Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    15. Srpanj 2019. 13:23

Kengurica, bas je jako slatka robica. Gdje si uzela ova odjelca sa slonicima? Preslatka su mi i svidja mi se kopcanje :D
    Julie, probaj španjolski sad dok imas vremena preko Duolingo aplikacije, imas za mobitel, tablet, komp, sto ti srce pozeli.. Nije naravno kao da ides na tecaj, ali nije lose za upoznati se s nekim osnovama jezika

• Kengurica
    15. Srpanj 2019. 13:30

I ja sam planirala neko prenatalno vjezbanje i talijanski. Od svega toga sam doma sama odvjezbala 3x u 3 mjeseca 😱
    Vestica i matching kapica su GAP, to sam bila na putu i na nekom super snizenju uzela dok sam tek zatrudnila. Bilo me tad strah vise toga uzeti.
    Pidzame su sve next. Veci set pidzama sam uspjela uloviti na 50%, a manji (velicinom) na 30% jer je sad na sve 30%. Mana je sto samo prva pidzama ima to kopcanje, nikad ne stave cijeli set tako.

Frajla
    15. Srpanj 2019. 13:39

Preslatka je robica.
    Meni su najdraze pidjamice koje su prokopcane po sredini i onda niz obje nogice, jer ih je tako najlakse presvuci. Ovako ako je s jedne strane mora se dosta raskopcati da mozete izvuci drugu nogicu...
    Isto tako vestice/jaknice za oblaciti po doma s kapuljacom su mi koma, jer se se to sve zguzva ispod. Za po vani je naravno super imati kapuljacu.
    I patent, meni osobno uzas za bebe, rijetko se moze zakopcati do kraja (jer nemaju vrat 🙈), a kad ostavim raskopcano/nezakopcano do kraja onda grebe. Za proljece sam bila uspila naci neku kao bomber jaknicu na drukere dok je bio malecki i bas sam bila presretna s njom.

• Kengurica
    15. Srpanj 2019. 13:45

Frajla koji brandovi imaju tak gumbe uz obje nogavice? Jel znas ovako iz rukava?

Julie
    15. Srpanj 2019. 13:46

ReginaP

Kengurica, bas je jako slatka robica. Gdje si uzela ova odjelca sa slonicima? Preslatka su mi i svidja mi se kopcanje :D
    Julie, probaj španjolski sad dok imas vremena preko Duolingo aplikacije, imas za mobitel, tablet, komp, sto ti srce pozeli.. Nije naravno kao da ides na tecaj, ali nije lose za upoznati se s nekim osnovama jezika

Znam za duolingo, vidis nije mi palo na pamet na taj nacin. Pucala sam na to kako cu imati vremena i ici svugdje sto ne stizem dok radim i bla bla bla......da bi sad konstatirala da sam lijena prasica i da sam potrosila 5 mjeseci u spavanju i gledanju tv-a......premda treba si i to nekad priustiti jer prije ne bi ni stigla ista gledati osim mozda malo navecer i to bi zaspala za cas

• Kengurica
    15. Srpanj 2019. 13:50

Sad gledam ovu svoju sliku (jer sam robicu pospremila) i preostale dvije pidzame iz next paketa imaju tako uz obje noge kopcanje. 
    Inace ova vestica sigurno nije pralticna, al je bas sminkica. To mozda kad cemo prvi put ici u goste baki ili uji jer je za 3-6mj.

• Kengurica
    15. Srpanj 2019. 13:52

Julie tak sam ja mislila da nakon svih tih godina rada sad cu ja svasta nesto i skuzim da sam ja dosta lijena osoba. :( Znam se gristi zbog toga, ali onda si probam malo to opravdati činjenicom da radim vec godinama bez vecih pauza i da mi je očito falilo čisto ljenčarenje. 

luce35
    15. Srpanj 2019. 14:04

Meni nikad stan nije bio neuredniji a stalno sam doma. Onako dok sam radila smo imali ritam, skola, posao, treninzi, skola stranih jezika kuhanje, ciscenje. Na dane sam se osjecala kao taksist 😂😂. U pogonu od 6 ujutro do 23 i sve smo stizali. Sad laganini i nikad kuca ne blista do kraja 🙄

• ReginaP
    15. Srpanj 2019. 14:06

Joj sad mi lakse kad vidim da nisam jedina kojoj se nista ne da :D Ja inace nemam mira bit 5 minuta na jednom mjestu i imala sam velike planove. Od ciscenja preko ucenja svega i svacega do druzenja, ali nista od toga.. ne da mi se ni ici po kavama. eventualno jednom tjedno odem s nekim i to mi je limit.. peglanje me ceka, ne kuham svaki dan jer mi se ne da, stvarno drugo stanje :D

PatyDi
    15. Srpanj 2019. 14:07

A kad cemo bit lijene ako ne sad? Imamo jos koji mjesec za to i onda nam vise nikad nece biti tako, barem nama koje smo prvi put mame...nakon toga uz svaku iducu trudnocu imamo nekoga o kome trebamo brinuti...tako da, bez griznje savjesti sve 4 u zrak 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.