne ali nisu ni pribliznog ucinka. 
    Prezivjet cemo mi to sve. Nekom mucnine, nekom povracanje, nekom strogo mirovanje i dosada, ali sve ce proci 😀

HarryPotter
    14. Ožujak 2019. 12:30

Ja nemam nista od navedenoga, i razmisljam da iduci tj. Odem do dr. Nezz jesam li samo ja ovako nemirna i luda al dobro.. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.