Melbi dobrodosla urednu trudnocu ti zelim 😊
Curke vidim da ni jedna nije imala problema s probadanjem,ja sam ipak otisla na hitnu s bebom je sve u redu isla sam vaditi krv i urin i uredu je doktorica mi dala spasmeks da popjem i da mirujem..al najbitnije da je sve ok 😊
Jutro cure, ja sam se nocas bas bas dobro naspavala 😀. Nisam cula ni alarm za utrogestane, stavila ih pola sata kasnije.
Rekao bi covjek da sam odmorna obzirom da vec 15 dana lezim i mirujem, ali eto
Jutro, evo mi smo jucer napokon rekli nasima za prinovu svi su se raspametili..bake su pocele plakati odmah, a buduci dede su pobrkali padeze i zaboravili govoriti od soka hehe :) uglavnom, pozitivno sve i sad mi je lakse kad smo i taj dio sredili :)
Jutro svima, Felicita hoce to kad ulovis nekog na prepad 😂😂😂😂 ja sam se naspavala i super se osjecam pa cu danas zablistati kucu tako da vikend mozemo dragi i ja uzivati.
Jutro..ja sam bome lose spavala budila se cjelu noc,tako da dns cjeli dan ce biti nikakav vec vidim ..
Bokic curke novima zelim urednu trudnocu.. Ja sam danas opet koma jutros popila samo kavu i otisla do trgovine jedvaa stigla kuc da ne bljujem po ulici.. Grozno kad povracas a nemas sta. Grlo mi je skroz sjebano jedva pricam... Hrana danas opet ne dolazi u obzir... Ljutaaaa sam jer danima nisam uzivala u nicemu sto pojedem. Kako itko ovo stanje moze zvat blazeno? Fuj.. Danas sam bas grozno raspolozena a trebam i do doktorice otici.. Blago vama koje nemate mucnine mene ce ove moje dotuc jakoo lose podnosim to sve. Popucaju mi kapilare u ocima i na obrazima... Izgledat cu kao nakaza. 😔😔😔😔😔
Ja nemam mucnine ali imam gastritis za koji mi je ukinuta terapija jer nije proporucljiva u trudnoci. Uzimam neke biljne ali nisu ni pribliznog ucinka.
Prezivjet cemo mi to sve. Nekom mucnine, nekom povracanje, nekom strogo mirovanje i dosada, ali sve ce proci 😀
Ja nemam nista od navedenoga, i razmisljam da iduci tj. Odem do dr. Nezz jesam li samo ja ovako nemirna i luda al dobro..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji