Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    18. Srpanj 2019. 23:56

Pikulica19

Julie

Evo ja zaista dugo zelim dijete, konacno cu ga uskoro i imati hvala Bogu. Rekla sam da necu stedjeti jer prvo mi je i jer me to veseli. Vec sam bila umorna i zalosna kupovati drugima a ja nemam svoje. Zato kupujem ko manijak, ta sreca koja me obuzima dok mu gledam i kupujem ne moze se opisati. Vjerujem da mozda ima previse, mozda nesto nece ni nositi, ne znam, ali neka ima.

Upravo to ista mi je situacija, nisam stedila za druge kad sam kupovala pa vala necu tek na svome. Kupim sto mi se svidi i neka ima, bolje nego da fali. Ja znam da to i moji znaju i zbog toga zele da sto manje koristim rabljeno, neka i nase prvo ima sve novo, zasto ne? Neka bude i ono posebno kao sto i je, a ako nesto i usfali eto mi ducana preko puta ima svega 😂

Potpisujem sve ❤️❤️❤️❤️❤️

• pahuljicaa
    19. Srpanj 2019. 00:08

Mi se spremamo za Zg.. koje ducane preporucate da posjetimo? Planiramo uzet kolica, kimbac i ostale sitnice.. planirala sam westgate - babycentar i babyland... lesnina i ikea? Kak stoje city centar i arena s djecjim ducanima? Nesto drugo za pogledat? Helppp

Dinah
    19. Srpanj 2019. 00:11

Mene ta mala robica uvijek raznjezi! Cak i tetre s divnim uzorcima! Bravo za svekrvu, mamu, sestru i sve ostale koji vas maze i paze! 😍
    DijMar - hvala, pitala sam, moram imati pismo babice ili doktora da smijem putovati avionom. Imam pregled tjedan dana prije leta i ocekujem da ce sve biti oke i da ce mi napisati 😁
    marinaaaa i Noemi1 - super za cuti da se tako dobro osjecate! Nadam se da ce i meni proci sve ok. 
    mc_zgb moja ekipa doma ne odustaje od Megi tako da mislim da je to to 😍 Koja imena su ti bila favoriti? 

• Kengurica
    19. Srpanj 2019. 00:20

Ma tko god moze zasto ne bi kupovao. Ja dok nisam pocela ovaj forum pratiti nisam jos ni bila nekako u filmu da bih kupila i sad kad gledam ovo i citam sve o tom shoppingu proradilo u meni. Inace nisam ni stedljiva. I razumna, ali su me skrsile komplikacije jer kod nas ja imam vecu placu pa se suzdrzavam, a za nasljedit imam robicu od najdrazeg necaka cija mama ima ukus tip top i dosta robe nije stigao ni obuci. Onda nekako pustim razum da prevlada.
    Jedva cekam kad mi krene porodiljna naknada prvih 6 mj, to ima da se pomamim. 
    Ayla 35tt. Ajme pa ja dodjem s mora i t mozda i rodila.Divno, to ce zacas. 

• Pikulica19
    19. Srpanj 2019. 00:23

pahuljicaa

Mi se spremamo za Zg.. koje ducane preporucate da posjetimo? Planiramo uzet kolica, kimbac i ostale sitnice.. planirala sam westgate - babycentar i babyland… lesnina i ikea? Kak stoje city centar i arena s djecjim ducanima? Nesto drugo za pogledat? Helppp

Arena i City - C&A, H&M, Magic baby, Zara
    City - Beba centar, ako ides na East onda i Benetton ne znam jel ga jos ima na Westu
    Arena - Bubamara, LC Waikiki, Idexe, Reserve, Pepco
    Point- Bebe Nova, Next
    SC Precko- Big Baby
    W. Gate- tamo se otvorio veliki Beba Centar i ima jos Baby Land, to je sto i ja hocu vidjeti jos 🤗
    Ikea
    Lesnina
    Momax odmah ti je uz Lesninu na putu prema Ikei
    Evo to je sto mi je prvo palo na pamet, mozda se jos netko nadoveze 🥰

• Pikulica19
    19. Srpanj 2019. 00:32

Kengurica

Ma tko god moze zasto ne bi kupovao. Ja dok nisam pocela ovaj forum pratiti nisam jos ni bila nekako u filmu da bih kupila i sad kad gledam ovo i citam sve o tom shoppingu proradilo u meni. Inace nisam ni stedljiva. I razumna, ali su me skrsile komplikacije jer kod nas ja imam vecu placu pa se suzdrzavam, a za nasljedit imam robicu od najdrazeg necaka cija mama ima ukus tip top i dosta robe nije stigao ni obuci. Onda nekako pustim razum da prevlada.
    Ayla35tt. Ajme pa ja dodjem s mora i t mozda i rodila.Divno, to ce zacas.

I mene su isto ubile komplikacije a o psihi s pocetka necu niti pricati😒, ali imam blazenog muza koji se bori i daje sve od sebe za nas i psihu mi vratio u razumno stanje. Ma moze hzzo i bagra i ovo malo uzet sto daju ali ovu srecu i veselje sto nosim u sebi ne moze mi nitko uzet , pa tako da ko da ih i ne dobivam 😂, porodiljni ce mi biti:uf, vidi para 🤑🤣

• Kengurica
    19. Srpanj 2019. 00:41

Slazem se pikulice i mene prvo neka paiha prala, al me dragi posjeo i sve tako lijepo racionalizirao i ulio mi sigurnost, ali svejedno manje trosim nego inace, na to pazim malcice vise. Zapravo sad kuzim koliko sam puta kupila nesto na sto sam bacila novce. Zapravo da budem iskrena prema sebi i prije komplikacija sam nekako krenula vjezbati da ne kupim sve sta mi taj treb padne napamet jer mogu evo sad izvuci par pari cipela koje nisam ni dva puta nosila i imam jedne nike tenisice u kutiji, a znam da ih necu nikad obuti. Da ih bar stavim na njuskalo ili nesto, ali ne da se to meni. Konzumerist sam, priznajem ;)

19. Srpanj 2019. 00:42

Kengurica

Ayla35tt. Ajme pa ja dodjem s mora i t mozda i rodila.Divno, to ce zacas.

I ja sam u soku kada gledam 35 tj i jos 35 dana 😲 koliko sam sretna sta se blizi kraj toliko me i strah 😣 

• Kengurica
    19. Srpanj 2019. 00:42

Vidim i da mi je svaka druga riječ zapravo 😂😂 Komplicirano mi na mobu popravljati recenice.

• Kengurica
    19. Srpanj 2019. 00:43

Ayla ma kako te ne bi bilo strah, zivot ce ti se preokrenuti, ali i zaljubit ces se. :) Normalno je da nas je i strah i da smo sretni, sve u jednom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.