Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    15. Srpanj 2019. 17:03

Ja sam dobila jedno 9 kila, a najvise je otislo u trbuh i u noge...cini mi se da sam dobila celulita preko noci i ne znam da li je istina ali citala sam da dksta tog celulita ode kad rodis jer je to voda..ja se tjesim time...netko je pisai za bol u nogama...meni noge naticu, stopala i zadnjih par dana sam primjetila.po nogama ispod koljena neke crvene fleke, mrlje ili ispucale kapilare, ns mogu ni  sama skuzit sta je to ali svrbi i pojavljuje se kad dugo hodam...izgleda ovako: 

fritula
    15. Srpanj 2019. 17:04

MonaL.

Ja sam vitka i visoka 177 cm. Ali sam cila masna,ja nemam mišića na tijelu,mislim da godinama vježbam da ne bi povirio niti jedan. Nisam nikad ništa trenirala,jedva šetala. Ali sad mi je žao..jer sad kad gledam kako nisko nosim i mučim se kajem se što nisam više sebi pažnje posvećivala. Prvenstveno iz zdravstvenih razloga. Jer kažu da žene nisko nose jer nemaju trbušne mišiće jake 🙄

Ma nije ti to istina o niskom nošenju i slabim trbušnim misicima, možeš to zanemariti.
    Ja sam i prvu i drugu trudnoću vježbala sve dok nisam vidila plus na testu i bili su mi definirani trbušni mišići.
    Oba puta nosim nisko i imam ogroman trbuh, jednostavno je tako.Nadam se samo da neću bit pegula pa dobit dijastazu mišića i brzo će se to vratit kako je i bilo, uopće ne ne zabrinjava.
    Plus, za mene ne vrijedi onaj mit o sirenju bokova. Bila sam vel.36 hlača i tako je i ostalo.

• Kengurica
    15. Srpanj 2019. 17:10

Meni zao sto ne vjezbam jer me vec ledja pocinju boljeti, a kako ce me tek kasnije...

• MonaL.
    15. Srpanj 2019. 17:12

fritula

MonaL.

Ja sam vitka i visoka 177 cm. Ali sam cila masna,ja nemam mišića na tijelu,mislim da godinama vježbam da ne bi povirio niti jedan. Nisam nikad ništa trenirala,jedva šetala. Ali sad mi je žao..jer sad kad gledam kako nisko nosim i mučim se kajem se što nisam više sebi pažnje posvećivala. Prvenstveno iz zdravstvenih razloga. Jer kažu da žene nisko nose jer nemaju trbušne mišiće jake 🙄

Ma nije ti to istina o niskom nošenju i slabim trbušnim misicima, možeš to zanemariti.
    Ja sam i prvu i drugu trudnoću vježbala sve dok nisam vidila plus na testu i bili su mi definirani trbušni mišići.
    Oba puta nosim nisko i imam ogroman trbuh, jednostavno je tako.Nadam se samo da neću bit pegula pa dobit dijastazu mišića i brzo će se to vratit kako je i bilo, uopće ne ne zabrinjava.
    Plus, za mene ne vrijedi onaj mit o sirenju bokova. Bila sam vel.36 hlača i tako je i ostalo.

Eto vidiš,a raspisali se o tome po netu. Tamo sam i pročitala.ma svejedno,volila bi da sam bilo šta vježbala. A ne ovako slinava da skoliozom i kifizom vrata

• ReginaP
    15. Srpanj 2019. 17:19

felicita28

Ja sam dobila jedno 9 kila, a najvise je otislo u trbuh i u noge…cini mi se da sam dobila celulita preko noci i ne znam da li je istina ali citala sam da dksta tog celulita ode kad rodis jer je to voda..ja se tjesim time…netko je pisai za bol u nogama…meni noge naticu, stopala i zadnjih par dana sam primjetila.po nogama ispod koljena neke crvene fleke, mrlje ili ispucale kapilare, ns mogu ni sama skuzit sta je to ali svrbi i pojavljuje se kad dugo hodam…izgleda ovako:

E te fleke ti imam i ja i po potkoljenicama i stopalima i to je navodno zbog cirkulacije

fritula
    15. Srpanj 2019. 17:22

Ma uvijek je bolje vježbati. Postavi to kao cilj za nakon trudnoće.
    Ja sam tako mislila da ću samo nastaviti vjezbati i u trudnoći ali nije išlo. Otpočetka se prebrzo umaram i imala sam ceste glavobolje čim bi se malo više "preforsirala".

• Kengurica
    15. Srpanj 2019. 17:22

Evo spomenula Girly fitness, a zena objavila da je rodila :)

• ReginaP
    15. Srpanj 2019. 17:28

Kengurica

Evo spomenula Girly fitness, a zena objavila da je rodila :)

Taman sam se pitala kad ce :D

• Kengurica
    15. Srpanj 2019. 17:30

A zamisli i sestra joj je prenijela. Ja bih rekla da je to genetika.

PatyDi
    15. Srpanj 2019. 17:34

Za bokove potpisujem. I dalje stanem u sve hlace, naravno do trbuha 😅
    Vjezbala sam prije trudnoce jer kad neko vrijeme stekam odmah natucem kile, a stala sam negdje pocetkom 5.mj i zamijenila to setnjama, voznjom biciklom i 2 do 3 puta tjedno utezi. U kakvom su mi stanju trbusni misici nemam pojma jer nikad nisam uspjela doci do njih radi sala, ali pretpostavljam da nisu bas toliko losi bas radi vjezbanja...🤷‍♀️ i nadam se da cu izbjeci tu razdvojenost 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI