Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baMAMA
    15. Ožujak 2019. 11:52

Inace imam 32 godine i ovo mi je 4. Trudnoca/ 3. Porod. Nisam do sada nikad to radila jer nisam imala rizicne faktore. Cak ni sada godine nisu kao neki faktor, samo to krvarenje koje je bilo dosta obilno.

fairy_
    15. Ožujak 2019. 12:01

baMAMA

Curke jesu li vas slali na kombinirani probir? Za one koje su u ranoj trudnoci ocete li ici napraviti te testove? Ja nisam planirala, ali mi je jucer dr rekao da bi zbog krvarenja kojeg sam imala u 7.tjednu on volio da ja to napravim. Na sto muka sam, ne zelim da me potencijalno los nalaz stresira i deprimira :(

Ja sam isla, prva trudnoca mi je i imam 23god. Ginekolog me pitao zelim li ici i odlucila sam ici cisto ako nesto nije ok da budem spremna,a i to je znacilo jos jedan uzv, a mislim da smo sve jednako nestrpljive cekajuci 4tj od pregleda do pregleda da vidimo da li je sve ok s bebom🙈

15. Ožujak 2019. 12:12

Curke jel jedete vi smrznuto povrce?evo sad bas citam da je ljetos povucen citav niz smrznutog povrca od vise proizvodaca radi listerije.ja sam ga jela dosad al nije bas da mi je svejedno,valjda ako se prokuha i obradi se ubije ta bakterija?

fairy_
    15. Ožujak 2019. 12:24

Aurora slazem se, svak ima pravo na svoje misljenje i odluku o tome😊 Ja se nisam previse zamarala rezultatima tako da nisam uopce bila pod stresom cekajuci nalaz, znala sam da kakvi god rezultati budu bebu cu rodit.. ☘😊

luce35
    15. Ožujak 2019. 12:25

Meni se danas bas jedu lignje, nisam bas sigurna jesu li preporucljive, guglam al nisam konkretno nasla za njih.
    Morat cu se zadovoljiti srdelicama

Julie
    15. Ožujak 2019. 12:50

Ja sam radila probit u 12. tjednu, nisam bila nervozna i hvala Bogu i nalaz je dobar, tako da smo mirni. Planirali smo to napraviti, premda je doktor također pitao želim li. 32. su mi god i iza sebe imam jedan spontani. Sto se tiče zamrznute hrane jedem mahune, brokulu i špinat. Nisam znala za bakteriju pa me sad malo to prepalo.

15. Ožujak 2019. 12:53

luce35

Meni se danas bas jedu lignje, nisam bas sigurna jesu li preporucljive, guglam al nisam konkretno nasla za njih.
    Morat cu se zadovoljiti srdelicama

Da i ja kao izbjegavam,kad vec toliko tupe za tu ribu nek napisu konkretno za sve vrste,mene isto zanima orada al nikako da nadem

15. Ožujak 2019. 12:56

Julie

Ja sam radila probit u 12. tjednu, nisam bila nervozna i hvala Bogu i nalaz je dobar, tako da smo mirni. Planirali smo to napraviti, premda je doktor također pitao želim li. 32. su mi god i iza sebe imam jedan spontani. Sto se tiče zamrznute hrane jedem mahune, brokulu i špinat. Nisam znala za bakteriju pa me sad malo to prepalo.

Curke nisam vas zeljela preplasit,mozda sam ja previse panicar i previse citam,al vjerujem da sva hrana koja se dobro obradi ne moze bit opasna,sjetite se samo onog zarazenog mesa za kebab,pa ministar rekao nikom nece biti nista to se obradilo pecenjem😀

15. Ožujak 2019. 12:59

Sto se tice probira ja sam ga napravila tek toliko iako mi je ponudila i one detaljnije testove poput nifty jer mi je ivf trudnoca,al nisam se zbog toga zamarala jer prva trudnoca,bez spontanih,vjerojatno da sam +35 bi isla tipa na taj nifty ...

Julie
    15. Ožujak 2019. 13:00

Slobodno jedi oradice, smije se. Inače meni uz tunu steak najdraža riba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.