Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    11. Srpanj 2019. 22:14

Hahah moj isto nikako da makne rukicu s lica sad u pon i imam preslatke slikice s tim malenim rukicama i prsticima 😍😍😍
    Vidim i Masina cura ima zatvorene okice jos, a ja sam ocekivala da cu vidjeti kak ih otvara malac...svugdje pise drugacije za otvaranje, navodno do kraja 7.mj? 

• ReginaP
    11. Srpanj 2019. 22:24

Joooj sto je slatka :D bas su je dobro ulovili, super uspomena :) Mi nikako da dobijemo neku slikicu gdje se dobro vidi

• Pikulica19
    11. Srpanj 2019. 22:41

Leona sretno na pregledu 💕
    Maša slikice su mrak, sramezljiva je 🥰

luce35
    11. Srpanj 2019. 22:51

Koja sramezljiva cura 😍😍, preslatko.
    Muke po ziletu obavljene, sutra i ja idem vidjeti svoju zvrkicu, bas sam uzbudjena iako sam ju vidjela prije 10 dana kad sam isla na profil 🤩

11. Srpanj 2019. 22:59

https://youtu.be/wjt-Ashodw8 
    Naletila sam na ovaj video pa koga zanima neka pogleda 😂 ja sam jos uvijek na dojenju 🙈🙈

11. Srpanj 2019. 23:12

Curke koje sutra idu sretno na pregledu...
    Ovaj moj malac danas nekako se cudno okrenuo da svaki udarac kao da osjecam vise prema unutra nego prema van i slabije se vidi danas van kad udari. Tko zna kako se sada okrenuo ali sve dok se javlja ja sretna.. Imam neki novi simptom zadnja dva dana me prepone bole kao da sam jahala konja hahahahah.. Jel se kojoj to desavalo? Onako mi tesko skupit noge i bas mi pase kad se onak sva rasirim haahhha smjesno zvuci al tak je.. 

• Pikulica19
    11. Srpanj 2019. 23:16

ayla

https://youtu.be/wjt-Ashodw8
    Naletila sam na ovaj video pa koga zanima neka pogleda 😂 ja sam jos uvijek na dojenju 🙈🙈

Jako poučno, daj to na ljetne da se ne muce.... 🤗

Julie
    11. Srpanj 2019. 23:19

Manich tak i ja, trbuh mi taman sjedne medu noge i odgovara mi ko da sjedim ko Jack 😂🙈
    Ayla ovaj video mi je cak degutantan, onak većinom neke crne zene, domorotkinje maltene, a te njihove sisrine do poda.....fuj ( vec sam spomenula da mi je to dojenje tak da se sve vidi bas degutantno......naravno ovaj video je edukativnog karaktera ali bljakec te ogromne sisurde sa gigant bradavicama  😂🙈🙈🙈🙈
    Stara moja ne opterecuj se, ako ces moc dojiti doji, ako ne Boze moj, das ad i gotovo 😂

11. Srpanj 2019. 23:19

Manich

Curke koje sutra idu sretno na pregledu…
    Ovaj moj malac danas nekako se cudno okrenuo da svaki udarac kao da osjecam vise prema unutra nego prema van i slabije se vidi danas van kad udari. Tko zna kako se sada okrenuo ali sve dok se javlja ja sretna.. Imam neki novi simptom zadnja dva dana me prepone bole kao da sam jahala konja hahahahah.. Jel se kojoj to desavalo? Onako mi tesko skupit noge i bas mi pase kad se onak sva rasirim haahhha smjesno zvuci al tak je..

Probaj vise odmarati, men kad je kolegica rekla da ju bole prepone utvrdeno joj da se otvara al to ne mora biti slucaj kod tebe, al napomeni doktorici

11. Srpanj 2019. 23:22

Julie

Manich tak i ja, trbuh mi taman sjedne medu noge i odgovara mi ko da sjedim ko Jack 😂🙈
    Ayla ovaj video mi je cak degutantan, onak većinom neke crne zene, domorotkinje maltene, a te njihove sisrine do poda…..fuj ( vec sam spomenula da mi je to dojenje tak da se sve vidi bas degutantno……naravno ovaj video je edukativnog karaktera ali bljakec te ogromne sisurde sa gigant bradavicama 😂🙈🙈🙈🙈
    Stara moja ne opterecuj se, ako ces moc dojiti doji, ako ne Boze moj, das ad i gotovo 😂

Ahahahahahahaha i ja sam primjetila kolike su im sise 😂😂 a velike bradavice su jer im nije prvo dijete i moja ujna ima tako velike bradavice jer svako dijete je dojila i naravno da ocvrsnu, al meni je to poucno mada je fuj 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.