Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Srpanj 2019. 23:04

Curke sve tako ljepo izgleda 😍😍 ja nesmim ni da gledam te slike jer cu doci u napast da idem u soping nepotrebni, izbjegavam trgovine s robicom 😁 

Julie
    18. Srpanj 2019. 23:20

Super da nisam jedina sa tim novopecenim poremećajem 😜🙈😂

luce35
    18. Srpanj 2019. 23:22

Ja sam izgleda jedina dosad potrosila 0 kn za bebu 🤣🤣.
    Rano mi je jos, al nadam se da ce biti.ponuda kad krenem u kupnju 😀

Hahaha zato ja ne zelim ici ikuda, iz kreveta promatram kataloge i samo gledam i gledam i razmisljam kako mi "treba" 😂😂😂

Haaah sve imamo taj poremecaj ali evo ja smanjujem popis sto jos trebam kupiti... Ali to ne znaci da se necu otet kontroli kad odem u trgovinu.. Pogotovo kik gdje su snizenja na bebine stvari.. Aliiii drzat cu se popisa samo ono potrebno

18. Srpanj 2019. 23:24

Ja ne mogu reci da sam se nesta istrosila jer sam dobila svu robicu, al toliko je ima da ja nemam potrebe da kupujem i jos cu dobiti kada krenu navaljivati u kucu viditi bebu, svi su znatizeljni na koga beba lici 😂😂

• Pikulica19
    18. Srpanj 2019. 23:31

ayla

Curke sve tako ljepo izgleda 😍😍 ja nesmim ni da gledam te slike jer cu doci u napast da idem u soping nepotrebni, izbjegavam trgovine s robicom 😁

Ma ja sve nesto kao odgadjam "veliki"  šoping jer mi eto rano i onda mi sve serviraju mama i seka kao da mi misli citaju. I gledajuci stvari ja stvarno nista ne trebam, imam dosta novog a uz to imam i od seke robice i tako im i kazem i znaju, ali one opet kupe jer ne mogu odolit. Ja sam sveukupno potrosila niti jednu svoju "razumnu" komplikaciju na sitnice, a vec imam stvarno sve...
    I onda se lupim po glavi i kazem pa nisam gotovanka, hajde idemo bar djetetu kupit veci broj kad ova prva dva manja broja vec ima dosta novog jer je eto slatko i malo mi malo moji i nakupi se 🤣🤣🤣🤣 i tako kao zacarani krug... Uvijek cemo gledat i kupovat iz broja u broj jer to je dio nas i bas uzivam u tome i ne sputavam se 🤣🤣🤣.... 

Julie
    18. Srpanj 2019. 23:39

Evo ja zaista dugo zelim dijete, konacno cu ga uskoro i imati hvala Bogu. Rekla sam da necu stedjeti jer prvo mi je i jer me to veseli. Vec sam bila umorna i zalosna kupovati drugima a ja nemam svoje. Zato kupujem ko manijak, ta sreca koja me obuzima dok mu gledam i kupujem ne moze se opisati. Vjerujem da mozda ima previse, mozda nesto nece ni  nositi, ne znam, ali neka ima. 

18. Srpanj 2019. 23:41

Pikulica19

ayla

Ma ja sve nesto kao odgadjam "veliki" šoping jer mi eto rano i onda mi sve serviraju mama i seka kao da mi misli citaju. I gledajuci stvari ja stvarno nista ne trebam, imam dosta novog a uz to imam i od seke robice i tako im i kazem i znaju, ali one opet kupe jer ne mogu odolit. Ja sam sveukupno potrosila niti jednu svoju "razumnu" komplikaciju na sitnice, a vec imam stvarno sve…
    I onda se lupim po glavi i kazem pa nisam gotovanka, hajde idemo bar djetetu kupit veci broj kad ova prva dva manja broja vec ima dosta novog jer je eto slatko i malo mi malo moji i nakupi se 🤣🤣🤣🤣 i tako kao zacarani krug… Uvijek cemo gledat i kupovat iz broja u broj jer to je dio nas i bas uzivam u tome i ne sputavam se 🤣🤣🤣….

Ja sam dobila robice do 92 broja mislim nisam ni pratila sve brojeve i stim da cu dobivati i dalje od te osobe ja nemam potrebe da kupujem al naravno ako mi se nesta svidi uzet cu, al sad mi najbitnije za pocetak da imam sve 😊

• Pikulica19
    18. Srpanj 2019. 23:53

Julie

Evo ja zaista dugo zelim dijete, konacno cu ga uskoro i imati hvala Bogu. Rekla sam da necu stedjeti jer prvo mi je i jer me to veseli. Vec sam bila umorna i zalosna kupovati drugima a ja nemam svoje. Zato kupujem ko manijak, ta sreca koja me obuzima dok mu gledam i kupujem ne moze se opisati. Vjerujem da mozda ima previse, mozda nesto nece ni nositi, ne znam, ali neka ima.

Upravo to ista mi je situacija, nisam stedila za druge kad sam kupovala pa vala necu tek na svome. Kupim sto mi se svidi i neka ima, bolje nego da fali. Ja znam da to i moji znaju i zbog toga zele da sto manje koristim rabljeno, neka i nase prvo ima sve novo, zasto ne? Neka bude i ono posebno kao sto i je, a ako nesto i usfali eto mi ducana preko puta ima svega 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.