Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    19. Srpanj 2019. 08:07

Deja1988

Bitno da se ja hvalim kako spavam kao beba u zadnje vrijeme 🤦‍♀️😂😂😂
    Joooj Ayla, i ja gledam tvoju lenticu i smjeskam se… To ce za cas proletiti, i evo ti curke u narucju🥰🥰🥰
    Da, nisam napisala, obavila jučer endokrinologa, idem na dijetu 1800kcal, dobila apararic za mjerenje guk-a… Idući petak kontrola s dnevnikom vrijednosti..
    Bye, bye čokolade, keksi,sladoled, tona lubenice … 😭😭😭😭

Eh, spavanje ko beba ti nije bas nesto 😏
    Da spavas ko muz, to bi vec bila druga prica 😂

PatyDi
    19. Srpanj 2019. 08:20

Dorucaaaaak 🤗🤩😍 
    Prvo vadjenje gotovo, a mali divlja ko da su njega pikali 🤣

Dinah
    19. Srpanj 2019. 08:57

DijMar, na ogtt si? Sretno!
    Ovdje to nista nemaju, osim ako ima indikacija. Cak ni ne vazu trudnice. Ali zato sibaju cjepiva protiv gripe, magareceg kaslja... 
    Noemi1 super je da gledas alternativu i da znas sto hoces. Ces imat plan poroda? Drugacije se odnose prema zenama koje znaju sto hoce, naravno ako sve ide ok. Najgore su one price: "nedaju da se ustanem, nedaju vodu..", ali nismo bolesnice nego zene koje su dosle roditi i mozemo i smijemo bas sve sto nam tijelo trazi :D
    https://lele.hr/ - odlicna stranica za prirodan porod. Vjetar u ledja i ohrabrenje :)

19. Srpanj 2019. 09:06

Jutrroooo.. 
    Tako bi spavala sada al dolazi nam radnik nesta postavljati pa sam se morala dignuti 🥴 to je ono kada bi i mogla spavati onda nemogu jer neko dolazi 😣 

19. Srpanj 2019. 09:10

Curke vas pola mora na dijetu, ja nezz kako bi da ja moram, ja ako ne pojedem nešto slatko(cokoladno) ja sam ko iz dzungle 😂 al najbitnije da ste vise od pola prosle pa necete morati dugo biti na dijeti 😊

PatyDi
    19. Srpanj 2019. 09:14

Dinah, to sam rijesila davno, danas radim profil...4 puta svaka 4 sata 😓
    Deja ti si nova slatkica 🤣 Nego, ja ne znam jel do toga, ali prije sam dosta koristila med, a nakon sto mi je prvi put bio taj secer povisen, od tada sam samo to izbacila i przeno (jednom mj si pojedem) ostalo jedem ko i prije, znaci nije da se drzim te dijete 1800 🙈 i od tada sve super! Mozda moramo otkriti samo sto nam povisuje secer i dalje se ne trebamo nes posebno ogranicavati 🤔

• Noemi1
    19. Srpanj 2019. 09:46

Dinah, nisam sigurna hocu imat plan poroda, procitala sam malo taj obrazac i vjerojatno cu ga ispuniti, ali ne znam hocu li im predati. (Na neka pitanja ne znam ni sto odgovoriti npr. Rezanje pupcane vrpce nakon sto otpulsira ili odmah - svejedno mi je, sto je bolje za dijete, valjda oni znaju pa nek odluce) Vjerujem da se jos losije odnose prema zenama koje dodju i traze odmah svoja prava 🙄 ali muz bi trebao ici samnom na porod, tako da me ima tko zastupati i vikati na njih 😂 samo znam da ne bih pristala ne drip ako nema potrebe, npr zele me porodit jer je kraj smjene 😒

Frajla
    19. Srpanj 2019. 09:50

Noemi1

Dinah, nisam sigurna hocu imat plan poroda, procitala sam malo taj obrazac i vjerojatno cu ga ispuniti, ali ne znam hocu li im predati. (Na neka pitanja ne znam ni sto odgovoriti npr. Rezanje pupcane vrpce nakon sto otpulsira ili odmah - svejedno mi je, sto je bolje za dijete, valjda oni znaju pa nek odluce) Vjerujem da se jos losije odnose prema zenama koje dodju i traze odmah svoja prava 🙄 ali muz bi trebao ici samnom na porod, tako da me ima tko zastupati i vikati na njih 😂 samo znam da ne bih pristala ne drip ako nema potrebe, npr zele me porodit jer je kraj smjene 😒

Bolje je cekati da otpulsira-na taj nacin beba dobije svu krv iz pupkovine, navodno kasnije imaju manje problema sa zeljezom i sl.
    U vecini bolnica se ceka pod normalno. Naravno, ako je neki problem s bebom reze se odmah. Isto tako ako se zeli cuvati/donirati maticne stanice odmah se mora rezati, inace se nema sta uzeti iz pupkovine

• Kengurica
    19. Srpanj 2019. 09:53

Frajla to za spavanje kao muz si dobro rekla. Da mi je taj san. 
    Dinah ma ja mislim da s sve bolji u rodilistima i da zene i bez plana smiju uzeti vode malo itd. A ja bas brijem ak im dodjem s planom da ce imati stav ‘Čuj ovu pametnicu s googla’ i osim toga taj plan npr kaze, ne zelim epiziotomiji ako sve prilazi u redu. Da sam ja babica ja bih pomislila, ko da ti znas jel prilazi u redu i nije da ju radimo po defaultu. Ne znam jel me kuzis. Naravno ovisi od rodilista i tko te zatekne. Zbilja sam najljepse stvari cula za Merkur, al s druge strane Merkur je najmanji i s najmanje iskustva itd...
    Mojoj frendici koja je tamanila vice u teudnoci su rekli da se deblja od silnig voca zbog silnog secera u njemu (da li ono i secer povisuje?)

• Kengurica
    19. Srpanj 2019. 10:04

a zajebano je, hoces tamaniti voce jer je puno vitamina, a opet fino kad šipak. Znam da inace kad nisi teudan i kad zelis paziti na hranu voce fakat ide u malim kolicinama jedino je povrce neograniceno. Steta da ga bas i ne volim :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.