I meni kada gledam svoju lenticu kako to nekako brzo ide, ali i od cura pogotovo koje su u 30tt i vidim da mi vrijeme nenormalno brzo leti, meni svaka godina sve brza i brza kao da se neko igra sa datumima i satima
Mozda i igra 😂
Zamisli od kud nam deja vu 🙄

I btw Ayla ti kad budes radjala ja cu biti u trecem tromjesečju 🤣
Eto racunice lijepo mi zvuci 🤗💕🥰

I meni kada gledam svoju lenticu kako to nekako brzo ide, ali i od cura pogotovo koje su u 30tt i vidim da mi vrijeme nenormalno brzo leti, meni svaka godina sve brza i brza kao da se neko igra sa datumima i satima
Mozda i igra 😂
Zamisli od kud nam deja vu 🙄
Kad razmislim nista me ni nemoze iznenaditi 😂 jer puno toga cudnog se desava..
O daa zapocet cu jesensku sezonu beba 😊 bas ljepo da nas je ovoliko, brze nam dani prolaze u iscekivanju malih smotuljaka i bodrimo jedna drugu, ja bi najvjerojatnije poludila prolazeci sama kroz sve ovo. 😁
Bitno da se ja hvalim kako spavam kao beba u zadnje vrijeme 🤦♀️😂😂😂
Joooj Ayla, i ja gledam tvoju lenticu i smjeskam se… To ce za cas proletiti, i evo ti curke u narucju🥰🥰🥰
Da, nisam napisala, obavila jučer endokrinologa, idem na dijetu 1800kcal, dobila apararic za mjerenje guk-a… Idući petak kontrola s dnevnikom vrijednosti..
Bye, bye čokolade, keksi,sladoled, tona lubenice … 😭😭😭😭
I ja sam se pohvalila pa evo gdje me dovelo, kasno zaspala i jos ranije se probudila 🤦🏼♀️
Deja jel smijes stvari bez secera?? Drzi mi se, sad ces vidjet bit ce nas jos u tom krugu 🥰😘
Ma izgurat cemo mi sve za nase 🐭🐭💕

Jutro 😴😴😴
Odoh ja po malo na cijelodnevno bockanje 😫
Jucer kao krenula ranije na spavanje, ali se nekom nije spavalo, a bome je vec i budan 👶 tak da sam 😩
Imala sam dosta toga za jutanju lektiru kaj ste napisale 😅
Mene je uhvatila sopinhmania zadnjih mj dana 🤗
A nase lentice joooj idemo kraju...zadnje dane dosta razmisljam o porodu i nakon toga kak ce biti 🤔😓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji