Ja imam sebi jos par stvarcica potrpati u torbu, njoj robu za izlazak staviti u torbu, i kupiti za pupak i to je to za prvu ruku.. Ostalo cu u hodu.. Kolica sam slozila i oprala, prematalicu isto, i jos ce dragi slozit krevetic i to je to... Narucila sam ono gnijezdo, trebalo bi mi doci kroz par dana... A nisam ni puno robice uzimala jer ce i dobiti a i brzo rastu pa pola toga nebi ni iznosila.. I bome jedva cekam jer evo iz dana u dan me nesto copi.. Ove noge su me nocas ubile 😡
Ja sam vecinu stvari pripremila, bas to sto kazete zelim biti spremna i ne zelim da moram zvat nekog da mi priredjuje ista.. Muzu samo pokazala posteljinu gdje je ako bas krene da ne stignem to i ogradicu pripremit, to ce onda on da nas doceka kad dodjemo kuci i to je to. Jos ovaj tjedan kupujem kremice i sto mi jos treba za bebu i rodiliste i da mu mogu opustena i u miru cekati.. Malo sam ziheras :D Moj mali je jucer bio dosta aktivan, ali kad sam otisla leci je imao tulum.. Posvuda je bio da sam se pitala vec kako je to uopce moguce haha dva puta me toliko bubnio da me bas jako zabolilo i to je tako trajalo jedno sat vremena,,
Hvala, umirile ste me. Jucer sam se preforsala pa mi je palo napamet da mi on ne daje do znanja da mu nes smeta.
Pa vi u 30. tjednima, meni je skroz normalno da sad dok ste jos pokretne zelite sve spremiti, osim toga leti vrijeme. Ja mislila kako cu ja na bolovanju napokon u cijelom stanu pobacati sve sto ne trebam jer sam hrčak (ili krtica, nikad ne znam koji ono sve cuva) i evo vec sam doma 3-4 mj i nisam se udostojila ni zapoceti s čistkom. Najteže mi što sam onaj tip, trebat će mi to možda jednom.
Ja sam vecinu stvari pripremila, bas to sto kazete zelim biti spremna i ne zelim da moram zvat nekog da mi priredjuje ista.. Muzu samo pokazala posteljinu gdje je ako bas krene da ne stignem to i ogradicu pripremit, to ce onda on da nas doceka kad dodjemo kuci i to je to. Jos ovaj tjedan kupujem kremice i sto mi jos treba za bebu i rodiliste i da mu mogu opustena i u miru cekati.. Malo sam ziheras :D Moj mali je jucer bio dosta aktivan, ali kad sam otisla leci je imao tulum.. Posvuda je bio da sam se pitala vec kako je to uopce moguce haha dva puta me toliko bubnio da me bas jako zabolilo i to je tako trajalo jedno sat vremena,,
Pa ja i ti smo dan razlike 😊😊😊
Kengurica bas tako leti vrijeme, a i mislim se evo sad me vec svasta lovi od bolova pa bolje da porjesavam sve dok jos mogu a ne kasnije kad udjem u one zadnje tjedne pa necu nista moc... Vec sad mi bude tesko i rucak skuhat 🙄
Ja imam stvari pobacati u torbu to rastezem non stop a sve nes mislim da cu dns, ja jos moram uzeti za pupak i par potrebstina sta se stigne to mislim iduci tj kad budem isla do dr pa usput, i spremit stvari za izlazak al kombinaciju jos nemam, rekla sam kolegici da to uzme jer ja bi sve pokupovala 😂😂 a stvarno mi netreba
Ja se isto u zadnje vrijeme rasplacem zbog gluposti. Rekao mi je dragi da me nece vise ni pitati sta je jer zna da je nesto bezveze. Ode ta psiha u trudnoci skroz, nadam se da ce se to s vremenom vratiti u normalu jer ce inace beba imati ludu mamu.
…
Ja ne nosim nisko, ali svejedno osjecam povremeno taj pritisak dolje. Bas mi bude tesko ponekad. Dr. rekla da je to ok. Nocas sam recimo 4 puta isla piskiti. Ne znam jel me vise stisce na mjehur ili na zeludac.
Ali evo, danas smo 32tt, jos malo 😁
Mene evo 3 dana vec pritisce, imam osjecaj da ce svaki cas van 🙄 laganim hodom cupkas za menom 😍🤪
To ocito tako mora. Najgore mi je dok idem kakati (da oprostite 😂), kao da ce sve skupa izaci van 🤣
Jos malo i finish 😉
Ja nisam jos nista pripremala, jos moram dosta toga kupiti, pa cu onda spremati. Prvo cu sutra vidjeti na pregledu ako je sve ok onda cu poceti s tim pripremama krajem ovog/pocetkom sljedeceg mjeseca.
Hvala, umirile ste me. Jucer sam se preforsala pa mi je palo napamet da mi on ne daje do znanja da mu nes smeta.
Pa vi u 30. tjednima, meni je skroz normalno da sad dok ste jos pokretne zelite sve spremiti, osim toga leti vrijeme. Ja mislila kako cu ja na bolovanju napokon u cijelom stanu pobacati sve sto ne trebam jer sam hrčak (ili krtica, nikad ne znam koji ono sve cuva) i evo vec sam doma 3-4 mj i nisam se udostojila ni zapoceti s čistkom. Najteže mi što sam onaj tip, trebat će mi to možda jednom.
I ja sam taj skupljac tesko se odvajam od stvari i znam da imam taj problem al dzaba mi, stvari tesko u smece idu
Ja se isto u zadnje vrijeme rasplacem zbog gluposti. Rekao mi je dragi da me nece vise ni pitati sta je jer zna da je nesto bezveze. Ode ta psiha u trudnoci skroz, nadam se da ce se to s vremenom vratiti u normalu jer ce inace beba imati ludu mamu.
…
Ja ne nosim nisko, ali svejedno osjecam povremeno taj pritisak dolje. Bas mi bude tesko ponekad. Dr. rekla da je to ok. Nocas sam recimo 4 puta isla piskiti. Ne znam jel me vise stisce na mjehur ili na zeludac.
Ali evo, danas smo 32tt, jos malo 😁
Mene evo 3 dana vec pritisce, imam osjecaj da ce svaki cas van 🙄 laganim hodom cupkas za menom 😍🤪
To ocito tako mora. Najgore mi je dok idem kakati (da oprostite 😂), kao da ce sve skupa izaci van 🤣
Jos malo i finish 😉
Ja nisam jos nista pripremala, jos moram dosta toga kupiti, pa cu onda spremati. Prvo cu sutra vidjeti na pregledu ako je sve ok onda cu poceti s tim pripremama krajem ovog/pocetkom sljedeceg mjeseca.
I men se cini da mora, da tako i meni onda samu sebe smirivam da nemore samo tako izaci van, dns koda me neko zilezom reze dole uzas 😔
Jedva cekam finish da nemislim kad ce van
Hrčak skuplja - ta sam! :D Barem dva puta godisnje kao idem cistit ormar i cipele i sve mi zao bacit ili dat jer kao pa mogla bi to nosit i onda opet nosim 10 istih stvari.. Sve mi bude zao bacit, kao pa sta ako mi to bude trebalo.. I bas sam mislila kak cu sad dok sam kod kuce cuda napravit u stanu i oslobodit stan od nepotrebnih stvari, ali 0 bodova :D Jedan dan mi se cini kako imam jos jako puno vremena i pretjerujem, a onda drugi dan mislim kako ce to sada doci i da moram sto prije napraviti sve
Sortiraj odgovore
Najstariji