Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    15. Srpanj 2019. 13:52

Julie tak sam ja mislila da nakon svih tih godina rada sad cu ja svasta nesto i skuzim da sam ja dosta lijena osoba. :( Znam se gristi zbog toga, ali onda si probam malo to opravdati činjenicom da radim vec godinama bez vecih pauza i da mi je očito falilo čisto ljenčarenje. 

luce35
    15. Srpanj 2019. 14:04

Meni nikad stan nije bio neuredniji a stalno sam doma. Onako dok sam radila smo imali ritam, skola, posao, treninzi, skola stranih jezika kuhanje, ciscenje. Na dane sam se osjecala kao taksist 😂😂. U pogonu od 6 ujutro do 23 i sve smo stizali. Sad laganini i nikad kuca ne blista do kraja 🙄

• ReginaP
    15. Srpanj 2019. 14:06

Joj sad mi lakse kad vidim da nisam jedina kojoj se nista ne da :D Ja inace nemam mira bit 5 minuta na jednom mjestu i imala sam velike planove. Od ciscenja preko ucenja svega i svacega do druzenja, ali nista od toga.. ne da mi se ni ici po kavama. eventualno jednom tjedno odem s nekim i to mi je limit.. peglanje me ceka, ne kuham svaki dan jer mi se ne da, stvarno drugo stanje :D

PatyDi
    15. Srpanj 2019. 14:07

A kad cemo bit lijene ako ne sad? Imamo jos koji mjesec za to i onda nam vise nikad nece biti tako, barem nama koje smo prvi put mame...nakon toga uz svaku iducu trudnocu imamo nekoga o kome trebamo brinuti...tako da, bez griznje savjesti sve 4 u zrak 🤣

• Kengurica
    15. Srpanj 2019. 14:12

A bome mudro zboriš. Uskoro nećemo znati gdje nam je guzica gdje glava.

Frajla
    15. Srpanj 2019. 14:12

Kengurica

Frajlakoji brandovi imaju tak gumbe uz obje nogavice? Jel znas ovako iz rukava?

Nase iz nexta imaju i to sam ih bas povoljno uzimala uvjek na snizenju, 3 kom za 90 kn.
    Kad gledam u c&a jedna bude po 10ak eura (bez snizenja)...
    A ostale trgovine kako koji model. Mislim, nije tak frka ni ovo kad je jedna nogica prokopcana, moze se izvuci i druga, samo treba eto malo vise raskopcati

felicita28
    15. Srpanj 2019. 14:15

Noemi1

Felicita, mjenjala sam i ja nedavno dokumente. Znaci prvo odes u mup i promjenis osobnu i vozacku (i prebivaliste ako si preselila). Onda u firmu odneses vjencani list pa ti oni zamjene prezime (i adresu na zdravstvenom i mirovinkom - odmah ti dodje na egradjani za mirovinsko za promjenu, a za zdravstveno nisam dobila obavijest, ali su odmah promijenili prezime, dok adresu jos uvijek nisu a proslo je 3mj a da ne kazem da je to napisano na istom zahtjevu). I ne moras brinut oko prezimena na zdravstvenom, tamo se vodis pod oibom, tako da se sva povijest bolesti vidi, nije problem prezome. U poreznu moras otic sama, bar sam ja morala. Nakon toga ides u banku (kad ti stigne osobna, bez nje ne mos nis promjenit). Mislim da je to to :D

Hvala ti puno...evo osobnu i vozacku sam rijesila, u banku sam usla pa su mi rekli to sto i ti da moram cekat osobnu, poreznu sam rijesila, mirovinsko ide preko firme...jos mi je ostalo dopunsko i zdravstveno, a u firmi su mi rekli da moram doc po neki obrazac i onda s tim u hzzo, ti nisi tako radila?

Frajla
    15. Srpanj 2019. 14:19

Kengurica

Sad gledam ovu svoju sliku (jer sam robicu pospremila) i preostale dvije pidzame iz next paketa imaju tako uz obje noge kopcanje.
    Inace ova vestica sigurno nije pralticna, al je bas sminkica. To mozda kad cemo prvi put ici u goste baki ili uji jer je za 3-6mj.

Meni je bas preslatka vestica. Ma ja vjerujem da ces ju moci i prije obuci, malo potfrknes rukave, a ako je ovak malo duza nema veze. Pogotovo sto beba ne smije u autosjedalicu u necemu debelom, pa ako nemas mede odjelce super je tak neku vesticu i onda kad zakopcas u sjedalicu dekicu preko...

Joj, i ja sam ljena... radim samo ono sto bas moram... zapravo sam upravo poslala upit za dvije teta spremke. Drzite fige da bar jedna odluci da nije klara preko svijeta 😆

• Pikulica19
    15. Srpanj 2019. 14:48

felicita28

Noemi1

Felicita, mjenjala sam i ja nedavno dokumente. Znaci prvo odes u mup i promjenis osobnu i vozacku (i prebivaliste ako si preselila). Onda u firmu odneses vjencani list pa ti oni zamjene prezime (i adresu na zdravstvenom i mirovinkom - odmah ti dodje na egradjani za mirovinsko za promjenu, a za zdravstveno nisam dobila obavijest, ali su odmah promijenili prezime, dok adresu jos uvijek nisu a proslo je 3mj a da ne kazem da je to napisano na istom zahtjevu). I ne moras brinut oko prezimena na zdravstvenom, tamo se vodis pod oibom, tako da se sva povijest bolesti vidi, nije problem prezome. U poreznu moras otic sama, bar sam ja morala. Nakon toga ides u banku (kad ti stigne osobna, bez nje ne mos nis promjenit). Mislim da je to to :D

Hvala ti puno…evo osobnu i vozacku sam rijesila, u banku sam usla pa su mi rekli to sto i ti da moram cekat osobnu, poreznu sam rijesila, mirovinsko ide preko firme…jos mi je ostalo dopunsko i zdravstveno, a u firmi su mi rekli da moram doc po neki obrazac i onda s tim u hzzo, ti nisi tako radila?

U banci ti moraju promjenit prezime i ne moras cekati osobnu vec mozes i s kartoncicem onim koja ti je zamjena za osobnu. Dok dodje osobna ti dobijes i te kartice. I kad dobijes osobnu kad budes prvom prilikom u banci oni ce te trazit novu osobnu da si fotokopiraju ili skeniraju sta vec rade i unesu u sistem. Ja sam u istom danu rjesavala sve pa i putovnicu uz to i u dvije banke su mi rijesili na taj nacin, u svojoj banci i u muzevoj gdje imam dodatnu karticu i niti u jednoj me nisu odbili. 

felicita28
    15. Srpanj 2019. 14:54

Pikulica19

felicita28

Noemi1

Hvala ti puno…evo osobnu i vozacku sam rijesila, u banku sam usla pa su mi rekli to sto i ti da moram cekat osobnu, poreznu sam rijesila, mirovinsko ide preko firme…jos mi je ostalo dopunsko i zdravstveno, a u firmi su mi rekli da moram doc po neki obrazac i onda s tim u hzzo, ti nisi tako radila?

U banci ti moraju promjenit prezime i ne moras cekati osobnu vec mozes i s kartoncicem onim koja ti je zamjena za osobnu. Dok dodje osobna ti dobijes i te kartice. I kad dobijes osobnu kad budes prvom prilikom u banci oni ce te trazit novu osobnu da si fotokopiraju ili skeniraju sta vec rade i unesu u sistem. Ja sam u istom danu rjesavala sve pa i putovnicu uz to i u dvije banke su mi rijesili na taj nacin, u svojoj banci i u muzevoj gdje imam dodatnu karticu i niti u jednoj me nisu odbili.

Bila sam u zagrebackoj bas i nisu mi htjeli promjeniti jer bi kad dode osobna kao morali ponavljati postupak a s tim papirom nisu htjeli
    ..to valjda kako naletis na koga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI