Ja se isto u zadnje vrijeme rasplacem zbog gluposti. Rekao mi je dragi da me nece vise ni pitati sta je jer zna da je nesto bezveze. Ode ta psiha u trudnoci skroz, nadam se da ce se to s vremenom vratiti u normalu jer ce inace beba imati ludu mamu.
…
Ja ne nosim nisko, ali svejedno osjecam povremeno taj pritisak dolje. Bas mi bude tesko ponekad. Dr. rekla da je to ok. Nocas sam recimo 4 puta isla piskiti. Ne znam jel me vise stisce na mjehur ili na zeludac.
Ali evo, danas smo 32tt, jos malo 😁
Mene evo 3 dana vec pritisce, imam osjecaj da ce svaki cas van 🙄 laganim hodom cupkas za menom 😍🤪
Ja sam inace sladokusac a u trudnoci me prosla zelja. Srecom da je tako jer bi se napatila na ovoj dijeti. Sad sizim ako nemam krastavce, rajcice i papriku doma jer bez salate dan nezamisliv 🙄
Meni uvijek nekako bilo zao penzica jer cu ako bude srece to i sama biti dok nedavno nisam shvatila da ih se pola pozlocesti i svasta daju za pravo. Mislim i moja maam je invalid penzic pa ceka svoj red jer joj se ne da s debilima svadjati. Neki dan u Lidlu se otvori kasa broj 2 npr i ja stanem na nju i iza mene stane neka zena i covjek mladi ispred mene njoj kaze da ode ispred mene jer je bila na onoj drugoj blagajni pa ona ima prednost (ja sam drito na tu kasu dosla). Jebe se njemu kaj sam trudna i njoj. Jos mi uzmu red.
Nego, dosad nisam pokrete bebe osjecala skoro nista dok se ne umirim jer sam tek 21tt, al nocas kao da nije ni spavao ni meni dao spavati. Jel to normalno? Daje bas cijelu noc aktivan. Mislim zaspala bih ja pa ne znam jel cijelu noc, al me on probudi.
I moja cura zna imat nocne tulume, probudi me nekad koliko se vrti. Sve je to ok
Hejj curke 😘
Evo ja do maloprije u krevetu... Pocele mi vene, i jako me bole noge i nista nisam spavala, i dizala se piskit 5 puta 😳😳 al ajd, jos malo...
Jucer sam preprala jos robice, posteljinu, tako da cu danas to popeglat pa sam mirna... Jos nam ostao samo krevetic i par sitnica... Mama mi ide na zivce jer da kud zurim s tim spremanjem, pa mislim da mi je bolje sad dok jos mogu... Jeste vi vec pocele s time? I jel bole koju od vas noge?
A sta se tice reagiranja na zvukove, moja jako reagira na glas od mog dragog i na muziku 😂
Meni uvijek nekako bilo zao penzica jer cu ako bude srece to i sama biti dok nedavno nisam shvatila da ih se pola pozlocesti i svasta daju za pravo. Mislim i moja maam je invalid penzic pa ceka svoj red jer joj se ne da s debilima svadjati. Neki dan u Lidlu se otvori kasa broj 2 npr i ja stanem na nju i iza mene stane neka zena i covjek mladi ispred mene njoj kaze da ode ispred mene jer je bila na onoj drugoj blagajni pa ona ima prednost (ja sam drito na tu kasu dosla). Jebe se njemu kaj sam trudna i njoj. Jos mi uzmu red.
Nego, dosad nisam pokrete bebe osjecala skoro nista dok se ne umirim jer sam tek 21tt, al nocas kao da nije ni spavao ni meni dao spavati. Jel to normalno? Daje bas cijelu noc aktivan. Mislim zaspala bih ja pa ne znam jel cijelu noc, al me on probudi.
Tako je i moja u pocetku dok je bila manja, nisam mogla do 3,4 sata zaspat od udaraca i tako par dana i onda sam vise bila slomljena od nespavanja i nekad bi zaspala a ona i dalje tuce tako mi muz reko, tako da je sve moguce da su po noci vise aktivnije, i sada se zna probuditi tokom noci i lupati al onda ju mazim i mazim i vrtim se samo da se umiri
Hejj curke 😘
Evo ja do maloprije u krevetu… Pocele mi vene, i jako me bole noge i nista nisam spavala, i dizala se piskit 5 puta 😳😳 al ajd, jos malo…
Jucer sam preprala jos robice, posteljinu, tako da cu danas to popeglat pa sam mirna… Jos nam ostao samo krevetic i par sitnica… Mama mi ide na zivce jer da kud zurim s tim spremanjem, pa mislim da mi je bolje sad dok jos mogu… Jeste vi vec pocele s time? I jel bole koju od vas noge?
A sta se tice reagiranja na zvukove, moja jako reagira na glas od mog dragog i na muziku 😂
Moja robica oprana, ispeglana i slozena, nisam zelila cekati da odem u bolnicu pa da mi je promenada po kuci u vezi robice, i kokodakanja kako mi je neko pomogo.. Ja imam vene i bolee i svrbe al kako se slabije krecem nisu se upalile, imam veliki nemir u nogama tako da te razumim u potpunosti uzmi od yasenke kremu od divljeg kestena meni je odlicna
Hejj curke 😘
Evo ja do maloprije u krevetu… Pocele mi vene, i jako me bole noge i nista nisam spavala, i dizala se piskit 5 puta 😳😳 al ajd, jos malo…
Jucer sam preprala jos robice, posteljinu, tako da cu danas to popeglat pa sam mirna… Jos nam ostao samo krevetic i par sitnica… Mama mi ide na zivce jer da kud zurim s tim spremanjem, pa mislim da mi je bolje sad dok jos mogu… Jeste vi vec pocele s time? I jel bole koju od vas noge?
Moja robica oprana, ispeglana i slozena, nisam zelila cekati da odem u bolnicu pa da mi je promenada po kuci u vezi robice, i kokodakanja kako mi je neko pomogo.. Ja imam vene i bolee i svrbe al kako se slabije krecem nisu se upalile, imam veliki nemir u nogama tako da te razumim u potpunosti uzmi od yasenke kremu od divljeg kestena meni je odlicna
Pa upravo to, i ja volim da mi je sve spremno i poslozeno a ne sve u zadnji cas 🙄
Hehe, koji su to mali individuallci vec sad😍.
A zanimljivo mi je da sam prije trudnoce stvarno imala samokontrolu po pitanju emocija, nikad takve ispade, bas ono….suzdrzana. A evo otkako sam trudna, sou sa mnom…toliko su mi se tresnje jele tjednima, a zbog njih sam bila samo "tuzna"😂. Jucer ti bomboni, a inace bombone jako rijetko i jedem, kod kuce ih nikad ni nemam i evo jucer suza zbog bombona🤣. Meni je to toliko glup osjecaj dok cendram tako da vam ne mogu opisati, a kocnica nemam. I divim se mm-u jer je bas stalozen i rijesi situaciju kad sam tako blesava…vec vidim da ce takav biti i s malcem, sretna sam zbog toga bas….mozda su to neke evolucijske fore da se otac pripremi na dijete, a majka da testira oca🙃
Hmm lako moguce, ja sam na samom pocetku bila zivcana da je muz reko da sam ja luda da on mene nemoze trpiti 😂😂😂
Hejj curke 😘
Pa upravo to, i ja volim da mi je sve spremno i poslozeno a ne sve u zadnji cas 🙄
Zato neslusaj nikoga i samo lagano bez forsiranja 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji