Ja sam dobila jedno 9 kila, a najvise je otislo u trbuh i u noge…cini mi se da sam dobila celulita preko noci i ne znam da li je istina ali citala sam da dksta tog celulita ode kad rodis jer je to voda..ja se tjesim time…netko je pisai za bol u nogama…meni noge naticu, stopala i zadnjih par dana sam primjetila.po nogama ispod koljena neke crvene fleke, mrlje ili ispucale kapilare, ns mogu ni sama skuzit sta je to ali svrbi i pojavljuje se kad dugo hodam…izgleda ovako:
E te fleke ti imam i ja i po potkoljenicama i stopalima i to je navodno zbog cirkulacije
Ma uvijek je bolje vježbati. Postavi to kao cilj za nakon trudnoće.
Ja sam tako mislila da ću samo nastaviti vjezbati i u trudnoći ali nije išlo. Otpočetka se prebrzo umaram i imala sam ceste glavobolje čim bi se malo više "preforsirala".
Evo spomenula Girly fitness, a zena objavila da je rodila :)
Taman sam se pitala kad ce :D
A zamisli i sestra joj je prenijela. Ja bih rekla da je to genetika.
Za bokove potpisujem. I dalje stanem u sve hlace, naravno do trbuha 😅
Vjezbala sam prije trudnoce jer kad neko vrijeme stekam odmah natucem kile, a stala sam negdje pocetkom 5.mj i zamijenila to setnjama, voznjom biciklom i 2 do 3 puta tjedno utezi. U kakvom su mi stanju trbusni misici nemam pojma jer nikad nisam uspjela doci do njih radi sala, ali pretpostavljam da nisu bas toliko losi bas radi vjezbanja...🤷♀️ i nadam se da cu izbjeci tu razdvojenost 😕
A zamisli i sestra joj je prenijela. Ja bih rekla da je to genetika.
Joj nemoj me plasit moja sestra je oboje rodila u 38. tjednu :D sto mi uopce nije lose, ali mi zvuci prebrzo
Tjesite se js sam na +15 😂😂 vi ste sve 🔝
Nismo 😂 i ja sam na +15, a jos sam iza tebe 😂
Ne znam tko je spomenuo celulit.. i mene je fino pocastio, a nikad ga nisam imala. Inace, on se obicno za vrijeme dojenja jos malo pogorsa tako da cemo o njegovom skidanju razmisljati tek kad prestanemo dojiti, ako cemo uopce dojiti naravno 😁
Tjesite se js sam na +15 😂😂 vi ste sve 🔝
Nismo 😂 i ja sam na +15, a jos sam iza tebe 😂
Ne znam tko je spomenuo celulit.. i mene je fino pocastio, a nikad ga nisam imala. Inace, on se obicno za vrijeme dojenja jos malo pogorsa tako da cemo o njegovom skidanju razmisljati tek kad prestanemo dojiti, ako cemo uopce dojiti naravno 😁
Ajd zera mi lakse,🤪 imam i ja celulit al to je nesta sta me nikada nije brinulo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji