Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • samy_lo
    14. Ožujak 2019. 13:04

HarryPotter

Ja nemam nista od navedenoga, i razmisljam da iduci tj. Odem do dr. Nezz jesam li samo ja ovako nemirna i luda al dobro..

Nisam ni ja imala u prosloj trudnoci,i bilo je bas lijepo za razliku od sad.S tim da se meni stanje primirilo kakvo je bilo.Ujutro sam prije morala odmah nesto jesti koliko mi je bilo muka od glado,a sad mogu izdrzati i par sati da ne jedem.
    Ja evo sina uspavljujem,pa cu se razletiti po kuci.Spremit cu sataras,piletinu sa krompirom.A poslije nekad moram hljeb zakuhati,i veceri cu palentu.

Julie
    14. Ožujak 2019. 13:21

samy_lo

HarryPotter

Ja nemam nista od navedenoga, i razmisljam da iduci tj. Odem do dr. Nezz jesam li samo ja ovako nemirna i luda al dobro..

Nisam ni ja imala u prosloj trudnoci,i bilo je bas lijepo za razliku od sad.S tim da se meni stanje primirilo kakvo je bilo.Ujutro sam prije morala odmah nesto jesti koliko mi je bilo muka od glado,a sad mogu izdrzati i par sati da ne jedem.
    Ja evo sina uspavljujem,pa cu se razletiti po kuci.Spremit cu sataras,piletinu sa krompirom.A poslije nekad moram hljeb zakuhati,i veceri cu palentu.

Majko mila, sve bi jela...... Ne pricaj o hrani  😂😂😂😂 evo ja cistim, sjela na par minuta da mi nije previse....  Pristavit cu rucak sad, danas je varivo sa piletinom, graskom i griz noklecima 😍

fairy_
    14. Ožujak 2019. 13:23

Pozdrav cure!😊 Spadam u ljetne bebe, ali cure s te teme su preselile na fejs, a meni se ne da raditi fejs samo radi grupe pa rado škicnem vašu temu! Svima vam želim školsku i uspješnu trudnoću!🥰

HarryPotter nemoj se toliko brinuti dok god se osjećaš ok! Ja nisam imala apsolutno nikakvih simptoma do 12.tt kad sam počela češće ići na wc..😂😊

Julie
    14. Ožujak 2019. 13:44

fairy_

Pozdrav cure!😊 Spadam u ljetne bebe, ali cure s te teme su preselile na fejs, a meni se ne da raditi fejs samo radi grupe pa rado škicnem vašu temu! Svima vam želim školsku i uspješnu trudnoću!🥰

HarryPotternemoj se toliko brinuti dok god se osjećaš ok! Ja nisam imala apsolutno nikakvih simptoma do 12.tt kad sam počela češće ići na wc..😂😊

Meni se od ovog tjedna nekako sve smirio, probudim seu noci piskiti jednom i oko 6, 7 ujutro opet i to je to. Znaju me leda tj donji dio leda boljeti onako ko da se rastezu kosti i tu i tamo tako osjetim kod jajnika pa sam se vec malo prepala jel to normalno i ok. Dobrodosla nam, ja sam isto ljetna, ali kasno ljeto pa sam dosla u jesenske bebice 😊

fairy_
    14. Ožujak 2019. 13:47

Julie

fairy_

HarryPotternemoj se toliko brinuti dok god se osjećaš ok! Ja nisam imala apsolutno nikakvih simptoma do 12.tt kad sam počela češće ići na wc..😂😊

Meni se od ovog tjedna nekako sve smirio, probudim seu noci piskiti jednom i oko 6, 7 ujutro opet i to je to. Znaju me leda tj donji dio leda boljeti onako ko da se rastezu kosti i tu i tamo tako osjetim kod jajnika pa sam se vec malo prepala jel to normalno i ok. Dobrodosla nam, ja sam isto ljetna, ali kasno ljeto pa sam dosla u jesenske bebice 😊

Hvala ti🤗 Ja sada više ni ne brojim koliko se puta dižem za wc😂 Ma sve ti je to normalno, beba si radi mjesta pa se sve širi!

• marta07
    14. Ožujak 2019. 13:53

Pozdrav svima novima.Dobro nam došle 😘😘😘😘
    Ja sam jutros bila u kupovini, morala sam kupit 2nove spavacice za ne daj Bože nek stoje😂😂 a slatke su mi pa mogu i poslje ih nositi po kući. 
    Bila u dućanu u spizi ,  mamu i tatu izvela na kavu😂😂 malo se sunčala na suncu, pošto sam bljeda ko krpa,kao da nemam ni trunke krvi u sebi, al šminka čini čuda😂😂😂.
    Mene samo zgaravica zeza,STA god pojela popila zgaravica. Ali dobro valjda će proći i to

14. Ožujak 2019. 13:59

fairy_

Dobro nam dosla i urednu trudnocu ti zelim,i ja spadam u ljetne al cure osle a meni se tkd neda pravit fb ☺ bitno da se mi druzimo 

fairy_
    14. Ožujak 2019. 14:11

Hvala cure na dobrodoslici!☺ 
    Aurora87 ja ne mogu vjerovat kako vrijeme leti, doslovno ono prije 2mj sam bila kao ti u 13.tt a sad vec 22.🙈 A kad sam tek saznala da sam trudna nikako docekat kraj prvog tromjesecja🤣

luce35
    14. Ožujak 2019. 14:13

Dobrodosle ljetne 😍

14. Ožujak 2019. 14:22

fairy_

Hvala cure na dobrodoslici!☺
    Aurora87ja ne mogu vjerovat kako vrijeme leti, doslovno ono prije 2mj sam bila kao ti u 13.tt a sad vec 22.🙈 A kad sam tek saznala da sam trudna nikako docekat kraj prvog tromjesecja🤣

Evo i ja sam sa ljetnih beba,danas 21 tt,nije mi se isto dalo radit face radi grupe pa sam tu pobjegla ako nis drugo malo pomoc curama s kojim savjetom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.