Aurora87 ti me uvijek nasmijes svojim ispadima 😂😂 ja jos nemam takve ispade al ako nema za pojst sto sam naumila samo budem tuzna al nema suza 🙂
Hahahahhahahaha ako nema za pojest sto sam naumila budem tuzna 😂😂😂😂 i ja isto 😂 al tako je bilo i prije trudnoce 😁

Ja se isto u zadnje vrijeme rasplacem zbog gluposti. Rekao mi je dragi da me nece vise ni pitati sta je jer zna da je nesto bezveze. Ode ta psiha u trudnoci skroz, nadam se da ce se to s vremenom vratiti u normalu jer ce inace beba imati ludu mamu.
...
Ja ne nosim nisko, ali svejedno osjecam povremeno taj pritisak dolje. Bas mi bude tesko ponekad. Dr. rekla da je to ok. Nocas sam recimo 4 puta isla piskiti. Ne znam jel me vise stisce na mjehur ili na zeludac.
Ali evo, danas smo 32tt, jos malo 😁

Jutro!
Reagiraju li vaše bebe na vanjske zvukove? One koje ste već u 7.mj, tak barem piše da tada počinju reagirati…ili na poznatu glazbu? Ja sam počela biti paranoična u zadnje vrijeme i zabrijavati svaštaVeć nekih par dana, svaki dan manje više slušam iste stvari i nekad reagira nekad ne…kak da ja znam jel čuje
Isto tako nekad reagira kad pričam s dečkom nekad ne… možda je sve to samo slučajno pa on ne čuje…
Jutro curke 🙋♀️
Ja sam skoro 6.mj pa ti mogu potvrditi da moja reagira na muziku i ljude, vecinom smo dosta u mirnijem okruzenju (same, bar me nitko ne zivcira😂) i jucer bila seki na rodjendanu i na glasniju muziku reagira jos od 4.mj, ali pocela je i na ljude sada reagirati, u busu se namjestala ko da je i ona svoju guzu riktala po stolici 😂
Evo sad sam u cekaonici i buka, ljudi pricaju, lupaju a ona poludila unutra smirila se samo kad sam na wc-u bila .. Mozda bi i ona s valjkom po ljudima 🤭

Aurora87 ti me uvijek nasmijes svojim ispadima 😂😂 ja jos nemam takve ispade al ako nema za pojst sto sam naumila samo budem tuzna al nema suza 🙂
Hahahahhahahaha ako nema za pojest sto sam naumila budem tuzna 😂😂😂😂 i ja isto 😂 al tako je bilo i prije trudnoce 😁
Ma men je vecinom to za slatko kao sta sam bila napisala pravi sam zderonja, jedan dan i mogu izdrzati da ne pojedem nesta slatko (cokoladno) al drugi dan je vec kritican u trg se mora ici 😂
Ja se isto u zadnje vrijeme rasplacem zbog gluposti. Rekao mi je dragi da me nece vise ni pitati sta je jer zna da je nesto bezveze. Ode ta psiha u trudnoci skroz, nadam se da ce se to s vremenom vratiti u normalu jer ce inace beba imati ludu mamu.
…
Ja ne nosim nisko, ali svejedno osjecam povremeno taj pritisak dolje. Bas mi bude tesko ponekad. Dr. rekla da je to ok. Nocas sam recimo 4 puta isla piskiti. Ne znam jel me vise stisce na mjehur ili na zeludac.
Ali evo, danas smo 32tt, jos malo 😁
Mene evo 3 dana vec pritisce, imam osjecaj da ce svaki cas van 🙄 laganim hodom cupkas za menom 😍🤪
Ja sam inace sladokusac a u trudnoci me prosla zelja. Srecom da je tako jer bi se napatila na ovoj dijeti. Sad sizim ako nemam krastavce, rajcice i papriku doma jer bez salate dan nezamisliv 🙄

Meni uvijek nekako bilo zao penzica jer cu ako bude srece to i sama biti dok nedavno nisam shvatila da ih se pola pozlocesti i svasta daju za pravo. Mislim i moja maam je invalid penzic pa ceka svoj red jer joj se ne da s debilima svadjati. Neki dan u Lidlu se otvori kasa broj 2 npr i ja stanem na nju i iza mene stane neka zena i covjek mladi ispred mene njoj kaze da ode ispred mene jer je bila na onoj drugoj blagajni pa ona ima prednost (ja sam drito na tu kasu dosla). Jebe se njemu kaj sam trudna i njoj. Jos mi uzmu red.
Nego, dosad nisam pokrete bebe osjecala skoro nista dok se ne umirim jer sam tek 21tt, al nocas kao da nije ni spavao ni meni dao spavati. Jel to normalno? Daje bas cijelu noc aktivan. Mislim zaspala bih ja pa ne znam jel cijelu noc, al me on probudi.

I moja cura zna imat nocne tulume, probudi me nekad koliko se vrti. Sve je to ok

Hejj curke 😘
Evo ja do maloprije u krevetu... Pocele mi vene, i jako me bole noge i nista nisam spavala, i dizala se piskit 5 puta 😳😳 al ajd, jos malo...
Jucer sam preprala jos robice, posteljinu, tako da cu danas to popeglat pa sam mirna... Jos nam ostao samo krevetic i par sitnica... Mama mi ide na zivce jer da kud zurim s tim spremanjem, pa mislim da mi je bolje sad dok jos mogu... Jeste vi vec pocele s time? I jel bole koju od vas noge?
A sta se tice reagiranja na zvukove, moja jako reagira na glas od mog dragog i na muziku 😂
Meni uvijek nekako bilo zao penzica jer cu ako bude srece to i sama biti dok nedavno nisam shvatila da ih se pola pozlocesti i svasta daju za pravo. Mislim i moja maam je invalid penzic pa ceka svoj red jer joj se ne da s debilima svadjati. Neki dan u Lidlu se otvori kasa broj 2 npr i ja stanem na nju i iza mene stane neka zena i covjek mladi ispred mene njoj kaze da ode ispred mene jer je bila na onoj drugoj blagajni pa ona ima prednost (ja sam drito na tu kasu dosla). Jebe se njemu kaj sam trudna i njoj. Jos mi uzmu red.
Nego, dosad nisam pokrete bebe osjecala skoro nista dok se ne umirim jer sam tek 21tt, al nocas kao da nije ni spavao ni meni dao spavati. Jel to normalno? Daje bas cijelu noc aktivan. Mislim zaspala bih ja pa ne znam jel cijelu noc, al me on probudi.
Tako je i moja u pocetku dok je bila manja, nisam mogla do 3,4 sata zaspat od udaraca i tako par dana i onda sam vise bila slomljena od nespavanja i nekad bi zaspala a ona i dalje tuce tako mi muz reko, tako da je sve moguce da su po noci vise aktivnije, i sada se zna probuditi tokom noci i lupati al onda ju mazim i mazim i vrtim se samo da se umiri
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji