Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marinaaaa
    18. Srpanj 2019. 20:27

Dinah

Cure koje ste u 30.tt,, kako se osjecate? Idem na put (autobus-avion-auto) u 29.tt, a vracam se u 32.tt.. Sve vise se pitam jel mi bilo pametno kupiti karte…

Ja sam 29.tt i za dva dana idem katamaranom do Dubrovnika, mislila sam busom ali brže mi je ovako. Išla sam već par puta. Trebali smo ici autom ali muž radi pa ću sama, malo do sestre 🙂 ne vidim zašto ne. 

marinaaaa
    18. Srpanj 2019. 20:31

Leona29

marinaaaa

luce35

marinaaaa

luce35

Marinasto se plasis, jesi cula da je cura u Selca nekidan doma rodila 😀. Salu na stranu ja sam toliki panicar da bi vec 2 tj pred termin bila na kopnu

Ako ne stignem do Splita barem će biti brz porod. U trajektu 🤭

Ako si u Supetru dobro je, al ako s drugog kraja otoka moras na trajekt, mogla bi oko Vidove gore rodit 😂😂

Leona29

luce35

Marinasto se plasis, jesi cula da je cura u Selca nekidan doma rodila 😀. Salu na stranu ja sam toliki panicar da bi vec 2 tj pred termin bila na kopnu

E zato ja sa otoka gibam 2 tjedna prije 😁😁

U Supetru sam! 🤗
    I ja bi gibala, ali ne mogu živim tu hahah 🤭

Znam.. I ja zivim na otoku al uvijek zgibam u 38om tjednu preko bare, strah me bome 😂😂

I ja sam razmišljala o tome, s tim da imam apartman u Splitu u kojem mogu biti, ali svi su mi na Braču ili Dubrovniku,rade pa ne bi mogli biti u Splitu sa mnom, tako da ću ostati ovdje, barem imam društvo oko sebe i nekoga da zove hitnu hahah osim ako ne dođe do promjene plana 😁

mc_zgb
    18. Srpanj 2019. 20:33

Dinah

mc-zgb upadam iz znatizelje… vidim da si pisala na temi "Imena za bebe". Steta da nam ne dolaze neke obavijesti kad netko odgovara na nas komentar. Jeste odabrali ime na M? :D

hehe pisala sam, da, ali na kraju mislim da neće biti na M, iako bi ja baš htjela (imamo specifičnu situaciju gdje su nam obitelji 90% imenom na M i nas dvoje skupa) 
    Ali ako ti treba kojih prijedloga, imam ih ja par. Plus, tražila sam neka koja nisu baš jako česta 

• Noemi1
    18. Srpanj 2019. 20:35

Dinah

Cure koje ste u 30.tt,, kako se osjecate? Idem na put (autobus-avion-auto) u 29.tt, a vracam se u 32.tt.. Sve vise se pitam jel mi bilo pametno kupiti karte…

Dobro, nikakvih problema. Mogla bih komotno na put. Ni voznja mi ne smeta. Kakva sam, vjerojatno cu se i sama odvest u bolnicu kad uhvate trudovi 😂😂

PatyDi
    18. Srpanj 2019. 20:49

Dinah

Dobro si provjeri aviokompanije jer koliko mi je poznato, ne žele trudnice koje su prešle 30tt...tak da im moraš predočiti dokaz o tome i šta ja znam...a možda kako koja, uglavnom raspitaj se

Leona29
    18. Srpanj 2019. 20:55

marinaaaa

Leona29

marinaaaa

luce35

marinaaaa

luce35

Ako ne stignem do Splita barem će biti brz porod. U trajektu 🤭

Ako si u Supetru dobro je, al ako s drugog kraja otoka moras na trajekt, mogla bi oko Vidove gore rodit 😂😂

Leona29

luce35

E zato ja sa otoka gibam 2 tjedna prije 😁😁

U Supetru sam! 🤗
    I ja bi gibala, ali ne mogu živim tu hahah 🤭

Znam.. I ja zivim na otoku al uvijek zgibam u 38om tjednu preko bare, strah me bome 😂😂

I ja sam razmišljala o tome, s tim da imam apartman u Splitu u kojem mogu biti, ali svi su mi na Braču ili Dubrovniku,rade pa ne bi mogli biti u Splitu sa mnom, tako da ću ostati ovdje, barem imam društvo oko sebe i nekoga da zove hitnu hahah osim ako ne dođe do promjene plana 😁

Svaka cast 😁

PatyDi
    18. Srpanj 2019. 21:01

Moja sveki je iskipala danas ovo 😃 Ima stvari koje je kupila kad jos nismo znali spol, a nemam curicu ni jednu, sve kolegice i u rodbini radjaju deckice 😅

Leona29
    18. Srpanj 2019. 21:07

Dijmar, di je uzela ovo od Uriage? I kolko kosta znas mozda? 😊

Leona29
    18. Srpanj 2019. 21:09

Ima i Mustela isto tako torbu i sampone unutra, ja uzela mojoj curki prije 6 godina pa sam mislila i sad... A Mustela tako divno mirisiiiii 😍😍

Leona29
    18. Srpanj 2019. 21:14

Deja1988

Mozda ovo? 😁

E toooo 😁😁
    Hvala 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.