Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    15. Srpanj 2019. 15:04

ayla

Tjesite se js sam na +15 😂😂 vi ste sve 🔝

Ja cu u tim tjednima biti na +25kg 🙈🤣

LollyBB
    15. Srpanj 2019. 15:19

Ja sam isto nadobudno nastavila s tečajem jezika i prošla sve faze, od super mi je do, ne mogu zapamtiti jednu riječ i previše mi se spava da bih otišla na nastavu.  Inače su mi jezici struka, a osjećala sam se ko najtuplje stvorenje na svijetu. Uspjela sam privest kraju taj tečaj, a osjećaj je bio kao da sam ponovno diplomirala. lol
    Do neki dan sam išla na trudničke vježbe. Voditeljica je bila super simpa i centar 2 min od doma tako da sam se hrabro držala, ali osim toga, mislim da je čisto ok odmarati, spavati kad hoćemo i uživati jer treba skupiti snagu za sve što dolazi. 

15. Srpanj 2019. 15:19

Pikulica19

ayla

Tjesite se js sam na +15 😂😂 vi ste sve 🔝

Ja cu u tim tjednima biti na +25kg 🙈🤣

Neces no sikiriki, ja sam ovo natukla jer lezim ko prasica kakva 0-24, nis ne radim kad i idem nesta napraviti nemam snage i sve me boli jer sam postala toliko troma, uzas.. 🥴

15. Srpanj 2019. 15:24

Jooj boze eto mene da se ubacim sa ovim ispadima plakanja... Skinula ja film pikachu detektiv i gledam ja to sada i ono super opusten zabavan film i ja se rasplacem na kraj hahhaaah koji ono pa nebi plakala da nisam trudna haahah bas sam blesava.. 

• ReginaP
    15. Srpanj 2019. 15:25

https://www.24sata.hr/lifestyle/trudna-je-vec-sedam-mjeseci-a-udebljala-se-samo-10-kilograma-639261
    Evo koliko razlicito nosimo kile i trudnocu. Ja sam od nje trudnija nekih 5 tjedana i isto sam se udebljala 10 kg, a imam stomak da me svi pitaju jel trebam sad rodit ili jesam sigurna da nisu blizanci hahah ja imam osjecaj ko da mi je kila otisla u bokove, a 9 u stomak

15. Srpanj 2019. 15:36

ReginaP

https://www.24sata.hr/lifestyle/trudna-je-vec-sedam-mjeseci-a-udebljala-se-samo-10-kilograma-639261
    Evo koliko razlicito nosimo kile i trudnocu. Ja sam od nje trudnija nekih 5 tjedana i isto sam se udebljala 10 kg, a imam stomak da me svi pitaju jel trebam sad rodit ili jesam sigurna da nisu blizanci hahah ja imam osjecaj ko da mi je kila otisla u bokove, a 9 u stomak

I meni je vecina osla u trbuh i jako je velik.. Svaka cast curi na takvoj liniji u trudnoci ja nisam takva bila nikad mozda dok sam isla u osnovnu 😂😂  

luce35
    15. Srpanj 2019. 15:45

Ja sam sa 22 tj bila na +2, sad sam 24+3 i na +0kg. Bit cu presretna ako do kraja skupim 2-3 kg 🙄

• Kengurica
    15. Srpanj 2019. 15:53

Ova influencerica je zbilja fit, ali ja pretpostavljam da je startala s malo kg i u top formi. Imate one nase Girly fitness seke koje su u top formi i ne fotosopiraju slike (barem ne toliko da nemas pojma jel slice uopce na sebe) i normalno ta jedna u 27.tt imala trbuh pravi okrugli, a cijela je fit. Ma jebiga necu se usporedjivati, zadnji put sam u ikakvoj formi bila prije 5 godina i sama sam kriva sto vise nisam. Debela nisam, al nista to nije zategnuto. Meni bi draze bilo i da se cijela podebelim, al da sam nekako utegnuta ispod (ne mislim cak na trudnocu nego opcenito). No na kraju krajeva svi smo mi individue, drustvo baca previse članaka koji pokazuju zene koje su mjesec dana nakon poroda fit i samo nam pritisak rade. Niti nam je posao da prodajemo svoje tijelo (ne mislim na prostituciju) niti je ljepota na kraju krajeva iskljucivo fizicka, a bome ni univerzalna. Jesam si pametna u p.m.

• ReginaP
    15. Srpanj 2019. 16:08

Ma nisam ja mislila ovo kao da se trebamo usporedjivat nego koliko isti broj kg moze biti drugaciji kod svakog :) Girly fitness su mi super cure. Ja vjezbam i sada po njihovom programu za trudnice, doduse ide mi sve teze i teze :D nekako su mi one realne i normalne opcenito

• MonaL.
    15. Srpanj 2019. 16:10

ReginaP

Ja sam u 25+5tt a dobila 4 kg. Od nje izgledam duplo veća i deblja, celulit na sve strane 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.