Renatajesu prosirivali ponudu snizeniga u Nextu? Onaj prvi krug za male decke bili sve rasprodali, a ne znam jel dodaju sta ponudi.
Za OGTT mi cudno da te ne salje aurora. Mislim, po bebi se cesto vidi taj dijabetes jer bude veca ili na onom nekom pregledu srca zna biti nesto drugacije, ali opet taj ogtt je postao standard, ne da moras imati neke simptome. Mozes eventualno pitati, ali vec si 30tt pa mislim da ne trebas brinuti oko toga.
Neki dan sam na Breyer stranici procitala upute za OGTT i bas pise da 3 dana prije pretrage treba jesti kako inace jedemo. I ja kako doma imam aparatic koji mi je dao svekar si znam bas provjeriti dan nakon kaj sam samo slatko zderala jer sam ovisnik i nikad ni nije preko 4,8 secer. E sad kako ce biti na testu opterecenja tko zna. Uskoro cu vidjeti.
E kako se upisem na listu? Mogu prek moba?
Kopiras upisese se i zaljepis, naravno da možes preko mob
Kak stojite s kosom? Meni je ocvrsnula i bila super negdje do prije neka 2 mj i od tada mi dosta opada…mislim, nije to nis ekstremno, ali je pojacano 😕 Sva sreca pa je svijetla jer je ima svugdje, bas me zivcira 😤 Mozda kalcij da pojacam? Ne znam…
Moja u pocetki uzas, sad je nesta kao bolja al cu ju osisati do dupeta mi, kad dode beba necu se imat s njom jos vremena zaje a ne podnosim masnu kosu 😬
Bokic curke a jeste se raspisale.. Ja danas dugo spavala pa me mama probudila da idemo na rodjendan i na rucak.. Popila kavu i odma na rucak... Sad sam se sva uspavala.. Jede mi se danas stalnooo nesto neznam sta me uhvatilo kao da imam pms u trudnoci hhhahha cas slano cas slatko..
Meni se kosa poboljsala dosta u trudnoci. Nije narasla bas, ali se progustila. Tj. Ne ispada mi uopce..ali zato ocekujem 3mj poslje poroda horor. Mislim da ce mi onda ispasti sve sto u ovih 9mj nije i bas me to nekak sekira
E da…. Stigle su mi ovaj tjedan ove slatke tetrice sa Etheral-a…. ☺️
😍😍
E da…. Stigle su mi ovaj tjedan ove slatke tetrice sa Etheral-a…. ☺️
Jesu tanje ili deblje? Meni su prije 2 tj stigle isto s online trgovine, ali su mi full tanke 😒
Deja tetre su predivne, ja ih isto imam dosta od Etherals. Zutu i zelenu imamo iste i ovu sa medekom sam moja je It's a boy 😍😍😍
Imam njihove i od bambusa, puno su mekse i deblje.
Meni je kosa u trudnoci predivna, gusta i ne opada....
Boze sto moja bebica danas mirnaaa.. Malo sam ga osjetila poslje rucka i od onda mozda dvaput da sam osjetila.. Sad cu ic pojest nesto slatko i malo ga probudit da vidim hoce se razbuditi.. Plasi me kad se ovako jako umiri.. Eh da i def moram rec doktorici da me prepone sve jace bole.. Tesko mi skupiti noge i hodam zadnja dva dana kao patka sva se gegam jer mi je cudan osjecaj kad hodam.. Eh da i to kako me prepone bole od onda me probada i dolje onako reze u predjelu jaknika kad se okrecem u krevetu ili kad se zelim malo ispruzit na ledja. Sigurna sam da ce doktorica rec da je sve to normalno ali moram joj rec pa ce mozda vise obratit paznju kod pregleda a i s obzirom da mozda idem na more svakako ju planiram pitat jel treba da me bolje pogleda da budemo sigurni da je sve okej i da smijem na put..
Bijele tetre jos nisam uzela, ali ove moje su dosta tanje s obzirom na one iz Pepca sta sam vidjela kod kolegice... 🤔
Nego, imam ja jos za odguliti, ali osjecam da se kraj blizi 😅 Evo upravo odmaram na klupici do grada, sva zapuhana 😓 A inace mi je 15ak min normalnog hoda...daleko sam ja vec od normalnog 😂
Manich tako im dodje...imaju i oni svojih boljih i losijih dana 😄 Mene je moj jucer izlupao posteno, a k tome me i boljelo dolje, a danas dok sam bolje, imao je samo festu ujutro i sad je onak, laganini...zapravo bi nekome to laganini bilo pod normalno dok je meni nornalno da se sva tresem, a ne samo trbuh 🤣🤣🤣
Boze sto moja bebica danas mirnaaa.. Malo sam ga osjetila poslje rucka i od onda mozda dvaput da sam osjetila.. Sad cu ic pojest nesto slatko i malo ga probudit da vidim hoce se razbuditi.. Plasi me kad se ovako jako umiri.. Eh da i def moram rec doktorici da me prepone sve jace bole.. Tesko mi skupiti noge i hodam zadnja dva dana kao patka sva se gegam jer mi je cudan osjecaj kad hodam.. Eh da i to kako me prepone bole od onda me probada i dolje onako reze u predjelu jaknika kad se okrecem u krevetu ili kad se zelim malo ispruzit na ledja. Sigurna sam da ce doktorica rec da je sve to normalno ali moram joj rec pa ce mozda vise obratit paznju kod pregleda a i s obzirom da mozda idem na more svakako ju planiram pitat jel treba da me bolje pogleda da budemo sigurni da je sve okej i da smijem na put..
Mora i bebica da se nekada odmori, ja volim kada moja odmara znaci da nema bolnih udaraca, trenutno mi oci iskacu kada lupi jer je veca a i snaznije udara vidi se da je na mamu 😂😂 da da obavezno napomeni ako te tako jako boli bolje da te pregleda i da si s mirom nego da se pocmes otvarati pogotovo ako ides na put jer dugo sjedenje i hodanje samo potice dodatno otvaranje
Sortiraj odgovore
Najstariji