Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    09. Srpanj 2019. 10:11

Mislim da tim jadnim sestrama padne mark na oci kad ja dodem vadit krv. Dugo sam govorila da padam i da moram leci. U prosloj T sam se malo ohrabrila jer je stalno bilo nekog bockanja, pa sjedim, s tim da najcesce kazem da ce mi biti lose ako ne pogode od prve 🙄
    Zadnji put kad mi je bilo lose sam cak lezala i skoro sam ostala bez svjesti. I to sam bila privatno i lezala u onoj finoj stolici. Jos se sestra malo uspanicila kad me vidila onak blijedu, pa se ja jos vise uplasila, stala mi krv i tak 🙈

09. Srpanj 2019. 10:20

Aurora87 pricaj mi ja vise ne zelim ulaziti u nikakve razgovore ako nam ko dode jer uvijek bleblem nesta i ispanem glupa, vozit sam prestala ima mj dana jer nit mi rade refleksi nit sam ja sposobna razmisljat o drugim ljudima u voznji samo se iskljucim i vozim zato bolje ne, ne kuham al da kuham najvjerojatnije bi bilo cudo u kuhinji 😂😂😂

PatyDi
    09. Srpanj 2019. 10:20

Frajla

Mislim da tim jadnim sestrama padne mark na oci kad ja dodem vadit krv. Dugo sam govorila da padam i da moram leci. U prosloj T sam se malo ohrabrila jer je stalno bilo nekog bockanja, pa sjedim, s tim da najcesce kazem da ce mi biti lose ako ne pogode od prve 🙄
    Zadnji put kad mi je bilo lose sam cak lezala i skoro sam ostala bez svjesti. I to sam bila privatno i lezala u onoj finoj stolici. Jos se sestra malo uspanicila kad me vidila onak blijedu, pa se ja jos vise uplasila, stala mi krv i tak 🙈

Ja vec par god unatrag uvijek trazim da mi lezecki vade jer mi se dogadjalo da kad se dignem nakon vadjenja mi bude lose pa sam ionako morala leci...ali sjedecki sam vadila na ogtt 2.i 3.put i kod profila kad se najedem, onda mi bude okej 😅
    A gle, i njima je bolje da legnemo nego da imaju brigu s nama kasnije 😅😅😅

• renata.koscec
    09. Srpanj 2019. 10:36

Frajla

Jutro
    Renata tih pokirvaca imas u dm-u. Ja bila kupila zadnji put za bolnicu, imam ih jos u torbi
    Irma sretno s ogtt. Pitaj gin preporuku za zgaravicu, neki daju renine

Hvala, zaletit cu se sutra kupiti

• renata.koscec
    09. Srpanj 2019. 10:39

DijMar

Jutro!
    Irmasretno! Mene zgaravica uhvati na par dana pa onda opet par dana nis i tak, a za sad isto mogu mineralnom rijesit je…
    Renatane znam koliko imate iskustva sa kupnjom auta od tih mesetara, ali mi smo se vec opekli s njima tak da obavezno idite sa odabranim autom u servis da provjerite stvarne kilometre i stvarno stanje auta. Jest da platite taj pregled, ali ste barem mirni i nemate kroz koji tjedan vecih troskova ak se nes pokvari…

Ma tako smo se i s proslim autom opekli. Bas sad mm kaze da bi skupio jos novaca da kupi nesto bolje a ja nestrpljiva jer nisam navikla biti bez auta. Znam da se auto ne kupuje na horuk, nista bez mehanicara i radije cekati da nadjemo nesto dobro nego se zeznuti.

PatyDi
    09. Srpanj 2019. 11:00

renata.koscec

DijMar

Jutro!
    Irmasretno! Mene zgaravica uhvati na par dana pa onda opet par dana nis i tak, a za sad isto mogu mineralnom rijesit je…
    Renatane znam koliko imate iskustva sa kupnjom auta od tih mesetara, ali mi smo se vec opekli s njima tak da obavezno idite sa odabranim autom u servis da provjerite stvarne kilometre i stvarno stanje auta. Jest da platite taj pregled, ali ste barem mirni i nemate kroz koji tjedan vecih troskova ak se nes pokvari…

Ma tako smo se i s proslim autom opekli. Bas sad mm kaze da bi skupio jos novaca da kupi nesto bolje a ja nestrpljiva jer nisam navikla biti bez auta. Znam da se auto ne kupuje na horuk, nista bez mehanicara i radije cekati da nadjemo nesto dobro nego se zeznuti.

Mozda je cak bolje otic do ovlastenih prodavaca koji prodaju rabljene pa ti daju i garanciju, a mozes i na rate kod njih...sretno 😉

• MonaL.
    09. Srpanj 2019. 11:06

Kakav sirup mogu koristiti za suhi kašalj? Svako ljeto ga dobijem, pretpostavljam od klime ,izgubim i glas. Nemam temperaturu,nikakve popratne simptome. Samo suhi kašalj i promuklost.

• ReginaP
    09. Srpanj 2019. 11:08

Aurora, to se zove Mamnezija :D http://www.roditelji.hr/obitelj/kod-trudnica-novih-mama-mijenja-se-struktura-mozga/ evo jedan članak na tu temu
    Ja inače baš puno volim pričat i sad zadnjih 2 mjeseca sve više zaboravljam riječi. Kod kuće počnem objašnjavat usred rečenice pojam tj riječ koja mi fali pa mi mm nadopunjuje, ali kad sam isla na neke sastanke mi je bilo preuzasno. I recimo gubim dijelove, jucer nisam znala jesam ujutro setala psa ili znam da sam s nekim pricala i ne mogu se nikako sjetit sta mi je ta osoba rekla i na kraju moj osobni "favorit" kad usred rečenice zaboravim sta pricam. Zeza me mm stalno da mi je to najveca kazna pogotovo kad zelim nesto dokazat, a nemam rijeci hahah

• Kengurica
    09. Srpanj 2019. 11:20

Rennie za zgaravicu iako je meni preslab, al njega smiju trudnice i mnoge kazu da im pomogne. To je tabletica pepermint koju pozvaces. Meni pomogne soda, i ja inace sodu godinama pijem (ne cesto nego po potrebi) i od nje mi nista nije bolje, al koliko znam ne balja ju precesto. Netko je rekao da reflustat gel smiju trudnice. Ako smiju on super oblaze sluznicu zeluca. Ja recimo jos nemam neke zgaravice ceste jer je valjda rano, al evo nabrijala sam se na pekmez i pojela ga prije spavanja i pozalila. 

09. Srpanj 2019. 11:28

Men je najgore ako pojedem sta kasno, preksinoc sam blize 10h pojla dva konadica strudlina i naravno rigala vatru poslje ako jedem do 8 bude mi ok tj nemam zgaravicu i naravno moram polako jesti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI