Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    15. Srpanj 2019. 07:13

Cure, koje nisko nosite, kako to osjetite? Meni nije nisko ali ako se preforsam ili duze stojim, pritisak mi je skroz dolje. Kad legnem i odmorim, ok je. Na pregled idem tek pocetkom kolovoza, naravno, zadnji puta sam to zaboravila spomenuti dr. Na pregledu sam bila zatvorena tako da to nije u pitanju, mozda zato jer mi je na zadak pa mi sjedi na mjehuru. Udarce isto najvise osjecam dolje nisko.
    Mi cemo sutra u Daruvar. Grozim se putovanja busom. Pokusat cu danas jos naci neki jeftiniji rent a car, skupi su do boli.
    Ne znam kako cu sjediti 3h, stane do duse dva tri puta, to mi je barem za wc ok ali svejedno 🙄

luce35
    15. Srpanj 2019. 08:07

A sto sam se iznervirala jutros najranije. Odem na zavod za javno zdravstvo i uzmem prioritetni broj za trudnice, naravno automat pozove prvi moj broj po otvaranju saltera i covjek od 65 godina koji ima broj 1 nasrne da se maknem jer je on broj 1. Objasnim mu da moj broj ima prednost a on stao vikat, skoro me gurnio pa je djelatnica reagirala. Svi u redu grintaju da sam jucer uzela broj preko veze a prioritetni startaju od 800 a redovni od 1. Kako 800 moze biti prvi 🙄. Takvog bijesa ne vidje odavno. A na automatu gdje se uzimaju brojevi svi vide tipku za trudnice i invalide.
    Jos 2 dana moram nositi uzorak a cini mi se i valjak za tijesto da nekog mlatnem 🤣🤣

15. Srpanj 2019. 08:07

Jutro 😋

Frajla
    15. Srpanj 2019. 08:19

luce35

A sto sam se iznervirala jutros najranije. Odem na zavod za javno zdravstvo i uzmem prioritetni broj za trudnice, naravno automat pozove prvi moj broj po otvaranju saltera i covjek od 65 godina koji ima broj 1 nasrne da se maknem jer je on broj 1. Objasnim mu da moj broj ima prednost a on stao vikat, skoro me gurnio pa je djelatnica reagirala. Svi u redu grintaju da sam jucer uzela broj preko veze a prioritetni startaju od 800 a redovni od 1. Kako 800 moze biti prvi 🙄. Takvog bijesa ne vidje odavno. A na automatu gdje se uzimaju brojevi svi vide tipku za trudnice i invalide.
    Jos 2 dana moram nositi uzorak a cini mi se i valjak za tijesto da nekog mlatnem 🤣🤣

Ajme debila 🤦🏼‍♀️
    A nije da nemas stomaka. 😏
    Zato ja volim one nabrijane sestre, to kad drekne svi ko bubice 😂 
    Kak je od naseg dr opce prakse jednom vikala na one babce da si kuci prave reda, a ne kod nje u cekaonici. Oni si sjeli tamo cekat recepte, sto naravno mogu nazvati, a ovaj moj doso na injekcije jer ga leda ukljestila i trebo bi valjda sad cekat sat vremena

luce35
    15. Srpanj 2019. 08:22

Frajla

luce35

Ajme debila 🤦🏼‍♀️
    Kak je od naseg dr opce prakse jednom vikala na one babce da si kuci prave reda, a ne kod nje u cekaonici. Oni si sjeli tamo cekat recepte, sto naravno mogu nazvati, a ovaj moj doso na injekcije jer ga leda ukljestila i trebo bi valjda sad cekat sat vremena

Cura mlada na salteru al britkog jezika, odmah je napravila reda. Nije njima lako radit ondje pa nek prica sto god hoce

Frajla
    15. Srpanj 2019. 08:26

luce35

Frajla

luce35

Ajme debila 🤦🏼‍♀️

Cura mlada na salteru al britkog jezika, odmah je napravila reda. Nije njima lako radit ondje pa nek prica sto god hoce

Ma naravno da nije. Mene uopce ne cudi da su uglavnom nadrndane. Ja bi grizla vjerojatno oko sebe 🤪

• MonaL.
    15. Srpanj 2019. 08:45

renata.koscec

Cure, koje nisko nosite, kako to osjetite? Meni nije nisko ali ako se preforsam ili duze stojim, pritisak mi je skroz dolje. Kad legnem i odmorim, ok je. Na pregled idem tek pocetkom kolovoza, naravno, zadnji puta sam to zaboravila spomenuti dr. Na pregledu sam bila zatvorena tako da to nije u pitanju, mozda zato jer mi je na zadak pa mi sjedi na mjehuru. Udarce isto najvise osjecam dolje nisko.
    Mi cemo sutra u Daruvar. Grozim se putovanja busom. Pokusat cu danas jos naci neki jeftiniji rent a car, skupi su do boli.
    Ne znam kako cu sjediti 3h, stane do duse dva tri puta, to mi je barem za wc ok ali svejedno 🙄

Najgore mi je kad sjedim,mislim da čak imam i lažnjake. Ne razlikujem taj pritisak od trudova,stvrdne mi se trbuh. A o probadanjima lijevo,desno oko jajnika da ne govorim. Najčešće mi sjedne,iskoči na lijevoj strani ,pritišće mi tu nešto i to toliko boli..

• Noemi1
    15. Srpanj 2019. 08:57

Felicita, mjenjala sam i ja nedavno dokumente. Znaci prvo odes u mup i promjenis osobnu i vozacku (i prebivaliste ako si preselila). Onda u firmu odneses vjencani list pa ti oni zamjene prezime (i adresu na zdravstvenom i mirovinkom - odmah ti dodje na egradjani za mirovinsko za promjenu, a za zdravstveno nisam dobila obavijest, ali su odmah promijenili prezime, dok adresu jos uvijek nisu a proslo je 3mj a da ne kazem da je to napisano na istom zahtjevu). I ne moras brinut oko prezimena na zdravstvenom, tamo se vodis pod oibom, tako da se sva povijest bolesti vidi, nije problem prezome. U poreznu moras otic sama, bar sam ja morala. Nakon toga ides u banku (kad ti stigne osobna, bez nje ne mos nis promjenit). Mislim da je to to :D

luce35
    15. Srpanj 2019. 09:09

Deja1988

Ajme Luce… Jooj, malo sam se odvikla od tih gluposti😁😁 Ljudi su odvratni…. Bilo staro ili mlado… Ovi glupi penzioneri misle da imaju svugdje prednost, ma fuj.. Sutra odi sa puškom tamo😆😅

Ja pripremila valjak a ti odmah vatreno oruzje 🤣🤣

15. Srpanj 2019. 09:35

luce35

Uhh evo ja citam i vec zamisljam da sam ga odalamila. Svaaa sreca pa ja nemoram nigdje nista nositi i da se nisam susretala sa debilima kod doktora jer bih ja sigurno napravila kaos.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.