No hajd da ja objasnim zasto moj stomak nikada nije bio takav ljep ravan ni prije trudnoce hahaja
danas sam 🐷🐷🐷🐷 sad ce bebac imat party do kasno navece od ovoliko slatkog hahahaha a mamika ce uzivat u udarcima..
Luce ti i ja se pratimo po svemu a vidim i po stomaku samo je tvoj vislje i bas je ljepiii.. ❤️🤗
Ajmee pa ovo mi je precudno!? Meni to nikako nije ljepo pa gdje se ta beba krije?
HAHAHA pa u trbuhu. 🙄
Veličina trbuha nije nužno proporcionalna veličini djeteta. Ako vam je ovo prva trudnoća ili ako ste u dobroj fizičkoj formi, moguće je da su trbušni mišići jako čvrsti pa se trbuh ne rasteže koliko vaše dijete raste. Dijete možda leži niže pa je smješteno dijelom u vašoj zdjelici.
Nisam ja ni rekla nista vezano za velicinu bebe u ovakvim slucajevima niti sam htijela da se ti nadjes uvrijedjenom. Super da netko moze izgledat ovako zgodno a biti toliko trudan… Samo mi je cudno jer eto ja sebi ovakva glupa plava nemogu objasnit gdje se beba nalazi i kako se postavi da se stomak prakticki ne vidi.
Nisam se našla uvrijeđenom. Jer sam prezadovoljna kako izgledam u 27 tjednu i kako se osjećam. Ništa mi još nije postalo teško i ne osjećam se da mi je nešta teže. Još uvijek mogu vjezbati. Nisam imala ni mučnine ni žgaravicu niti ikakve bolove zasad,osim jakog udarca u rebra, po mojoj procjeni je jaka beba 😊 čuj, jedem i ja dosta slatkog ali odmalena sam mršava i ništa se ne prima, samo imam sreće hah
Luce ti i ja se pratimo po svemu a vidim i po stomaku samo je tvoj vislje i bas je ljepiii.. ❤️🤗
Ma svaki trudnicki stomak je lijep, cudim se da je ovoliki obzirom na +1 kg
Ajmee pa ovo mi je precudno!? Meni to nikako nije ljepo pa gdje se ta beba krije?
HAHAHA pa u trbuhu. 🙄
Veličina trbuha nije nužno proporcionalna veličini djeteta. Ako vam je ovo prva trudnoća ili ako ste u dobroj fizičkoj formi, moguće je da su trbušni mišići jako čvrsti pa se trbuh ne rasteže koliko vaše dijete raste. Dijete možda leži niže pa je smješteno dijelom u vašoj zdjelici.
Nisam ja ni rekla nista vezano za velicinu bebe u ovakvim slucajevima niti sam htijela da se ti nadjes uvrijedjenom. Super da netko moze izgledat ovako zgodno a biti toliko trudan… Samo mi je cudno jer eto ja sebi ovakva glupa plava nemogu objasnit gdje se beba nalazi i kako se postavi da se stomak prakticki ne vidi.
Nisam se našla uvrijeđenom. Jer sam prezadovoljna kako izgledam u 27 tjednu i kako se osjećam. Ništa mi još nije postalo teško i ne osjećam se da mi je nešta teže. Još uvijek mogu vjezbati. Nisam imala ni mučnine ni žgaravicu niti ikakve bolove zasad,osim jakog udarca u rebra, po mojoj procjeni je jaka beba 😊 čuj, jedem i ja dosta slatkog ali odmalena sam mršava i ništa se ne prima, samo imam sreće hah
Blago tebi bas imas srece. Hihi ja sam oduvijek bucka al ne smeta mi nista..
Uh vjerujte da je lakse sa manjim trbuhom ja sam pocela sa svojim zapinjati 😂😂😂 i cijeli dan tesko disem bas mi zraka fali a lezim 😣 kad se beba spusti i oslobodi mi malo pluca bit ce lakse ☺️
Kod nas neki tezak zrak, ko da se sprema nesto vani...jedva sam dosla s plaze, sva uspuhana... 😓
Bebac je poceo plivati samnom 😆 Do prije neki dan je bio miran u vodi, a na plazi divljao, a sad je poceo u vodi skakati, kad ja stanem da odmorim 🤣
Joj ti trbusi nasi 🤩 Svaki je poseban na svoj nacin...ja si svaki tjedan fotkam i onda radim kolaze od 2 tj razlike i od mjesec dana 🤗
I ja radim kolaze i usporedujem sad sam pocela slikati svaki tj i samo gledam kako raste srecica moja ☺️
Spominju nekakvo nevrijeme 🙄🙄 tuca i svasta nesta i ja osjecam pritisak danas cijeli dan, bas kao da se nesta sprema 😣
Koji magnezij preporučujete? Ja pijem mg direct neki od yasenke, mislim da je 200-tinjak miligrama i ne čini mi se nešto previše učinkovit, a i ružan mi je za piti, radije bih neke tablete..
Biolectra magnezij s okusom limuna, fin je stvarno, odmah se apsorbira (sipas u usta prah) i to je cisti magnezij
Sortiraj odgovore
Najstariji