Kile su toliko nebitne! Moja sestra je puno ljepse gradjena od mene, a imala vise kila od mene prije trudnoce, sad sam je presla 😅 Ona ima lijepo oblikovano sve dok ja nit guzicu nit sise samo salo na trbuhu 😫
Je zbilja je nevjerojatno koliko razlicito kg na ljudima djeluju. I meni su super Gorly fitness jer nisu tipicne izbaci sisu i guzu fitnessice.
Ja isto porazbacala celulit.
Felicita, mjenjala sam i ja nedavno dokumente. Znaci prvo odes u mup i promjenis osobnu i vozacku (i prebivaliste ako si preselila). Onda u firmu odneses vjencani list pa ti oni zamjene prezime (i adresu na zdravstvenom i mirovinkom - odmah ti dodje na egradjani za mirovinsko za promjenu, a za zdravstveno nisam dobila obavijest, ali su odmah promijenili prezime, dok adresu jos uvijek nisu a proslo je 3mj a da ne kazem da je to napisano na istom zahtjevu). I ne moras brinut oko prezimena na zdravstvenom, tamo se vodis pod oibom, tako da se sva povijest bolesti vidi, nije problem prezome. U poreznu moras otic sama, bar sam ja morala. Nakon toga ides u banku (kad ti stigne osobna, bez nje ne mos nis promjenit). Mislim da je to to :D
Hvala ti puno…evo osobnu i vozacku sam rijesila, u banku sam usla pa su mi rekli to sto i ti da moram cekat osobnu, poreznu sam rijesila, mirovinsko ide preko firme…jos mi je ostalo dopunsko i zdravstveno, a u firmi su mi rekli da moram doc po neki obrazac i onda s tim u hzzo, ti nisi tako radila?
U banci ti moraju promjenit prezime i ne moras cekati osobnu vec mozes i s kartoncicem onim koja ti je zamjena za osobnu. Dok dodje osobna ti dobijes i te kartice. I kad dobijes osobnu kad budes prvom prilikom u banci oni ce te trazit novu osobnu da si fotokopiraju ili skeniraju sta vec rade i unesu u sistem. Ja sam u istom danu rjesavala sve pa i putovnicu uz to i u dvije banke su mi rijesili na taj nacin, u svojoj banci i u muzevoj gdje imam dodatnu karticu i niti u jednoj me nisu odbili.
Bila sam u zagrebackoj bas i nisu mi htjeli promjeniti jer bi kad dode osobna kao morali ponavljati postupak a s tim papirom nisu htjeli
..to valjda kako naletis na koga
Uzas.... Ali sad kad si napisala koja je u pitanju nist se ne cudim jer mi je toliko 🤮 kao banka.... U mom slucaju je RBA i Agram bivsa Kreditna....
Ja sam vitka i visoka 177 cm. Ali sam cila masna,ja nemam mišića na tijelu,mislim da godinama vježbam da ne bi povirio niti jedan. Nisam nikad ništa trenirala,jedva šetala. Ali sad mi je žao..jer sad kad gledam kako nisko nosim i mučim se kajem se što nisam više sebi pažnje posvećivala. Prvenstveno iz zdravstvenih razloga. Jer kažu da žene nisko nose jer nemaju trbušne mišiće jake 🙄
Tjesite se js sam na +15 😂😂 vi ste sve 🔝
Ja cu u tim tjednima biti na +25kg 🙈🤣
Neces no sikiriki, ja sam ovo natukla jer lezim ko prasica kakva 0-24, nis ne radim kad i idem nesta napraviti nemam snage i sve me boli jer sam postala toliko troma, uzas.. 🥴
I ja isto 4mj sam lezala i mirovala, a sad vecinom spavam jer sam se brzo ulijenila i nastavila tim tempom. Cudim se sama sebi koji sam prije multitasking imala, a sad ufff jedva se skoncentriram i na jednu stvar koju radim nit knjige ne citam jer nakon 50strana zaboravim pocetak 🙈
Tjesite se js sam na +15 😂😂 vi ste sve 🔝
Ja cu u tim tjednima biti na +25kg 🙈🤣
Neces no sikiriki, ja sam ovo natukla jer lezim ko prasica kakva 0-24, nis ne radim kad i idem nesta napraviti nemam snage i sve me boli jer sam postala toliko troma, uzas.. 🥴
I ja isto 4mj sam lezala i mirovala, a sad vecinom spavam jer sam se brzo ulijenila i nastavila tim tempom. Cudim se sama sebi koji sam prije multitasking imala, a sad ufff jedva se skoncentriram i na jednu stvar koju radim nit knjige ne citam jer nakon 50strana zaboravim pocetak 🙈
Ja nikada nisam volila citati tako da mi ni sada nije dosla ta zelja ja procitaj jednu stranu i krenem na drugu zaboravim sto sam na prvoj procitala 😂😂 tako da ko zna sta bi bilo nakon njih 50 🤭 ja bi volila da makar mogu spavati, al ni to nemogu pa onda samo trulezim na kaucu. 🤪
Ja sam dobila jedno 9 kila, a najvise je otislo u trbuh i u noge...cini mi se da sam dobila celulita preko noci i ne znam da li je istina ali citala sam da dksta tog celulita ode kad rodis jer je to voda..ja se tjesim time...netko je pisai za bol u nogama...meni noge naticu, stopala i zadnjih par dana sam primjetila.po nogama ispod koljena neke crvene fleke, mrlje ili ispucale kapilare, ns mogu ni sama skuzit sta je to ali svrbi i pojavljuje se kad dugo hodam...izgleda ovako:
Ja sam vitka i visoka 177 cm. Ali sam cila masna,ja nemam mišića na tijelu,mislim da godinama vježbam da ne bi povirio niti jedan. Nisam nikad ništa trenirala,jedva šetala. Ali sad mi je žao..jer sad kad gledam kako nisko nosim i mučim se kajem se što nisam više sebi pažnje posvećivala. Prvenstveno iz zdravstvenih razloga. Jer kažu da žene nisko nose jer nemaju trbušne mišiće jake 🙄
Ma nije ti to istina o niskom nošenju i slabim trbušnim misicima, možeš to zanemariti.
Ja sam i prvu i drugu trudnoću vježbala sve dok nisam vidila plus na testu i bili su mi definirani trbušni mišići.
Oba puta nosim nisko i imam ogroman trbuh, jednostavno je tako.Nadam se samo da neću bit pegula pa dobit dijastazu mišića i brzo će se to vratit kako je i bilo, uopće ne ne zabrinjava.
Plus, za mene ne vrijedi onaj mit o sirenju bokova. Bila sam vel.36 hlača i tako je i ostalo.
Meni zao sto ne vjezbam jer me vec ledja pocinju boljeti, a kako ce me tek kasnije...
Ma nije ti to istina o niskom nošenju i slabim trbušnim misicima, možeš to zanemariti.
Ja sam i prvu i drugu trudnoću vježbala sve dok nisam vidila plus na testu i bili su mi definirani trbušni mišići.
Oba puta nosim nisko i imam ogroman trbuh, jednostavno je tako.Nadam se samo da neću bit pegula pa dobit dijastazu mišića i brzo će se to vratit kako je i bilo, uopće ne ne zabrinjava.
Plus, za mene ne vrijedi onaj mit o sirenju bokova. Bila sam vel.36 hlača i tako je i ostalo.
Eto vidiš,a raspisali se o tome po netu. Tamo sam i pročitala.ma svejedno,volila bi da sam bilo šta vježbala. A ne ovako slinava da skoliozom i kifizom vrata
Sortiraj odgovore
Najstariji