Jutro!
Reagiraju li vaše bebe na vanjske zvukove? One koje ste već u 7.mj, tak barem piše da tada počinju reagirati...ili na poznatu glazbu? Ja sam počela biti paranoična u zadnje vrijeme i zabrijavati svašta Već nekih par dana, svaki dan manje više slušam iste stvari i nekad reagira nekad ne...kak da ja znam jel čuje
Isto tako nekad reagira kad pričam s dečkom nekad ne... možda je sve to samo slučajno pa on ne čuje...
Aurora a vidis moja bebaca se obavezno javlja kad sam u drustvu pogotovo kad sam kod susjede koja je luda za bebacom koja ce sada na sljedeci pregled samnom kojaaaa stalnoo mazi i prica stomaku.. Mislim da ce bebac imati najdrazu prijateljicu.. Ja sam pricala bebacu jos od samog pocetka hahahha znam da ne cuju ali eto ja sam uvijek nest pricala i sada pricam kad se javi i mazim i tepam mu... Ne skodi nijedno ni drugo pa sto vise mazenja to bolje...
Ja sam u ambulanti uvijek uzimala trudnice i djecu preko reda. Makar bila tolika guzva da ljudi stajali vani jer nije bilo mjesto.. (radi se o amb.gdje obavljas preglede za posao,skolu,fax,vozacke dozvole i sl.) par puta imala okrsaje s bakicama i dedekima o tome ko je prije dosao.. samo sam ih pitala tko ovdje radi? Oni ili ja? I da vidite.. 😂😂😂😂 ponekad sam pomislila da mi je lakse bilo raditi s tesko bolesnim i umirucim, nego zdravim ljudima...
Moja curka je bas aktivna. Jucer navecer sam osjecala istovremeno udarce malo iznad pupka i dolje negdi kod jajnika, pa zacas skroz lijevo, pa desno.. izgleda da izvodi akrobacije 🤣
Jutro!
Reagiraju li vaše bebe na vanjske zvukove? One koje ste već u 7.mj, tak barem piše da tada počinju reagirati…ili na poznatu glazbu? Ja sam počela biti paranoična u zadnje vrijeme i zabrijavati svaštaVeć nekih par dana, svaki dan manje više slušam iste stvari i nekad reagira nekad ne…kak da ja znam jel čuje
Isto tako nekad reagira kad pričam s dečkom nekad ne… možda je sve to samo slučajno pa on ne čuje…
Moja obavezno reagira na muzev glas il na dodir, docim on pocme pricati ona se umiri ili ako stavi ruku ili ako spava a on stavi ruku i pomazi ju ona odma skaci kao da mu daje doznanja da ju mazi i ona naravno mora maziti trbuh da ju umiri jer me bole udarci, a za druge ljude nisam ni pratila, a ja joj nepjevam nit pricam puno samo ju mazim 😁
Aurora87 ti me uvijek nasmijes svojim ispadima 😂😂 ja jos nemam takve ispade al ako nema za pojst sto sam naumila samo budem tuzna al nema suza 🙂
Jutro!
Reagiraju li vaše bebe na vanjske zvukove? One koje ste već u 7.mj, tak barem piše da tada počinju reagirati…ili na poznatu glazbu? Ja sam počela biti paranoična u zadnje vrijeme i zabrijavati svaštaVeć nekih par dana, svaki dan manje više slušam iste stvari i nekad reagira nekad ne…kak da ja znam jel čuje
Isto tako nekad reagira kad pričam s dečkom nekad ne… možda je sve to samo slučajno pa on ne čuje…
Ja nisam tako daleko odmakla, ali sam primijetila da moja reagira na sekin glas i djecji plac opcenito. Inace se javlja kako je volja. Zadnjih dana je dosta aktivna, onda opet dode koji dan da se tek ponekad javi.
Aurora87 ti me uvijek nasmijes svojim ispadima 😂😂 ja jos nemam takve ispade al ako nema za pojst sto sam naumila samo budem tuzna al nema suza 🙂
Hahahahhahahaha ako nema za pojest sto sam naumila budem tuzna 😂😂😂😂 i ja isto 😂 al tako je bilo i prije trudnoce 😁
Ja se isto u zadnje vrijeme rasplacem zbog gluposti. Rekao mi je dragi da me nece vise ni pitati sta je jer zna da je nesto bezveze. Ode ta psiha u trudnoci skroz, nadam se da ce se to s vremenom vratiti u normalu jer ce inace beba imati ludu mamu.
...
Ja ne nosim nisko, ali svejedno osjecam povremeno taj pritisak dolje. Bas mi bude tesko ponekad. Dr. rekla da je to ok. Nocas sam recimo 4 puta isla piskiti. Ne znam jel me vise stisce na mjehur ili na zeludac.
Ali evo, danas smo 32tt, jos malo 😁
Jutro!
Jutro curke 🙋♀️
Ja sam skoro 6.mj pa ti mogu potvrditi da moja reagira na muziku i ljude, vecinom smo dosta u mirnijem okruzenju (same, bar me nitko ne zivcira😂) i jucer bila seki na rodjendanu i na glasniju muziku reagira jos od 4.mj, ali pocela je i na ljude sada reagirati, u busu se namjestala ko da je i ona svoju guzu riktala po stolici 😂
Evo sad sam u cekaonici i buka, ljudi pricaju, lupaju a ona poludila unutra smirila se samo kad sam na wc-u bila .. Mozda bi i ona s valjkom po ljudima 🤭
Hahahahhahahaha ako nema za pojest sto sam naumila budem tuzna 😂😂😂😂 i ja isto 😂 al tako je bilo i prije trudnoce 😁
Ma men je vecinom to za slatko kao sta sam bila napisala pravi sam zderonja, jedan dan i mogu izdrzati da ne pojedem nesta slatko (cokoladno) al drugi dan je vec kritican u trg se mora ici 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji