Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Ožujak 2019. 18:29

felicita28

Pozdrav curke, moze pitanje? je li koja radila briseve vec? Ja sam radila prosli tjedan i dobila nalaze koji kazu: mycroplasma i ureoplasma nije izolirana, klamidija negativna (znaci to je ok) al ono sto me muci pise, fizioloska flora vagine; vidi se 5-10 polimorfonuklesrnih leukocita po velikom vidnom polju! Zna li netko sto to znaci? Meni je ginekologica na godisnjem i sestra je rekla da se ne brinem ali da nazovem u pon kad doktorica bude tu da ona za svaki slucaj iscita nalaz..ja sam malo googlala i pise da nije nista to, da je to ok da je preko 10 znak neke upale ali me zanima iz vaseg licnog iskustva da li je koja imala tako?

Ja sam imala saprofitnu floru isto kao nije to nista,dokle god na nalazu nisi dobila popis antibiotika za lijecenje mislim da je to negativan nalaz

13. Ožujak 2019. 18:30

Ja sam radila prije 2 tj i tako mi pise i to je u redu jedino mi je pisalo fizioloska flora vagine i toj to nije pisalo 5-10

13. Ožujak 2019. 18:31

Norules

ayla

I ja sam citala da je moguce,al nezz jos cu sacekati pa viditi jel to bas to 😊

Ja sam u 17 tt osjetila prve udarce,posteljica straga,prva trudnoca,dan po dan ce postat ucestaliji pa ces bit sigurna

I meni je straga i vec tj dana osjetim lagane kao udarce a posto mi prvi put nisam sigurna

• melbi
    13. Ožujak 2019. 20:44

Bokic curke! Evo da se i ja pridruzim ovoj jakooo pozitivnoj grupi.....savjeti su vam super i u dosta njih sam se pronasla. Sada je 13+3.....pa sretno nam bilo!👏🤗

• marta07
    13. Ožujak 2019. 20:54

Deja1988

Joj cure, ja sam bas prehlađena 😒🙄😔 Jako kasljem, bas me strah, jer stalno naprezem trbuh, i bas me sad nekak boli 😪😢 Bas me panika lovi za bebu… Isla sam u ljekarnu pitati, uzela sam sljezov sirup, i Isla pastile za grlo. To sve smiju trudnice. Nadam se da ce pomoci. 🙏 A pregled imam tek 27.3😔 Joooj, stalno nesto… Neki strahovi..

Bas ja sam pila za kasalj med i limun (iscjedis cijeli limun,i veliku žlicu meda) meni je pomoglo u 3 dana al sam svaki dan to sve popila,probaj i to ti nemoze skodit

• samy_lo
    13. Ožujak 2019. 21:08

Meni bas ova tableta ruzno pade na zudac,pa me mucnina drzala 2 sata.Sutra cu opet vidjeti je li od nje,ako da,pricekat cu sa njima

• marta07
    13. Ožujak 2019. 21:15

samy_lo

Meni bas ova tableta ruzno pade na zudac,pa me mucnina drzala 2 sata.Sutra cu opet vidjeti je li od nje,ako da,pricekat cu sa njima

Probaj nesto jesti makar malo pojesti. Makar i pola šnite kruha,samo da ti nije prazan želudac

felicita28
    13. Ožujak 2019. 21:32

Norules

felicita28

Pozdrav curke, moze pitanje? je li koja radila briseve vec? Ja sam radila prosli tjedan i dobila nalaze koji kazu: mycroplasma i ureoplasma nije izolirana, klamidija negativna (znaci to je ok) al ono sto me muci pise, fizioloska flora vagine; vidi se 5-10 polimorfonuklesrnih leukocita po velikom vidnom polju! Zna li netko sto to znaci? Meni je ginekologica na godisnjem i sestra je rekla da se ne brinem ali da nazovem u pon kad doktorica bude tu da ona za svaki slucaj iscita nalaz..ja sam malo googlala i pise da nije nista to, da je to ok da je preko 10 znak neke upale ali me zanima iz vaseg licnog iskustva da li je koja imala tako?

Ja sam imala saprofitnu floru isto kao nije to nista,dokle god na nalazu nisi dobila popis antibiotika za lijecenje mislim da je to negativan nalaz

ayla

Ja sam radila prije 2 tj i tako mi pise i to je u redu jedino mi je pisalo fizioloska flora vagine i toj to nije pisalo 5-10

Hvala cure.  A pricekat cu jos pon pa nazvat ginekologicu da potvrdi da je sve ok :) j

Julie
    13. Ožujak 2019. 22:08

melbi

Bokic curke! Evo da se i ja pridruzim ovoj jakooo pozitivnoj grupi…..savjeti su vam super i u dosta njih sam se pronasla. Sada je 13+3…..pa sretno nam bilo!👏🤗

Dobrodosla  😊

• samy_lo
    13. Ožujak 2019. 22:43

marta07

samy_lo

Probaj nesto jesti makar malo pojesti. Makar i pola šnite kruha,samo da ti nije prazan želudac

Ja sam bila sita kad sam popila tabletu,o da sam odspavala nekih sat,mozda malo jace,i kada sam se probudila jedva sam napravila jelo,na kraju sam nazor jela od mucnine.Pa vidjet cemo sutra kakvo je stanje.
    Eto zene koje namjeravate dojiti,ove tablete su i za dojilje,i vjerujte dobro dodje unos vitamina.Ja sam dojila 2 godine i 6 dana,i moj imunitet je jako oslabio,stalno blijeda kao krpa,iscrpljena +nespavanje=zombi.
    Cak mi se nekad s proljeca pa sve do zime javilo neko kihanje,curenje nosa i zacepljen nos.Nema sta nisam probala,cak sam i alergotest radila.Ali moguce da mi je to sve od pada imuniteta.Ko ce mu ga znati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.