Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    15. Srpanj 2019. 17:19

felicita28

Ja sam dobila jedno 9 kila, a najvise je otislo u trbuh i u noge…cini mi se da sam dobila celulita preko noci i ne znam da li je istina ali citala sam da dksta tog celulita ode kad rodis jer je to voda..ja se tjesim time…netko je pisai za bol u nogama…meni noge naticu, stopala i zadnjih par dana sam primjetila.po nogama ispod koljena neke crvene fleke, mrlje ili ispucale kapilare, ns mogu ni sama skuzit sta je to ali svrbi i pojavljuje se kad dugo hodam…izgleda ovako:

E te fleke ti imam i ja i po potkoljenicama i stopalima i to je navodno zbog cirkulacije

fritula
    15. Srpanj 2019. 17:22

Ma uvijek je bolje vježbati. Postavi to kao cilj za nakon trudnoće.
    Ja sam tako mislila da ću samo nastaviti vjezbati i u trudnoći ali nije išlo. Otpočetka se prebrzo umaram i imala sam ceste glavobolje čim bi se malo više "preforsirala".

• Kengurica
    15. Srpanj 2019. 17:22

Evo spomenula Girly fitness, a zena objavila da je rodila :)

• ReginaP
    15. Srpanj 2019. 17:28

Kengurica

Evo spomenula Girly fitness, a zena objavila da je rodila :)

Taman sam se pitala kad ce :D

• Kengurica
    15. Srpanj 2019. 17:30

A zamisli i sestra joj je prenijela. Ja bih rekla da je to genetika.

PatyDi
    15. Srpanj 2019. 17:34

Za bokove potpisujem. I dalje stanem u sve hlace, naravno do trbuha 😅
    Vjezbala sam prije trudnoce jer kad neko vrijeme stekam odmah natucem kile, a stala sam negdje pocetkom 5.mj i zamijenila to setnjama, voznjom biciklom i 2 do 3 puta tjedno utezi. U kakvom su mi stanju trbusni misici nemam pojma jer nikad nisam uspjela doci do njih radi sala, ali pretpostavljam da nisu bas toliko losi bas radi vjezbanja...🤷‍♀️ i nadam se da cu izbjeci tu razdvojenost 😕

• ReginaP
    15. Srpanj 2019. 18:05

Kengurica

A zamisli i sestra joj je prenijela. Ja bih rekla da je to genetika.

Joj nemoj me plasit moja sestra je oboje rodila u 38. tjednu :D sto mi uopce nije lose, ali mi zvuci prebrzo

Angelina
    15. Srpanj 2019. 18:22

ayla

Tjesite se js sam na +15 😂😂 vi ste sve 🔝

Nismo 😂 i ja sam na +15, a jos sam iza tebe 😂 
    Ne znam tko je spomenuo celulit.. i mene je fino pocastio, a nikad ga nisam imala. Inace, on se obicno za vrijeme dojenja jos malo pogorsa tako da cemo o njegovom skidanju razmisljati tek kad prestanemo dojiti, ako cemo uopce dojiti naravno 😁

15. Srpanj 2019. 18:30

Angelina

ayla

Tjesite se js sam na +15 😂😂 vi ste sve 🔝

Nismo 😂 i ja sam na +15, a jos sam iza tebe 😂
    Ne znam tko je spomenuo celulit.. i mene je fino pocastio, a nikad ga nisam imala. Inace, on se obicno za vrijeme dojenja jos malo pogorsa tako da cemo o njegovom skidanju razmisljati tek kad prestanemo dojiti, ako cemo uopce dojiti naravno 😁

Ajd zera mi lakse,🤪 imam i ja celulit al to je nesta sta me nikada nije brinulo 😂

• Kengurica
    15. Srpanj 2019. 18:35

Regina one su blizanke pa sam zabrijala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.