Ja jedem sve i uopće se ne zamaravam tim nekim pričama što se smije, što ne. Ok, neću jesti hrpu ribetine, ionaku ju ne jedem ni inače tako često, ali upravo to, ako je jelo dobro skuhano/pečeno, mislim da nema mjesta panici. Ovako i onako se stalno stresiramo oko nečega
Ja iščekujem uvz u srijedu, jedva čekam
Vidjela sam da je netko spomenuo odjeću - ja se već zadnjih mjesec dana oblačim samo u haljine i tajice/trenirke za po doma, jer me sve hlače stežu. Kak je s vama? Sva sreća na haljinama, samo navučeš na sebe i nigdje niš ne žulja
Ma haljine su zakon. Morat ću i ja skoknuti do lidla pogledati te stvari, znam da su za bebače odlične stvari i isto planiram tamo kupiti bodiće, tetra pelene i ostalo
Danas je baš čudnjikav dan. Ja sam jutros išla briseve raditi i nositi ih na mikrobiološki i bilo je baš lijepo toplo i sunčano vani. Bolje pobjegni prije kiše, da te baš ne ulovi pljusak. :D
I ja sam gledala u lidlu te tetrice i robicu i jako mi se svida njihova roba,al jos nista nisam pocela uzimati sve nesta da ima vremena,na kraju ce biti trke po trg kad vidim sta sve trebam uzeti..
Evo uspjela izbjeći kisu… Sad napravim rucak pa cu valjda do kraja dana odraditi to sto sam naumila….
Curke, ne znam koliko ste vec upucene, ja neki dan dobila savjet, kad budem kupovala kozmetiku za sebe za bolnicu i za bebu, da odem u dm, oni subotom znaju imati 15% popusta na kupovinu iznad 200kn. Ali ne svaki dm, nego treba provjeriti, ima na netu. Navodno i tamo ima dobrih tetrica, 10 komada 120 kn (bijele), a i gaze su kao dobre. Nisam jos isla gledati ali mislim da cu tamo obavljati takve shopinge.
Ja sam bas jucer gledala imaju od biobaze paket bas se zove torba za rodiliste,250 kn al nisam skicala sta je sve unutra jer kao rano je jos!
Hej zene je li neka narucuje sa ebaya? Ako da,ima li neka vjna naruciti mi nesto,a ja da njoj uplatim na racun,s tim da navede moju adresu?
Ako nadjem to sto sam zamislila
Meni se danas bas jedu lignje, nisam bas sigurna jesu li preporucljive, guglam al nisam konkretno nasla za njih.
Morat cu se zadovoljiti srdelicama
Ja sam ih danas spremala na zaru!! Nasla sam svjeze jadranske u ribarnici... mmm :)
BaMama, imam i ja hematom i gin mi je rekao da je to moja odluka…nisam isla na to. Kad smo razgovarali o tome, rekao mi je da to ima smisla raditi jedino ako planiramo prekinuti trudnocu u slucaju da nesto pođe po zlu. U suprotnom je to samo stres tijekom trudnoce. Pregledao me detaljno sad na tom pregledu kad se radi kombinirani, ali nisam isla vaditi krv. Jucer mi bas zubarka pricala kako je njezina prijateljica dobila rezultat kombiniranog da je 90% sigirno da je nesto lose, zena se izbezumila i jedva docekala amniocentezu koja je pokazala da je sve ok. Tako da ni zubarka poucena njenim iskustvom nije htjela ici na te testove. Ne vrijedi se stresirat ako ces svakako iznijeti trudnocu…popricaj s mm-om o tome i onda odlucite.
Ma razmisljam da to napravim kako je dr rekao (to je inace dr iz bolnice koji me je zadnjih tjedana pratio zbog tog krvarenja, nije moja ginekologica), ali da rezultat jednostavno izignoriram - ako cu to uspjeti ;)
Malo mi je glupo doci za 3 tjedna kod njega na kontrolu i reci, ma znate ja to nisam napravila jer nisam htjela... nuhalni nabor bih svakako bila i kod svoje ginekologice mjerila, ovako je to samo jos jedno dodatno vađenje krvi ...
Ustvari me je zanimalo koliko cesto doktori salju trudnice da naprave te nalaze, jer mi se cini da je to sad postalo vec i rutinski, da salju svih...
Ustvari me je zanimalo koliko cesto doktori salju trudnice da naprave te nalaze, jer mi se cini da je to sad postalo vec i rutinski, da salju svih…
Ja mislim da pitaju sviju sada da vise ni negledaju koliko ko ima god,mene je doktorica bila pitala al kako sam vec napravila nifty tako da samo pitala jeli on bio u redu i to je to.. a svatko sam odlucuje sta zeli
Cure ja ne znam kako ste vi mi danas al ja se uopće ne osjećam dobro, neka sam umorna i ko da me tramvaj pregazio,uzas zivi 🙄🙄🙄
Išla sam samo u ljekarnu Podić lijekove umorila se ko pas. Gladna, cijeli dan nešto jedem, vučem
se ko stara krpa po kući 😯😯😯😯
Sam da ne budem i sutra takva jer ću se upucati,idem sama sebi na živce 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji