Bitno da se ja hvalim kako spavam kao beba u zadnje vrijeme 🤦♀️😂😂😂
Joooj Ayla, i ja gledam tvoju lenticu i smjeskam se… To ce za cas proletiti, i evo ti curke u narucju🥰🥰🥰
Da, nisam napisala, obavila jučer endokrinologa, idem na dijetu 1800kcal, dobila apararic za mjerenje guk-a… Idući petak kontrola s dnevnikom vrijednosti..
Bye, bye čokolade, keksi,sladoled, tona lubenice … 😭😭😭😭
Eh, spavanje ko beba ti nije bas nesto 😏
Da spavas ko muz, to bi vec bila druga prica 😂
Dorucaaaaak 🤗🤩😍
Prvo vadjenje gotovo, a mali divlja ko da su njega pikali 🤣
DijMar, na ogtt si? Sretno!
Ovdje to nista nemaju, osim ako ima indikacija. Cak ni ne vazu trudnice. Ali zato sibaju cjepiva protiv gripe, magareceg kaslja...
Noemi1 super je da gledas alternativu i da znas sto hoces. Ces imat plan poroda? Drugacije se odnose prema zenama koje znaju sto hoce, naravno ako sve ide ok. Najgore su one price: "nedaju da se ustanem, nedaju vodu..", ali nismo bolesnice nego zene koje su dosle roditi i mozemo i smijemo bas sve sto nam tijelo trazi :D
https://lele.hr/ - odlicna stranica za prirodan porod. Vjetar u ledja i ohrabrenje :)
Jutrroooo..
Tako bi spavala sada al dolazi nam radnik nesta postavljati pa sam se morala dignuti 🥴 to je ono kada bi i mogla spavati onda nemogu jer neko dolazi 😣
Curke vas pola mora na dijetu, ja nezz kako bi da ja moram, ja ako ne pojedem nešto slatko(cokoladno) ja sam ko iz dzungle 😂 al najbitnije da ste vise od pola prosle pa necete morati dugo biti na dijeti 😊
Dinah, to sam rijesila davno, danas radim profil...4 puta svaka 4 sata 😓
Deja ti si nova slatkica 🤣 Nego, ja ne znam jel do toga, ali prije sam dosta koristila med, a nakon sto mi je prvi put bio taj secer povisen, od tada sam samo to izbacila i przeno (jednom mj si pojedem) ostalo jedem ko i prije, znaci nije da se drzim te dijete 1800 🙈 i od tada sve super! Mozda moramo otkriti samo sto nam povisuje secer i dalje se ne trebamo nes posebno ogranicavati 🤔
Dinah, nisam sigurna hocu imat plan poroda, procitala sam malo taj obrazac i vjerojatno cu ga ispuniti, ali ne znam hocu li im predati. (Na neka pitanja ne znam ni sto odgovoriti npr. Rezanje pupcane vrpce nakon sto otpulsira ili odmah - svejedno mi je, sto je bolje za dijete, valjda oni znaju pa nek odluce) Vjerujem da se jos losije odnose prema zenama koje dodju i traze odmah svoja prava 🙄 ali muz bi trebao ici samnom na porod, tako da me ima tko zastupati i vikati na njih 😂 samo znam da ne bih pristala ne drip ako nema potrebe, npr zele me porodit jer je kraj smjene 😒
Dinah, nisam sigurna hocu imat plan poroda, procitala sam malo taj obrazac i vjerojatno cu ga ispuniti, ali ne znam hocu li im predati. (Na neka pitanja ne znam ni sto odgovoriti npr. Rezanje pupcane vrpce nakon sto otpulsira ili odmah - svejedno mi je, sto je bolje za dijete, valjda oni znaju pa nek odluce) Vjerujem da se jos losije odnose prema zenama koje dodju i traze odmah svoja prava 🙄 ali muz bi trebao ici samnom na porod, tako da me ima tko zastupati i vikati na njih 😂 samo znam da ne bih pristala ne drip ako nema potrebe, npr zele me porodit jer je kraj smjene 😒
Bolje je cekati da otpulsira-na taj nacin beba dobije svu krv iz pupkovine, navodno kasnije imaju manje problema sa zeljezom i sl.
U vecini bolnica se ceka pod normalno. Naravno, ako je neki problem s bebom reze se odmah. Isto tako ako se zeli cuvati/donirati maticne stanice odmah se mora rezati, inace se nema sta uzeti iz pupkovine
Frajla to za spavanje kao muz si dobro rekla. Da mi je taj san.
Dinah ma ja mislim da s sve bolji u rodilistima i da zene i bez plana smiju uzeti vode malo itd. A ja bas brijem ak im dodjem s planom da ce imati stav ‘Čuj ovu pametnicu s googla’ i osim toga taj plan npr kaze, ne zelim epiziotomiji ako sve prilazi u redu. Da sam ja babica ja bih pomislila, ko da ti znas jel prilazi u redu i nije da ju radimo po defaultu. Ne znam jel me kuzis. Naravno ovisi od rodilista i tko te zatekne. Zbilja sam najljepse stvari cula za Merkur, al s druge strane Merkur je najmanji i s najmanje iskustva itd...
Mojoj frendici koja je tamanila vice u teudnoci su rekli da se deblja od silnig voca zbog silnog secera u njemu (da li ono i secer povisuje?)
a zajebano je, hoces tamaniti voce jer je puno vitamina, a opet fino kad šipak. Znam da inace kad nisi teudan i kad zelis paziti na hranu voce fakat ide u malim kolicinama jedino je povrce neograniceno. Steta da ga bas i ne volim :(
Sortiraj odgovore
Najstariji