Ja maloprije dosla kuci,sto se tice stitne,kaze doktorica nije potrebna terapija,i sljedeca kontrola nakon poroda,hormoni i eho.
I ja imam spremna imena,sto ne mora znaciti da kad saznam spol jos necu malo pogledati pa dobro razmisliti.
Manich ja sam maloprije kupila vitamine u DM,dodje 60 kapsula i nisu ni 5 KM ,tj.nisu ni 20 kuna.
Mozda nisu bas neke extra,ali uz voce i povrce mislim da je sasvim ok.
Kupila sam i maslac da mazem stomak,moja poznanica se kune u njega i u ulje iz iste linije,ali ja sam sad samo kupila maslac,a poslije kupanja cu koristiti kokosovo ulje na mokru kozu.
Ja sam u prvoj trudnoci imala ogroman stomak, mazala sam od pocetka maslinovo ulje na mokru kozu i nijednu striju nemam. Svakako ce ti maslac/ulje pomoc.
Ja obozavam kokosovo ulje koristim ga za sveeee a bome cu ga poceti mazati i na stomak ubrzo ako ce ista pomoci da bas ne ispuca jako... Super za tablete budem si pogledala..
Julie, problem je sto mi je taj bratic vezan uz najvecu traumu koju sam dozivjela i koja mi je uvelike odredila zivot i bliske odnose pa ne zelim apsolutno nista vezano uz njega, pogotovo ne ime djeteta. Znam da ime ne određuje covjeka, ali ovo ime vise ne mogu dati. Zato me to i pogodilo. Naci cemo mi vec neko ime, sto kaze moja mama pa zvalo se dijete i Lonac, samo neka nam je zivo, zdravo i veselo. Ali eto….nasekirala sam se iz razloga sto je ta određena osoba dala to ime.
Moja sogorica nije uzimala ni folnu ni prenatale, bila dosta mlada, gin joj nije ni spomenuo i eto sin je zdrav….ne mora nista to znaciti, ali ipak postoje istrazivanja, narocito po pitanju folne kiseline, koja ukazuju na to da je veci postotak zdravije rođene djece ukoliko se koristi. Ja se time vodim iako ni to nije garancija.
Kuzim sve. .. … Onda se bacite u potragu za novim imenom i vjeruje da ce biti isto neko lijepo 😊 Ayla, posto si ti tu trudnica na najduzim stazom trenutno 😂😂😂 daj mi reci kako se osjecas i to. Ja sam nekako od ovog tjedna puno bolje, nisam vise tako jako umorna iako znam popodne odspavati sat vremena, prije sam po dva i pol, cak i tri. U noci se ne budim toliko, jednom i jednom pred jutro…… Ne znam bas mi je super. Nadam se da je to ono pred drugo tromjesečje……. I da je sve naravno uredu
Trenutno me glava boli i cesto se budim s glavoboljom i to je kao normalno u trudnoci prode tokom dana..a nista posebno se neosjecam nekad imam osjecaj da ni nisam trudna i da mogu svasta raditi 😂 jedino sta preko noci znam da sam trudna jer se dizem po tri,cetri puta na wc to me jedino nervira.. i pocela sam dosta osjecati kao da me nesta lupi u donjem djelu trbuha,a neznam jel to bebica pocela s lupkanjem ili sta.. ali duplo bolje se osjecam nego li u prvom tromjesjecu..😉
I ja sam citala da je moguce,al nezz jos cu sacekati pa viditi jel to bas to 😊
Cure vi koje ste rodile pitanje.. mene je dns zabolilo s lijeve strane trbuha i dok sam lezala mene je bolilo i s tim da sam dva puta morala ici obaviti veliku nuzdu i sada mi je lakse neboli me jesu li to grcevi za koje se netrebam brinuti ili je to nesta zabrinjavajuce i da iscjedak nemam nikakvi
Pozdrav curke, moze pitanje? je li koja radila briseve vec? Ja sam radila prosli tjedan i dobila nalaze koji kazu: mycroplasma i ureoplasma nije izolirana, klamidija negativna (znaci to je ok) al ono sto me muci pise, fizioloska flora vagine; vidi se 5-10 polimorfonuklesrnih leukocita po velikom vidnom polju! Zna li netko sto to znaci? Meni je ginekologica na godisnjem i sestra je rekla da se ne brinem ali da nazovem u pon kad doktorica bude tu da ona za svaki slucaj iscita nalaz..ja sam malo googlala i pise da nije nista to, da je to ok da je preko 10 znak neke upale ali me zanima iz vaseg licnog iskustva da li je koja imala tako?
I ja sam citala da je moguce,al nezz jos cu sacekati pa viditi jel to bas to 😊
Ja sam u 17 tt osjetila prve udarce,posteljica straga,prva trudnoca,dan po dan ce postat ucestaliji pa ces bit sigurna
Sortiraj odgovore
Najstariji