Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    15. Srpanj 2019. 14:12

A bome mudro zboriš. Uskoro nećemo znati gdje nam je guzica gdje glava.

Frajla
    15. Srpanj 2019. 14:12

Kengurica

Frajlakoji brandovi imaju tak gumbe uz obje nogavice? Jel znas ovako iz rukava?

Nase iz nexta imaju i to sam ih bas povoljno uzimala uvjek na snizenju, 3 kom za 90 kn.
    Kad gledam u c&a jedna bude po 10ak eura (bez snizenja)...
    A ostale trgovine kako koji model. Mislim, nije tak frka ni ovo kad je jedna nogica prokopcana, moze se izvuci i druga, samo treba eto malo vise raskopcati

felicita28
    15. Srpanj 2019. 14:15

Noemi1

Felicita, mjenjala sam i ja nedavno dokumente. Znaci prvo odes u mup i promjenis osobnu i vozacku (i prebivaliste ako si preselila). Onda u firmu odneses vjencani list pa ti oni zamjene prezime (i adresu na zdravstvenom i mirovinkom - odmah ti dodje na egradjani za mirovinsko za promjenu, a za zdravstveno nisam dobila obavijest, ali su odmah promijenili prezime, dok adresu jos uvijek nisu a proslo je 3mj a da ne kazem da je to napisano na istom zahtjevu). I ne moras brinut oko prezimena na zdravstvenom, tamo se vodis pod oibom, tako da se sva povijest bolesti vidi, nije problem prezome. U poreznu moras otic sama, bar sam ja morala. Nakon toga ides u banku (kad ti stigne osobna, bez nje ne mos nis promjenit). Mislim da je to to :D

Hvala ti puno...evo osobnu i vozacku sam rijesila, u banku sam usla pa su mi rekli to sto i ti da moram cekat osobnu, poreznu sam rijesila, mirovinsko ide preko firme...jos mi je ostalo dopunsko i zdravstveno, a u firmi su mi rekli da moram doc po neki obrazac i onda s tim u hzzo, ti nisi tako radila?

Frajla
    15. Srpanj 2019. 14:19

Kengurica

Sad gledam ovu svoju sliku (jer sam robicu pospremila) i preostale dvije pidzame iz next paketa imaju tako uz obje noge kopcanje.
    Inace ova vestica sigurno nije pralticna, al je bas sminkica. To mozda kad cemo prvi put ici u goste baki ili uji jer je za 3-6mj.

Meni je bas preslatka vestica. Ma ja vjerujem da ces ju moci i prije obuci, malo potfrknes rukave, a ako je ovak malo duza nema veze. Pogotovo sto beba ne smije u autosjedalicu u necemu debelom, pa ako nemas mede odjelce super je tak neku vesticu i onda kad zakopcas u sjedalicu dekicu preko...

Joj, i ja sam ljena... radim samo ono sto bas moram... zapravo sam upravo poslala upit za dvije teta spremke. Drzite fige da bar jedna odluci da nije klara preko svijeta 😆

• Pikulica19
    15. Srpanj 2019. 14:48

felicita28

Noemi1

Felicita, mjenjala sam i ja nedavno dokumente. Znaci prvo odes u mup i promjenis osobnu i vozacku (i prebivaliste ako si preselila). Onda u firmu odneses vjencani list pa ti oni zamjene prezime (i adresu na zdravstvenom i mirovinkom - odmah ti dodje na egradjani za mirovinsko za promjenu, a za zdravstveno nisam dobila obavijest, ali su odmah promijenili prezime, dok adresu jos uvijek nisu a proslo je 3mj a da ne kazem da je to napisano na istom zahtjevu). I ne moras brinut oko prezimena na zdravstvenom, tamo se vodis pod oibom, tako da se sva povijest bolesti vidi, nije problem prezome. U poreznu moras otic sama, bar sam ja morala. Nakon toga ides u banku (kad ti stigne osobna, bez nje ne mos nis promjenit). Mislim da je to to :D

Hvala ti puno…evo osobnu i vozacku sam rijesila, u banku sam usla pa su mi rekli to sto i ti da moram cekat osobnu, poreznu sam rijesila, mirovinsko ide preko firme…jos mi je ostalo dopunsko i zdravstveno, a u firmi su mi rekli da moram doc po neki obrazac i onda s tim u hzzo, ti nisi tako radila?

U banci ti moraju promjenit prezime i ne moras cekati osobnu vec mozes i s kartoncicem onim koja ti je zamjena za osobnu. Dok dodje osobna ti dobijes i te kartice. I kad dobijes osobnu kad budes prvom prilikom u banci oni ce te trazit novu osobnu da si fotokopiraju ili skeniraju sta vec rade i unesu u sistem. Ja sam u istom danu rjesavala sve pa i putovnicu uz to i u dvije banke su mi rijesili na taj nacin, u svojoj banci i u muzevoj gdje imam dodatnu karticu i niti u jednoj me nisu odbili. 

felicita28
    15. Srpanj 2019. 14:54

Pikulica19

felicita28

Noemi1

Hvala ti puno…evo osobnu i vozacku sam rijesila, u banku sam usla pa su mi rekli to sto i ti da moram cekat osobnu, poreznu sam rijesila, mirovinsko ide preko firme…jos mi je ostalo dopunsko i zdravstveno, a u firmi su mi rekli da moram doc po neki obrazac i onda s tim u hzzo, ti nisi tako radila?

U banci ti moraju promjenit prezime i ne moras cekati osobnu vec mozes i s kartoncicem onim koja ti je zamjena za osobnu. Dok dodje osobna ti dobijes i te kartice. I kad dobijes osobnu kad budes prvom prilikom u banci oni ce te trazit novu osobnu da si fotokopiraju ili skeniraju sta vec rade i unesu u sistem. Ja sam u istom danu rjesavala sve pa i putovnicu uz to i u dvije banke su mi rijesili na taj nacin, u svojoj banci i u muzevoj gdje imam dodatnu karticu i niti u jednoj me nisu odbili.

Bila sam u zagrebackoj bas i nisu mi htjeli promjeniti jer bi kad dode osobna kao morali ponavljati postupak a s tim papirom nisu htjeli
    ..to valjda kako naletis na koga

luce35
    15. Srpanj 2019. 14:54

Deja1988

Kengurica-robica je preslatka☺️☺️
    Jooooj, ne pricajte mi o ljenosti… Sva sam troma🙄🥴 I ja sam planirala svašta riješiti na porodiljnom, na kraju od svega toga skoro ništa… Jos su mi ostala 2 ispita i diplomski, a ja se ne mogu prisiliti na ucenje, knjige i skripte, pamćenje mi je trenutno u banani😭😭😭😭 Krenem, i onda skuzim da mi misli odlutaju i gotovo😆 Bas sam ljuta sama na sebe…. 😡
    A kaj da vam kazem, evo jedemo punjenu papriku vec 3. dan, a meni je i danas fina kao da ju nisam jela 5 godina🤣🤣🤣🤣🤣 Uglavnom, potamanili smo ju danas napokon😆

Joj sad si me sjetila da sam prije 2 noci imala ludilo san. Sanjala da sam dala sve ispite a zaboravila napisati diplomski i to mi istekli svi rokovi, izgubila pravo studiranja 🤣🤣🤣.
    A u zbilji sam diplomirala prije 15 godina skoro 😂😂😂. Otkud mi taj san pojma nemam.

• Pikulica19
    15. Srpanj 2019. 14:56

Aurora87

Kengurice, robica je preslatka😍.
    Joj, ne spominjite mi kile…ja sam nocas isla na wc i skrenula u kuhinju da pojedem kiflicu jer me glad uhvatila…evo i sad jedem a rucak mi za sat do sat i po🙈. I stala sam jutros na vagu, imam 72,4kg, u srijedu sam imala 71. Bas sam gladna u zadnje vrijeme, to mi se dosad nije događalo. Ispada da sam sad 7,5 u plusu…ako ovako nastavim, nece to biti dobro.
    Inace, i ja sam planirala ici na jogu i citati hrpu knjiga…sve sto nisam stizala…aha, eto me pred tv-om i na internetu🙄

Aurora moram ti reci da zasto se brines zbog kila? 😂Slusaj sad ovo, tj.citaj 🤭
    I ja sam startala ko i ti s 65kg i dobila sam kao i ti  7.5kg ali ti si ispred mene 8tt 🙈
    Uglavnom sad ti ja odem na anomaly scan i doktorica me u bolnici ishvalila kako se sve lijepo vidi jer sam mrsavica 😂😂😂😂 i ja kazem da sudeci po kilama i nije tako, a ona ce meni ma lijepo izgledas i lijepo trudnocu nosis... Kako mi je nakon svih tema o kilama vratila vjeru u doktore da nece grintati sto sam dobila toliko 🤭 a istina sve mi je otislo skoro u trbuh i u sise 🤣

15. Srpanj 2019. 14:58

Tjesite se js sam na +15 😂😂 vi ste sve 🔝

• Pikulica19
    15. Srpanj 2019. 15:00

Evo da dam i ja izvještaj 🥰
    Sve je u redu sve smo uspjeli vidjeti i da si je misica prekrizila stopala ko i mama dok je lezala tamo 😂 i ceskala se po glavi jer se tak frajerica namjestila... 
    I da teska je 580g 💕🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.