Bitno da se ja hvalim kako spavam kao beba u zadnje vrijeme 🤦♀️😂😂😂
Joooj Ayla, i ja gledam tvoju lenticu i smjeskam se… To ce za cas proletiti, i evo ti curke u narucju🥰🥰🥰
Da, nisam napisala, obavila jučer endokrinologa, idem na dijetu 1800kcal, dobila apararic za mjerenje guk-a… Idući petak kontrola s dnevnikom vrijednosti..
Bye, bye čokolade, keksi,sladoled, tona lubenice … 😭😭😭😭
I ja sam se pohvalila pa evo gdje me dovelo, kasno zaspala i jos ranije se probudila 🤦🏼♀️
Deja jel smijes stvari bez secera?? Drzi mi se, sad ces vidjet bit ce nas jos u tom krugu 🥰😘
Ma izgurat cemo mi sve za nase 🐭🐭💕
Jutro 😴😴😴
Odoh ja po malo na cijelodnevno bockanje 😫
Jucer kao krenula ranije na spavanje, ali se nekom nije spavalo, a bome je vec i budan 👶 tak da sam 😩
Imala sam dosta toga za jutanju lektiru kaj ste napisale 😅
Mene je uhvatila sopinhmania zadnjih mj dana 🤗
A nase lentice joooj idemo kraju...zadnje dane dosta razmisljam o porodu i nakon toga kak ce biti 🤔😓
Jutro ☀️
Bome ste se nocas nocas raspisale, a i jutros......
Ayla tebi nece san na oci 🙈🙈🙈🙈
Bome svi jurimo prema kraju. Ja isto cesto razmisljam o porodu kako sam presla 30. tjedan. Jos malo ❤️❤️❤️
Mene trenutno baca izmedju toga da mi je dosta svega i zelim rodit odmah i panike zbog poroda i ne zelim nikad rodit hahaha vrlo racionalno :D
Mene trenutno baca izmedju toga da mi je dosta svega i zelim rodit odmah i panike zbog poroda i ne zelim nikad rodit hahaha vrlo racionalno :D
Ti, Lolly i ja cemo skupa partijati na Merkuru 🙈
Stvarno, taj 30.tj cini razliku. Do tad nisam nista kupila, kao ima vremena, sad kad je to proslo, samo gledam jaoo treba mi ovo, treba mi ono... I svako malo odem do trgovine i kupim nesto. Makar djecje stapice za usi 🙈
Mislim da su me jucer pukli neki hormoni, izgleda da je prijelazno s foruma 😂
Sto se poroda tice, jos uvijek ne razmisljam detaljno kak ce to proc, cekam da prodje 34tt, pa da se mogu onda posvetit razmisljanju (iako nema nikakvih naznaka problema), al znam da se bebacima do 34 tj formiraju organi i pluca, kako bi mogli samostalno disati, pa eto 😊 i volila bih neku alternativu za porod (stolcic, kada) i bez epiziotomije ako je ikako moguce 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji