Aylama kako te ne bi bilo strah, zivot ce ti se preokrenuti, ali i zaljubit ces se. :) Normalno je da nas je i strah i da smo sretni, sve u jednom.
Bas tako preokrenuti za 360°, sad cu imati ajmo reci obavezu koju do sada nisam imala, i nece biti neda mi se ili ne mogu jednostavno moram 😂😂🙈
Kad cuvam necaka me najveca frka uhvati. Ja bih malo
citala forum, a on bi ovo i ono. I nije mi tesko za njega jer ga obozavam, ali pomislim, sljedecih par godina niti najmanje necu upravljati svojim vremenom, a sve ove godine imam svaki dan barem sat vremena za nista ni ne raditi. Uh uh. Opet kad vidim koliko jedva cekam da mi necak dodje i koliko volim to dijete onda me pak preplavi neka ljubav i jedva cekam tog svog malog prdonju.
Ja nemam necaka uopce da bi mogla to sve da vidim kako funkcionira, al zato imam muza 😂😂 ko mala beba je al njega lako odkantam 😂 naravno svi smo mi sretni i uzbudeni al jednostavno moramo se pozdraviti sa svojim viskom slobodnog vremena, ja sam ga stvarno imala i imam jos uvijek, trenutno mi glavni posao koju seriju cu dns pogledati 😂😂
Ayla nekako kad gledam ovu tvoje dole lenticu si mislim jbt toj zeni idu svaka dva dana po tjedan.
Pa neki dan si bila 30.tt I pogledam i eto te na 33.tt i evo sad se spomene 35.tt... A ja nekak kao da u mjestu stojim 😂 nikako doc do tog zadnjeg tromjesečja 🤗 a zapravo sve ide podjednako i meni se pomaklo za 5tjedana ... Kako smo mi zene cudne 🤦🏼♀️
Slazem se pikulicei mene prvo neka paiha prala, al me dragi posjeo i sve tako lijepo racionalizirao i ulio mi sigurnost, ali svejedno manje trosim nego inace, na to pazim malcice vise. Zapravo sad kuzim koliko sam puta kupila nesto na sto sam bacila novce. Zapravo da budem iskrena prema sebi i prije komplikacija sam nekako krenula vjezbati da ne kupim sve sta mi taj treb padne napamet jer mogu evo sad izvuci par pari cipela koje nisam ni dva puta nosila i imam jedne nike tenisice u kutiji, a znam da ih necu nikad obuti. Da ih bar stavim na njuskalo ili nesto, ali ne da se to meni. Konzumerist sam, priznajem ;)
Vidim i tvoj je tebi stijena 🥰 ah ta ljubav 💕....
Ma stos je sto se nadje za sve bez da se mi uzrujavamo, placemo i stresiramo dijete u sebi.
Ali da, mi trosimo manje jer ne kupujemo i za sebe nepotrebno😂😂😂😂 usteda maximalna 🙈
I meni kada gledam svoju lenticu kako to nekako brzo ide, ali i od cura pogotovo koje su u 30tt i vidim da mi vrijeme nenormalno brzo leti, meni svaka godina sve brza i brza kao da se neko igra sa datumima i satima
I meni kada gledam svoju lenticu kako to nekako brzo ide, ali i od cura pogotovo koje su u 30tt i vidim da mi vrijeme nenormalno brzo leti, meni svaka godina sve brza i brza kao da se neko igra sa datumima i satima
Mozda i igra 😂
Zamisli od kud nam deja vu 🙄
I btw Ayla ti kad budes radjala ja cu biti u trecem tromjesečju 🤣
Eto racunice lijepo mi zvuci 🤗💕🥰
Mozda i igra 😂
Zamisli od kud nam deja vu 🙄
Kad razmislim nista me ni nemoze iznenaditi 😂 jer puno toga cudnog se desava..
O daa zapocet cu jesensku sezonu beba 😊 bas ljepo da nas je ovoliko, brze nam dani prolaze u iscekivanju malih smotuljaka i bodrimo jedna drugu, ja bi najvjerojatnije poludila prolazeci sama kroz sve ovo. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji