Mozda ovo? 😁
Ajme predobro mi je i jos torba mi izgleda prakticno i mrak taman za ponijet si u rodiliste, jel bi sve stalo unutra? Bas mi se ne nosa kofer🤦🏼♀️ a neke cure kazu da im stalo sve u konzumovu vrecicu, ali nisu rekle jel puna ili do pola 😂
I meni se svida😊 Uriage mi je odlican☺️
I meni takodjer 🥰

A samo sam trazila jedan top bez rukava i da vide sta ima ali eto iznenadile me i ugrabile vise toga…
I mogu vam reci da su ove tetre iz Lidla mrak, a ovaj paket gdje su dvije su tolike velicine da moze biti i kao plahtica 😂
Ma zivjele mama i seka 🥰🙆♀️
A bas lijepo 🥰🥰🥰 Ove iste iz Pepca imam i ja, i bas su debele dosta.. Iznenadila sam se☺️
Da i ja, ali da vidis ove iz Lidla ovako kad ih gledam opravdavaju cijenu, a nisu mi bile bas izbor za kupit...
Bas sam se ugodno pozitivno iznenadila 🥰... Bas su si dale truda i donijele mi uzorke da vidimo hocemo dalje gledat ili da odahnem i rasterete me i toga...

Curke lijepe su vam slicice, mi smo isto danas kupovali robicu......kad god kazem e to je to ne treba mi vise opet odem i kupim 🙈 ja se samo nadam da ce on to sve i nosit

A samo sam trazila jedan top bez rukava i da vide sta ima ali eto iznenadile me i ugrabile vise toga…
I mogu vam reci da su ove tetre iz Lidla mrak, a ovaj paket gdje su dvije su tolike velicine da moze biti i kao plahtica 😂
Ma zivjele mama i seka 🥰🙆♀️
A bas lijepo 🥰🥰🥰 Ove iste iz Pepca imam i ja, i bas su debele dosta.. Iznenadila sam se☺️
Da i ja, ali da vidis ove iz Lidla ovako kad ih gledam opravdavaju cijenu, a nisu mi bile bas izbor za kupit…
Bas sam se ugodno pozitivno iznenadila 🥰… Bas su si dale truda i donijele mi uzorke da vidimo hocemo dalje gledat ili da odahnem i rasterete me i toga…
Ja sam isto kupila u Bubamari sa uzorkom, i nisam isto bas odusevljena, tanke su dosta… Sve su zapravo dosta tanke koje imam… I one iz Magicbaby bijele…. Jooooj, sad bi ja uzela te iz Lidla, a me trebaju mi vise😁 Imam ih preko 20 valjda🙈
Ma bas lijepo od njih🥰🥰🥰🥰
Ako treba, posaljem ih opet sutra 🤣 seka mi ionak na GO...

Curke sve tako ljepo izgleda 😍😍 ja nesmim ni da gledam te slike jer cu doci u napast da idem u soping nepotrebni, izbjegavam trgovine s robicom 😁
Ja sam izgleda jedina dosad potrosila 0 kn za bebu 🤣🤣.
Rano mi je jos, al nadam se da ce biti.ponuda kad krenem u kupnju 😀

Hahaha zato ja ne zelim ici ikuda, iz kreveta promatram kataloge i samo gledam i gledam i razmisljam kako mi "treba" 😂😂😂
Haaah sve imamo taj poremecaj ali evo ja smanjujem popis sto jos trebam kupiti... Ali to ne znaci da se necu otet kontroli kad odem u trgovinu.. Pogotovo kik gdje su snizenja na bebine stvari.. Aliiii drzat cu se popisa samo ono potrebno
Ja ne mogu reci da sam se nesta istrosila jer sam dobila svu robicu, al toliko je ima da ja nemam potrebe da kupujem i jos cu dobiti kada krenu navaljivati u kucu viditi bebu, svi su znatizeljni na koga beba lici 😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji