Kengurica-robica je preslatka☺️☺️
Jooooj, ne pricajte mi o ljenosti… Sva sam troma🙄🥴 I ja sam planirala svašta riješiti na porodiljnom, na kraju od svega toga skoro ništa… Jos su mi ostala 2 ispita i diplomski, a ja se ne mogu prisiliti na ucenje, knjige i skripte, pamćenje mi je trenutno u banani😭😭😭😭 Krenem, i onda skuzim da mi misli odlutaju i gotovo😆 Bas sam ljuta sama na sebe…. 😡
A kaj da vam kazem, evo jedemo punjenu papriku vec 3. dan, a meni je i danas fina kao da ju nisam jela 5 godina🤣🤣🤣🤣🤣 Uglavnom, potamanili smo ju danas napokon😆
Joj sad si me sjetila da sam prije 2 noci imala ludilo san. Sanjala da sam dala sve ispite a zaboravila napisati diplomski i to mi istekli svi rokovi, izgubila pravo studiranja 🤣🤣🤣.
A u zbilji sam diplomirala prije 15 godina skoro 😂😂😂. Otkud mi taj san pojma nemam.

Kengurice, robica je preslatka😍.
Joj, ne spominjite mi kile…ja sam nocas isla na wc i skrenula u kuhinju da pojedem kiflicu jer me glad uhvatila…evo i sad jedem a rucak mi za sat do sat i po🙈. I stala sam jutros na vagu, imam 72,4kg, u srijedu sam imala 71. Bas sam gladna u zadnje vrijeme, to mi se dosad nije događalo. Ispada da sam sad 7,5 u plusu…ako ovako nastavim, nece to biti dobro.
Inace, i ja sam planirala ici na jogu i citati hrpu knjiga…sve sto nisam stizala…aha, eto me pred tv-om i na internetu🙄
Aurora moram ti reci da zasto se brines zbog kila? 😂Slusaj sad ovo, tj.citaj 🤭
I ja sam startala ko i ti s 65kg i dobila sam kao i ti 7.5kg ali ti si ispred mene 8tt 🙈
Uglavnom sad ti ja odem na anomaly scan i doktorica me u bolnici ishvalila kako se sve lijepo vidi jer sam mrsavica 😂😂😂😂 i ja kazem da sudeci po kilama i nije tako, a ona ce meni ma lijepo izgledas i lijepo trudnocu nosis... Kako mi je nakon svih tema o kilama vratila vjeru u doktore da nece grintati sto sam dobila toliko 🤭 a istina sve mi je otislo skoro u trbuh i u sise 🤣

Evo da dam i ja izvještaj 🥰
Sve je u redu sve smo uspjeli vidjeti i da si je misica prekrizila stopala ko i mama dok je lezala tamo 😂 i ceskala se po glavi jer se tak frajerica namjestila...
I da teska je 580g 💕🥰

Tjesite se js sam na +15 😂😂 vi ste sve 🔝
Ja cu u tim tjednima biti na +25kg 🙈🤣

Ja sam isto nadobudno nastavila s tečajem jezika i prošla sve faze, od super mi je do, ne mogu zapamtiti jednu riječ i previše mi se spava da bih otišla na nastavu. Inače su mi jezici struka, a osjećala sam se ko najtuplje stvorenje na svijetu. Uspjela sam privest kraju taj tečaj, a osjećaj je bio kao da sam ponovno diplomirala. lol
Do neki dan sam išla na trudničke vježbe. Voditeljica je bila super simpa i centar 2 min od doma tako da sam se hrabro držala, ali osim toga, mislim da je čisto ok odmarati, spavati kad hoćemo i uživati jer treba skupiti snagu za sve što dolazi.
Tjesite se js sam na +15 😂😂 vi ste sve 🔝
Ja cu u tim tjednima biti na +25kg 🙈🤣
Neces no sikiriki, ja sam ovo natukla jer lezim ko prasica kakva 0-24, nis ne radim kad i idem nesta napraviti nemam snage i sve me boli jer sam postala toliko troma, uzas.. 🥴
Jooj boze eto mene da se ubacim sa ovim ispadima plakanja... Skinula ja film pikachu detektiv i gledam ja to sada i ono super opusten zabavan film i ja se rasplacem na kraj hahhaaah koji ono pa nebi plakala da nisam trudna haahah bas sam blesava..
https://www.24sata.hr/lifestyle/trudna-je-vec-sedam-mjeseci-a-udebljala-se-samo-10-kilograma-639261
Evo koliko razlicito nosimo kile i trudnocu. Ja sam od nje trudnija nekih 5 tjedana i isto sam se udebljala 10 kg, a imam stomak da me svi pitaju jel trebam sad rodit ili jesam sigurna da nisu blizanci hahah ja imam osjecaj ko da mi je kila otisla u bokove, a 9 u stomak

https://www.24sata.hr/lifestyle/trudna-je-vec-sedam-mjeseci-a-udebljala-se-samo-10-kilograma-639261
Evo koliko razlicito nosimo kile i trudnocu. Ja sam od nje trudnija nekih 5 tjedana i isto sam se udebljala 10 kg, a imam stomak da me svi pitaju jel trebam sad rodit ili jesam sigurna da nisu blizanci hahah ja imam osjecaj ko da mi je kila otisla u bokove, a 9 u stomak
I meni je vecina osla u trbuh i jako je velik.. Svaka cast curi na takvoj liniji u trudnoci ja nisam takva bila nikad mozda dok sam isla u osnovnu 😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji