Boze sto moja bebica danas mirnaaa.. Malo sam ga osjetila poslje rucka i od onda mozda dvaput da sam osjetila.. Sad cu ic pojest nesto slatko i malo ga probudit da vidim hoce se razbuditi.. Plasi me kad se ovako jako umiri.. Eh da i def moram rec doktorici da me prepone sve jace bole.. Tesko mi skupiti noge i hodam zadnja dva dana kao patka sva se gegam jer mi je cudan osjecaj kad hodam.. Eh da i to kako me prepone bole od onda me probada i dolje onako reze u predjelu jaknika kad se okrecem u krevetu ili kad se zelim malo ispruzit na ledja. Sigurna sam da ce doktorica rec da je sve to normalno ali moram joj rec pa ce mozda vise obratit paznju kod pregleda a i s obzirom da mozda idem na more svakako ju planiram pitat jel treba da me bolje pogleda da budemo sigurni da je sve okej i da smijem na put..
I moj je mirniji od jučer. Ali osjetim ga makar malo. Još oni imaju dovoljno mjesta pa ovisi kako se namjeste
Curke da li je koja nedavno mjenjala dokumnte zbog promjene prezimena? Da li znate za zdravstveno i mirovinsko da li to se mjenja preko poslodavca ili sami idemo u hzzo?
Curke da li je koja nedavno mjenjala dokumnte zbog promjene prezimena? Da li znate za zdravstveno i mirovinsko da li to se mjenja preko poslodavca ili sami idemo u hzzo?
Ja sam recimo nedavno to mijenjala i meni su to u firmi rješavali. Nova kartica za zdravstveno mi je došla tek nakon nekih 9 mjeseci od svadbe, tj mijenjanja prezimena. Ja sam samo osobnu, vozačku i bankovne kartice išla mijenjati.
I da, za dopunsko sam ja morala slati. Poslala im na mail dopunsko-osiguranje@hzzo.hr (ako imaš kod hzzo) zahtjev za promjenom podataka, tražili su me broj police ili OIB. Nova kartica je došla relativno brzo, kroz tjedan, dva.
Ajme hvala ti, dopunsko imam preko hzzo-a kao i ti, tako da cu onda poslati mail svakako i nadam se da ce to promjeniti..ajme sad trcanja na 100 strana radi tih dokumenata
Ja se samo nadam da nece biti problema u bolnici na porodu jer mi se svi dokumenti vode na djevojacko prezime a nova zdravstvena ce biti na muzevljevo prezime
Ja se samo nadam da nece biti problema u bolnici na porodu jer mi se svi dokumenti vode na djevojacko prezime a nova zdravstvena ce biti na muzevljevo prezime
Jooj meni je jako dugo trebalo dok mi promijene u HZZO za zdravstveno, ne znam zašto je to trajalo tako dugo. A do tad su me kod doktora po djevojačkom prezimenu i dalje prozivali, jer u sustavu nije bilo promijenjeno još. Držim ti fige da prođe što brže i bezbolnije
U Nextu na 50% nema vise skoro niceg, ljetne pidzamice i dve tri stvari (za decke), ali je cijeli asortiman na 30%.
Listaaaa 🤗🤗🤗
KOLOVOZ
ayla - 22.8. Djevojčica💜
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
LollyBB - 15.9 dječak💙
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
Nopobo- 21.09. curka💜
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
Marinaaaa- 2.10.,
DaVoS - 3.10., djevojčica💜
Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
Manich - 26.10.
STUDENI
Luce35- 01.11 - curica 💜
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11. djevojčica 💜
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Kengurica - 25.11. dječak 💙
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Katja32- 28.11
A bas me brine ovo moje cudo... Zadnji put se javila poslje rucka i od onda nista.. A jela sam i slatko i drmala stomak da se probudi... Vjerovatno panicarim bezveze ali strah valjda prevlada... Navikla sam da je aktivna poslje rucka i cijelo posljepodne samo sa malim pauzama mira.. A sada mi je premirna... Nadam se da ce se javiti ili veceras ili sutra ujutro da se ne brinem
Sortiraj odgovore
Najstariji