Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Srpanj 2019. 21:13

Manich

A bas me brine ovo moje cudo… Zadnji put se javila poslje rucka i od onda nista.. A jela sam i slatko i drmala stomak da se probudi… Vjerovatno panicarim bezveze ali strah valjda prevlada… Navikla sam da je aktivna poslje rucka i cijelo posljepodne samo sa malim pauzama mira.. A sada mi je premirna… Nadam se da ce se javiti ili veceras ili sutra ujutro da se ne brinem

Ma hoce, samo je cvrsto zaspala 😊

• Kengurica
    14. Srpanj 2019. 21:18

Manich strpi se. Malo lezi na ledja, meni se radije tako javi nego na lijevom boku. Drzim fige da ti se sto prije javi da ne brineš. 

14. Srpanj 2019. 22:15

Evo moje uspavane bebace.. Izgleda da samo ima nedjelju dosadnu pa je spavala popodne.. Javila se bebaca moja i bas sam se umirila kad sam osjetila da me udara.. Inace se javlja kad legnem na ledja i stavim jastuk iza onako da ne lezim skroz ravno.. A kad sam na boku osjetim je slabije i jedino pred spavanje.. Sada se mice dok pisem pa sam hepiiii.. Al da me zabrinula je.. Dusa moja mala.. 💕

• Kengurica
    14. Srpanj 2019. 22:57

Bravo!!

felicita28
    14. Srpanj 2019. 23:48

mc_zgb

felicita28

Ja se samo nadam da nece biti problema u bolnici na porodu jer mi se svi dokumenti vode na djevojacko prezime a nova zdravstvena ce biti na muzevljevo prezime

Jooj meni je jako dugo trebalo dok mi promijene u HZZO za zdravstveno, ne znam zašto je to trajalo tako dugo. A do tad su me kod doktora po djevojačkom prezimenu i dalje prozivali, jer u sustavu nije bilo promijenjeno još. Držim ti fige da prođe što brže i bezbolnije

Hvala ti :)

Julie
    15. Srpanj 2019. 05:42

Jutro ☀️🦉

luce35
    15. Srpanj 2019. 06:12

Jutro 🔆

• renata.koscec
    15. Srpanj 2019. 06:52

Frajla

renata.koscec

Mi smo za malu kupili jednu deblju i dvije tanje dekice i pet rucnika, koje i dan danas koristim za nju za kupanje.
    Robicu sam nasla preslatku u Nextu, par kompletica na snizenju ali moram cekati naknadu tj.kupit cu kad se vratimo od sveki. Idemo u utorak, malo da promjenimo sredinu.

U kojem nextu si bila i kolika je ponuda uopce tog snizenog? Inace uvjek tog malog ostane, pa vjerujem da je tako i sada. Samo jos moram vidjeti hocu do avenue malla ili da nagovorim muza u west gate

U west gateu

• renata.koscec
    15. Srpanj 2019. 06:53

LollyBB

Cure, netko je spominjao da mu trebaju kratke hlače, sad za tople dane. Jučer u City centru East u H&M vidjela na trudničkom po 70 kn, na popustu su. Za info kome treba. :)

Od cetvrtka su u lidlu za 49 kn, pricekat cu tamo....za tih par mj koliko cu nositi, nista skupo ne bi

• renata.koscec
    15. Srpanj 2019. 07:03

Kengurica

Renatajesu prosirivali ponudu snizeniga u Nextu? Onaj prvi krug za male decke bili sve rasprodali, a ne znam jel dodaju sta ponudi.
    Za OGTT mi cudno da te ne salje aurora. Mislim, po bebi se cesto vidi taj dijabetes jer bude veca ili na onom nekom pregledu srca zna biti nesto drugacije, ali opet taj ogtt je postao standard, ne da moras imati neke simptome. Mozes eventualno pitati, ali vec si 30tt pa mislim da ne trebas brinuti oko toga.
    Neki dan sam na Breyer stranici procitala upute za OGTT i bas pise da 3 dana prije pretrage treba jesti kako inace jedemo. I ja kako doma imam aparatic koji mi je dao svekar si znam bas provjeriti dan nakon kaj sam samo slatko zderala jer sam ovisnik i nikad ni nije preko 4,8 secer. E sad kako ce biti na testu opterecenja tko zna. Uskoro cu vidjeti.
    E kako se upisem na listu? Mogu prek moba?

Ne znam jesu li prosirivali, nisam prije gledala za bebe, vec za vece, ovo sam nasla kod blagajne, ali nije velik izbor, meni taman jer cu ta dva kompletica i jedan body svakako uzeti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.