Od iduceg tjedna u Lidlu ce biti pivoljno robica za bebe, trudnicke kratke traperice, majice i tetre koje ovaj put nisu bas jeftine
E super, bas mi trebaju kratke hlace jos jedne a taman i plata sjeda sljedeci tjedan 😁.
Jutro svima ,Kengurica slike su 4d
Sta nije to 3d? 4d izgleda onako, opet deugacije...barem meni je 3d takav, a 4d jos realnije 🤔
Sta nije to 3d? 4d izgleda onako, opet deugacije…barem meni je 3d takav, a 4d jos realnije 🤔
Al dobro, opet sve ovisi o njihovim aparatima...
Dobro jutro, cure nisam se dugo javljala ali tu sam i pročitam koliko stignem. Vidim da su se provukle razne teme.
Što se tiče dojenja meni je prvi put išlo bez problema, iako mi je dijete 5 dana od rođenja bilo hranjeno formulom na flašicu, bez problema je kasnije prihvatila dojenje. Da, boli, nekad i krvare bradavice i svašta se dogodi ali nije to nešto neizdrživo. Dojila sam dijete do nekih godinu dana. Osim vodenih kozica nije bila nikada bolesna, antibiotik je pila jednom u životu i to nakon što je udahnula komad jabuke u pluća pa je pila preventivno antibiotik. Znači odličan imunitet i sigurna sam da je dojenje djelomično zaslužno za to.
Također znam curu kojoj dojenje nije baš išlo ali ona je imala zbilja veliku želju dojiti pa se trudila i pokušavala i uspjela na kraju. Znami jednu kojoj se nije dalo dojiti pa je dala formulu a i jednu koja kapi mlijeka nije imala. znači sve je moguće.
Ayla ako zbilja želiš dojiti, samo naprijed. Naravno da će biti nespretno ali s vremenom ćete se navići i ti i dijete. Ukoliko budeš imala problema svakako kontaktiraj rode. One imaju savjetnice i nisu svi tamo ludi i zaguljeni. Meni su pomogli kod skoka u razvoju. I ne daj nikome da ti kaže da ti je slabo mlijeko.... i malo tvoga mlijeka je ipak bolje od formule, a dohranit dijete uvijek možeš.
Meni u prvoj trudnoci dojenje islo tako glatko. Imala sam one sesirice. Nit bolilo nit upala nit nista. Mljeka na izvoz i dojila do 2.5god di sam rekla gle dosta je.. nisam prvi put panicarila nit cu sad.. kak ce ic ic.. al na zivo cicu nedam 🙈

Sta nije to 3d? 4d izgleda onako, opet deugacije…barem meni je 3d takav, a 4d jos realnije 🤔
Al dobro, opet sve ovisi o njihovim aparatima…
Ja ti se slabo kužim u to ali na računu mi piše 4d tako da valjda je 🙄
A sad malo o kupovini... meni je ovo drugo dijete a i prvo je curica. Nakon moga dijeteta sestra od MM je imala curicu pa je i moj brat imao curicu... Tako da je njezina roba obišla krug, ali je naravno i dodano puno nove njihove robice. U svakom slučaju rezime je taj da meni skoro ništa ne treba od robice za bebu. No kompletić nove robice u kojoj će izaći iz bolnice ću uzeti, peškire za kupanje jer bratova mala još uvijek te koristi i možda nekoliko tetrica dokupim.
Nedavno sam malo proučavala cijene tetrica i općenito stvari koje mi trebaju i iskreno sam užasnuta cijenama.
Ne znam kako vi uspijevate sve nabaviti kojima sve treba jer niste dobili od nikoga. Jedino što mogu reći iz prošlog iskustva da su bodići i općenito stvari za bebe zbilja kvalitetni u lidlu ali i u kiku (u kiku povremeno možete pronaći bodije za 8kn) i baš su peri deri.
Imaju i tetrice mislim da je paket od 2kom oko 25kn i jako su fine i mekane (bude jedna bijela a jedna u boji ili sa uzorkom)
Meni su trenutno najveći problem spavaćice jer prošli put sam koristila spavaćice od bolnice, spavaćice i inače ne koristim, znači doslovno ih trebam sve kupiti a muka mi je dati toliki novac.... u subotu sam kupila 2 spavaćice i lagani ogrtač kratkih rukava i sveukupno platila 300kn. Najteže potrošenih 300kn u životu, a nisam ni približno blizu dovoljnom. Kakva je kod vas situacija.... jel se pripremate? Ja sam odnedavno ušla u 3 tromjesječje pa polako počinjem jer mi mala kreće u školu ove godine pa smo u pripremama i za školu i za bebu, i sređivanje sobe za prvašića a i za bebu, a mm na sezoni pa smo same.
Aurora nama je patronazna na tecaji rekla da postoje 2 velicine, ali sam zaboravila kak odabrati pravu 🤔
Razmisljala sam cak i odmah poceti s njima. Imaju ljekarne i ducani sa baby opremom koliko sam vidjela do sad...
https://www.maminsvijet.hr/oprema-za-bebe-i-trudnice/sesirici-dojenje-ih-koristiti-po-kojoj-cijeni/
Evo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji