Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    19. Srpanj 2019. 01:20

ayla

I meni kada gledam svoju lenticu kako to nekako brzo ide, ali i od cura pogotovo koje su u 30tt i vidim da mi vrijeme nenormalno brzo leti, meni svaka godina sve brza i brza kao da se neko igra sa datumima i satima

Mozda i igra 😂
    Zamisli od kud nam deja vu 🙄

• Pikulica19
    19. Srpanj 2019. 01:22

I btw Ayla ti kad budes radjala ja cu biti u trecem tromjesečju 🤣
    Eto racunice lijepo mi zvuci  🤗💕🥰

19. Srpanj 2019. 01:28

Pikulica19

ayla

I meni kada gledam svoju lenticu kako to nekako brzo ide, ali i od cura pogotovo koje su u 30tt i vidim da mi vrijeme nenormalno brzo leti, meni svaka godina sve brza i brza kao da se neko igra sa datumima i satima

Mozda i igra 😂
    Zamisli od kud nam deja vu 🙄

Kad razmislim nista me ni nemoze iznenaditi 😂 jer puno toga cudnog se desava.. 
    O daa zapocet cu jesensku sezonu beba 😊 bas ljepo da nas je ovoliko, brze nam dani prolaze u iscekivanju malih smotuljaka i bodrimo jedna drugu, ja bi najvjerojatnije poludila prolazeci sama kroz sve ovo. 😁

19. Srpanj 2019. 02:59

Ima li 🦉? 

• MonaL.
    19. Srpanj 2019. 03:11

Ima🙄

• Pikulica19
    19. Srpanj 2019. 05:35

Dobro jutro 🤗🦉

• Pikulica19
    19. Srpanj 2019. 05:48

Deja1988

Bitno da se ja hvalim kako spavam kao beba u zadnje vrijeme 🤦‍♀️😂😂😂
    Joooj Ayla, i ja gledam tvoju lenticu i smjeskam se… To ce za cas proletiti, i evo ti curke u narucju🥰🥰🥰
    Da, nisam napisala, obavila jučer endokrinologa, idem na dijetu 1800kcal, dobila apararic za mjerenje guk-a… Idući petak kontrola s dnevnikom vrijednosti..
    Bye, bye čokolade, keksi,sladoled, tona lubenice … 😭😭😭😭

I ja sam se pohvalila pa evo gdje me dovelo, kasno zaspala i jos ranije se probudila 🤦🏼‍♀️
    Deja jel smijes stvari bez secera?? Drzi mi se, sad ces vidjet bit ce nas jos u tom krugu 🥰😘
    Ma izgurat cemo mi sve za nase 🐭🐭💕

PatyDi
    19. Srpanj 2019. 06:06

Jutro 😴😴😴
    Odoh ja po malo na cijelodnevno bockanje 😫
    Jucer kao krenula ranije na spavanje, ali se nekom nije spavalo, a bome je vec i budan 👶 tak da sam 😩
    Imala sam dosta toga za jutanju lektiru kaj ste napisale 😅 
    Mene je uhvatila sopinhmania zadnjih mj dana 🤗
    A nase lentice joooj idemo kraju...zadnje dane dosta razmisljam o porodu i nakon toga kak ce biti 🤔😓

• pahuljicaa
    19. Srpanj 2019. 06:31

Jutro 🤗😊
    Hvala Pikulice! 😊 

luce35
    19. Srpanj 2019. 06:56

Jutro 🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI