Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    19. Srpanj 2019. 12:45

DijMar najbolje da velis bebi da se strpi malo dok se ne predomislis :) 
    Salim se. Moj mali slatkis necak kaze, doktol je mamu lezao (rezao) da ja mogu izaći i onda sam ja izasao. On si brije kak se on odmah igrao i sve pa je kao hrio van i ovaj ga pustio. 😂😂😂😂 ima 2 godine.

• MonaL.
    19. Srpanj 2019. 12:59

Iva2

Drage zene,
    evo i ja sam 3 mjeseca nakon spontanog pobacaja ostala ponovno trudna. Ako dragi Bog da, bebica treba stici pocetkom studenoga, trenutno sam u 25. tjednu.🙏🏻
    Koliko sam god presretna, strah je ogroman. Nadam se da ce ovaj put sve biti ok. To zelim i svima vama❤️

Sretno,bit će sve ok🤗 ja sam isto izgubila prvu u 22tt sad smo 26tt. Strah je neizmjeran ali guramo

• Pikulica19
    19. Srpanj 2019. 13:02

Kengurica

Pikulicaprekrasno si to srocila. Ne trazim ja razumijevanje, to je moj put i bitno je da smo partner i ja u tome bili potpora jedno drugom. Imali smo potporu i od obitelji. Osvrnula sam se vise na to kako su mi se neki rugali da sam dr. google, ali ja sam sretna da postoji taj google (naravno ako si sposoban dozirati i kriticki razmisljati o svm tim informacijama). I bas kao i ti, ne pratim puno toga, tu sam i jos dodjem na temu potpomognuta jer pratim jos neke stare cure.
    Dinahje super rekla da ipak doktore ne smijemo gledati kao sveznajuce i nesto ipak bolje da znamo i mi, educiranost dobro dodje. Recimo moj zadnji MpO doktor je jako prizemljen i do nekih stvari smo zajedno dosli. Da ja nista nisam znala, on ne bi od mene saznao sve sto njemu treba da dobro obavi posao.

Ma joj trebam

Kengurica i ja volim znati sto ocekivati, koji je sljedeci korak i informiram se, ali netko ce preuvelicat a netko nece nit osjetit. Uglavnom evo bas mi frendica koja je isto na mpo postupku zadnje 2god trudna sad i po beti ja bi rekla da su blizanci a i vracene su 2 blastociste, ali ona nikad nije citala dalje od foruma i tudjih iskustava i rekla sam da ne cita to jer ju samo u bed baca. Nek si procita iz dana u dan koji su koraci u postupku i educira se lijepo, a ne ko u baba rekla-kazala. Pita mene pa usporedjuje pa malo iduci korak procita i na kraju je i ona diplomirala mpo 🤣 Evo to isto radim sada.... Informiram se sto se bebi razvija i sto koji tjedan kao donosi itd... Odkud bi znala to mad nisam medicinu zavrsila 🙈
    Nema negative, samo pozitiva i radost 🤗🥰

• Pikulica19
    19. Srpanj 2019. 13:05

Iva2

Drage zene,
    evo i ja sam 3 mjeseca nakon spontanog pobacaja ostala ponovno trudna. Ako dragi Bog da, bebica treba stici pocetkom studenoga, trenutno sam u 25. tjednu.🙏🏻
    Koliko sam god presretna, strah je ogroman. Nadam se da ce ovaj put sve biti ok. To zelim i svima vama❤️

Iva2 dobro dosla 🥰

• Iva2
    19. Srpanj 2019. 13:09

Hvala vam puno, drage MonaL. i Aurora87! 
    Istina, neka nam to bude najgore.😊
    Meni su otkrili trombofiliju, tako da se sad bockam fragminima svako jutro pa se nada lm da ce ovaj out sve zavrsiti kako treba. 
    Najgore mi je sto bebicu tek tu i tamo osjetim, nadam se da je to normalno. 🙈

• Iva2
    19. Srpanj 2019. 13:10

Pikulica19

Iva2

Drage zene,

Iva2 dobro dosla 🥰

Hvalaa!😊

• Noemi1
    19. Srpanj 2019. 13:11

E sad kad je pikulica spomenula pucanje zuba, samo da prenesem savjet koji sam cula. Pri porodu, kad imate trud i tiskate, bilo bi dobro da zmirite kako ne bi popucale kapilare u ocima. Pa eto, tko se sjeti i uspije razmisljat jos i tom, moze probat 😁

Leona29
    19. Srpanj 2019. 13:15

Noemi1

E sad kad je pikulica spomenula pucanje zuba, samo da prenesem savjet koji sam cula. Pri porodu, kad imate trud i tiskate, bilo bi dobro da zmirite kako ne bi popucale kapilare u ocima. Pa eto, tko se sjeti i uspije razmisljat jos i tom, moze probat 😁

Sjetila se ja na porodu, provjereno pali 😁😁😂😂

• Iva2
    19. Srpanj 2019. 13:24

Aurora87

Iva2

Hvala vam puno, drage MonaL. i Aurora87!
    Istina, neka nam to bude najgore.😊
    Meni su otkrili trombofiliju, tako da se sad bockam fragminima svako jutro pa se nada lm da ce ovaj out sve zavrsiti kako treba.
    Najgore mi je sto bebicu tek tu i tamo osjetim, nadam se da je to normalno. 🙈

Vazno je da su je otkrili pa mozes to drzati pod kontrolom, bit ce to sve ok😉.
    A sto se tice bebice, meni se u pocetku nije javljao bas cesto…kako trudnoca napreduje, tako ga cesce i jace osjetim iako ima dana kad je mirniji pa mi se javi jednom, dva puta…evo danas je bas miran a jucer je bio u elementu. Danas se samo kratko i njezno javio.

Hvala na pozitivi!❤️ 
    I ja samo slusam neka losa iskustva zena, same osjete potrebu to ispricati, a da i ne znaju koji mi se filmovi motaju po glavi nakon razgovora s njima. 

Lakse mi je kad cujem da cu je vise osjetiti kako trudnoca bude napredovala. Najradije bih stalno bila prikopcana na ultrazvuk, samo da je vidim.😂
    U kojem si ti tjednu?

Frajla
    19. Srpanj 2019. 13:29

Iva dobro dosla
    točno, kod tiskanja se žmiri i glava na prsa, znala sam i prije, ali i babica mi je to govorila.
    Ja sam čitala da treba tiskati naprijed, a ne ne guzu zbog hemeroida, ali to je nešto što nisam mogla kontrolirati iako sam se sjetila.
    Što se torbi tiče, ja sam se jedva popakirala u dvije, svaka čast nekome tko se spakira u malu 
    Imala sam posebno za rađaonu odvojeno u manju (na kraju mi nije trebalo, ali stjecajem okolnosti) i veću (nije sad neka ogromna, onak sportska) torbu. Ono što je od veeeelike pomoći-na vrh torbe u vrećicu pripremiti mrežaste gaćice i uloške (vir idu bar 3, chicco/muller oni veliki idu 2) jer vam to babica oblači poslije poroda, pa da ne mora kopati po torbi.
    Nosila sam japanke, spavaćice, veliki ručnik, uloške, OBAVEZNO čokoladice/kekse i za malog kremicu, vlažne maramice, par tetri i mali paket pelena. Ugl, oni veliki ulošci (npr chicco), pa to je ogromno, ko paket pelena skoro. Nosila sam pola paketa i opet mi je zauzelo dobar dio torbe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.