Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonaL.
    15. Srpanj 2019. 08:45

renata.koscec

Cure, koje nisko nosite, kako to osjetite? Meni nije nisko ali ako se preforsam ili duze stojim, pritisak mi je skroz dolje. Kad legnem i odmorim, ok je. Na pregled idem tek pocetkom kolovoza, naravno, zadnji puta sam to zaboravila spomenuti dr. Na pregledu sam bila zatvorena tako da to nije u pitanju, mozda zato jer mi je na zadak pa mi sjedi na mjehuru. Udarce isto najvise osjecam dolje nisko.
    Mi cemo sutra u Daruvar. Grozim se putovanja busom. Pokusat cu danas jos naci neki jeftiniji rent a car, skupi su do boli.
    Ne znam kako cu sjediti 3h, stane do duse dva tri puta, to mi je barem za wc ok ali svejedno 🙄

Najgore mi je kad sjedim,mislim da čak imam i lažnjake. Ne razlikujem taj pritisak od trudova,stvrdne mi se trbuh. A o probadanjima lijevo,desno oko jajnika da ne govorim. Najčešće mi sjedne,iskoči na lijevoj strani ,pritišće mi tu nešto i to toliko boli..

• Noemi1
    15. Srpanj 2019. 08:57

Felicita, mjenjala sam i ja nedavno dokumente. Znaci prvo odes u mup i promjenis osobnu i vozacku (i prebivaliste ako si preselila). Onda u firmu odneses vjencani list pa ti oni zamjene prezime (i adresu na zdravstvenom i mirovinkom - odmah ti dodje na egradjani za mirovinsko za promjenu, a za zdravstveno nisam dobila obavijest, ali su odmah promijenili prezime, dok adresu jos uvijek nisu a proslo je 3mj a da ne kazem da je to napisano na istom zahtjevu). I ne moras brinut oko prezimena na zdravstvenom, tamo se vodis pod oibom, tako da se sva povijest bolesti vidi, nije problem prezome. U poreznu moras otic sama, bar sam ja morala. Nakon toga ides u banku (kad ti stigne osobna, bez nje ne mos nis promjenit). Mislim da je to to :D

luce35
    15. Srpanj 2019. 09:09

Deja1988

Ajme Luce… Jooj, malo sam se odvikla od tih gluposti😁😁 Ljudi su odvratni…. Bilo staro ili mlado… Ovi glupi penzioneri misle da imaju svugdje prednost, ma fuj.. Sutra odi sa puškom tamo😆😅

Ja pripremila valjak a ti odmah vatreno oruzje 🤣🤣

15. Srpanj 2019. 09:35

luce35

A sto sam se iznervirala jutros najranije. Odem na zavod za javno zdravstvo i uzmem prioritetni broj za trudnice, naravno automat pozove prvi moj broj po otvaranju saltera i covjek od 65 godina koji ima broj 1 nasrne da se maknem jer je on broj 1. Objasnim mu da moj broj ima prednost a on stao vikat, skoro me gurnio pa je djelatnica reagirala. Svi u redu grintaju da sam jucer uzela broj preko veze a prioritetni startaju od 800 a redovni od 1. Kako 800 moze biti prvi 🙄. Takvog bijesa ne vidje odavno. A na automatu gdje se uzimaju brojevi svi vide tipku za trudnice i invalide.
    Jos 2 dana moram nositi uzorak a cini mi se i valjak za tijesto da nekog mlatnem 🤣🤣

Uhh evo ja citam i vec zamisljam da sam ga odalamila. Svaaa sreca pa ja nemoram nigdje nista nositi i da se nisam susretala sa debilima kod doktora jer bih ja sigurno napravila kaos.. 

PatyDi
    15. Srpanj 2019. 09:39

Jutro! 
    Reagiraju li vaše bebe na vanjske zvukove? One koje ste već u 7.mj, tak barem piše da tada počinju reagirati...ili na poznatu glazbu? Ja sam počela biti paranoična u zadnje vrijeme i zabrijavati svašta  Već nekih par dana, svaki dan manje više slušam iste stvari i nekad reagira nekad ne...kak da ja znam jel čuje  Isto tako nekad reagira kad pričam s dečkom nekad ne... možda je sve to samo slučajno pa on ne čuje...  

15. Srpanj 2019. 09:55

Aurora a vidis moja bebaca se obavezno javlja kad sam u drustvu pogotovo kad sam kod susjede koja je luda za bebacom koja ce sada na sljedeci pregled samnom kojaaaa stalnoo mazi i prica stomaku.. Mislim da ce bebac imati najdrazu prijateljicu.. Ja sam pricala bebacu jos od samog pocetka hahahha znam da ne cuju ali eto ja sam uvijek nest pricala i sada pricam kad se javi i mazim i tepam mu... Ne skodi nijedno ni drugo pa sto vise mazenja to bolje... 

• pahuljicaa
    15. Srpanj 2019. 10:05

Ja sam u ambulanti uvijek uzimala trudnice i djecu preko reda. Makar bila tolika guzva da ljudi stajali vani jer nije bilo mjesto.. (radi se o amb.gdje obavljas preglede za posao,skolu,fax,vozacke dozvole i sl.) par puta imala okrsaje s bakicama i dedekima o tome ko je prije dosao.. samo sam ih pitala tko ovdje radi? Oni ili ja? I da vidite.. 😂😂😂😂 ponekad sam pomislila da mi je lakse bilo raditi s tesko bolesnim i umirucim, nego zdravim ljudima...
    Moja curka je bas aktivna. Jucer navecer sam osjecala istovremeno udarce malo iznad pupka i dolje negdi kod jajnika, pa zacas skroz lijevo, pa desno.. izgleda da izvodi akrobacije 🤣 

15. Srpanj 2019. 10:31

DijMar

Jutro!
    Reagiraju li vaše bebe na vanjske zvukove? One koje ste već u 7.mj, tak barem piše da tada počinju reagirati…ili na poznatu glazbu? Ja sam počela biti paranoična u zadnje vrijeme i zabrijavati svaštaVeć nekih par dana, svaki dan manje više slušam iste stvari i nekad reagira nekad ne…kak da ja znam jel čujeIsto tako nekad reagira kad pričam s dečkom nekad ne… možda je sve to samo slučajno pa on ne čuje…

Moja obavezno reagira na muzev glas il na dodir, docim on pocme pricati ona se umiri ili ako stavi ruku ili ako spava a on stavi ruku i pomazi ju ona odma skaci kao da mu daje doznanja da ju mazi i ona naravno mora maziti trbuh da ju umiri jer me bole udarci, a za druge ljude nisam ni pratila, a ja joj nepjevam nit pricam puno samo ju mazim 😁

15. Srpanj 2019. 10:33

Aurora87 ti me uvijek nasmijes svojim ispadima 😂😂 ja jos nemam takve ispade al ako nema za pojst sto sam naumila samo budem tuzna al nema suza 🙂

• renata.koscec
    15. Srpanj 2019. 10:39

DijMar

Jutro!
    Reagiraju li vaše bebe na vanjske zvukove? One koje ste već u 7.mj, tak barem piše da tada počinju reagirati…ili na poznatu glazbu? Ja sam počela biti paranoična u zadnje vrijeme i zabrijavati svaštaVeć nekih par dana, svaki dan manje više slušam iste stvari i nekad reagira nekad ne…kak da ja znam jel čujeIsto tako nekad reagira kad pričam s dečkom nekad ne… možda je sve to samo slučajno pa on ne čuje…

Ja nisam tako daleko odmakla, ali sam primijetila da moja reagira na sekin glas i djecji plac opcenito. Inace se javlja kako je volja. Zadnjih dana je dosta aktivna, onda opet dode koji dan da se tek ponekad javi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI