Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    18. Srpanj 2019. 21:15

Uriage torbu sam jucer vidjela na reklami neke ljekarne, 40% snizena, prosurfajte

18. Srpanj 2019. 21:19

https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/pogodnosti-za-vas/akcijska-pakiranja/uriage-moja-prva-torba-40-19429/ 

al se odnosi na to da je  cijena 40% jeftinija kad se kupuje set nego pojedinacno proizvodi 😊

PatyDi
    18. Srpanj 2019. 21:19

Nemam pojma di je uzela, ali da, to sve ima taj set kao s ove slike. Nes je pricala da su joj narucili, al ona ne koristi net, a ja nisam pitala detalje 😁

• Pikulica19
    18. Srpanj 2019. 21:21

DijMar

Frajla i Felicita, prvo se prebacite na bok pa polako sjednete pa se okrenete na koljena i lagano dignete…tak se ja valjam, ko nasukani kit 🤣🤣🤣

Tako se ja ustajem iz kreveta vec sad 🙈😂

• Pikulica19
    18. Srpanj 2019. 21:38

Deja1988

Mozda ovo? 😁

Ajme predobro mi je i jos torba mi izgleda prakticno i mrak taman za ponijet si u rodiliste, jel bi sve stalo unutra? Bas mi se ne nosa kofer🤦🏼‍♀️ a neke cure kazu da im stalo sve u konzumovu vrecicu, ali nisu rekle jel puna ili do pola 😂

• Pikulica19
    18. Srpanj 2019. 22:07

A samo sam trazila jedan top bez rukava i da vide sta ima ali eto iznenadile me i ugrabile vise toga...
    I mogu vam reci da su ove tetre iz Lidla mrak, a ovaj paket gdje su dvije su tolike velicine da moze biti i kao plahtica 😂

Ma zivjele mama i seka 🥰🙆‍♀️

• Pikulica19
    18. Srpanj 2019. 22:08

Deja1988

Pikulica19

Deja1988

Mozda ovo? 😁

Ajme predobro mi je i jos torba mi izgleda prakticno i mrak taman za ponijet si u rodiliste, jel bi sve stalo unutra? Bas mi se ne nosa kofer🤦🏼‍♀️ a neke cure kazu da im stalo sve u konzumovu vrecicu, ali nisu rekle jel puna ili do pola 😂

I meni se svida😊 Uriage mi je odlican☺️

I meni takodjer 🥰

• Pikulica19
    18. Srpanj 2019. 22:28

Deja1988

Pikulica19

A samo sam trazila jedan top bez rukava i da vide sta ima ali eto iznenadile me i ugrabile vise toga…
    I mogu vam reci da su ove tetre iz Lidla mrak, a ovaj paket gdje su dvije su tolike velicine da moze biti i kao plahtica 😂

A bas lijepo 🥰🥰🥰 Ove iste iz Pepca imam i ja, i bas su debele dosta.. Iznenadila sam se☺️

Da i ja, ali da vidis ove iz Lidla ovako kad ih gledam opravdavaju cijenu, a nisu mi bile bas izbor za kupit... 
    Bas sam se ugodno pozitivno iznenadila 🥰... Bas su si dale truda i donijele mi uzorke da vidimo hocemo dalje gledat ili da odahnem i rasterete me i toga... 

Julie
    18. Srpanj 2019. 22:42

Curke lijepe su vam slicice, mi smo isto danas kupovali robicu......kad god kazem e to je to ne treba mi vise opet odem i kupim 🙈 ja se samo nadam da ce on to sve i nosit 

• Pikulica19
    18. Srpanj 2019. 22:47

Deja1988

Pikulica19

Deja1988

Pikulica19

A samo sam trazila jedan top bez rukava i da vide sta ima ali eto iznenadile me i ugrabile vise toga…

A bas lijepo 🥰🥰🥰 Ove iste iz Pepca imam i ja, i bas su debele dosta.. Iznenadila sam se☺️

Da i ja, ali da vidis ove iz Lidla ovako kad ih gledam opravdavaju cijenu, a nisu mi bile bas izbor za kupit…
    Bas sam se ugodno pozitivno iznenadila 🥰… Bas su si dale truda i donijele mi uzorke da vidimo hocemo dalje gledat ili da odahnem i rasterete me i toga…

Ja sam isto kupila u Bubamari sa uzorkom, i nisam isto bas odusevljena, tanke su dosta… Sve su zapravo dosta tanke koje imam… I one iz Magicbaby bijele…. Jooooj, sad bi ja uzela te iz Lidla, a me trebaju mi vise😁 Imam ih preko 20 valjda🙈
    Ma bas lijepo od njih🥰🥰🥰🥰

Ako treba, posaljem ih opet sutra 🤣 seka mi ionak na GO... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.