Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    07. Srpanj 2019. 02:33

Ima li kog budnog?🦉

• ReginaP
    07. Srpanj 2019. 05:35

Divan pocetak nedjelje.. krenem prije sat vremena na wc i poplavljena mi kupaonica pa sam do sad vodu izvlačila 🥴 i sad naravno ne mogu vise zaspati, a svekar mi došao i spava u dnevnoj i ne mogu si kavu napravit.. valjda će dan biti bolji 😁

Julie
    07. Srpanj 2019. 07:06

Jutro ☀️

07. Srpanj 2019. 07:54

Jutro curke 😉

luce35
    07. Srpanj 2019. 07:55

Jutro, pijem kavicu dok se moje spavalice probude pa cemo malo na plazu. Najavljuju pogorsanje vremena pa da iskoristimo dan.
    Moramo se uhvatiti malo generalnije srediti stan danas i nakuhati za naredni tjedan jer oni ne mogu svaki dan po mojoj dijeti rucati a tlaka mi kuhati 2 rucka svaki dan po ovim vrucinama

• Pikulica19
    07. Srpanj 2019. 08:24

Jutro curke 🌞

Regina bome imas tjelovjezbu od ranog jutra... 🚱

Luce svaka cast, meni se nekad ne da nit sebi napravit 🤔🤭

luce35
    07. Srpanj 2019. 08:27

Pikulica vjeruj da je i meni tlaka kuhanje po vrucini, inace bi ljeti vikendom napunili lonac paprika, par litara salse i sl da imamo za preko tjedna ali sad se ja pridrzavam gestacijske dijete pa moram barem sebi pripremati svakodnevno. Upalim klimu dok kuham pa je izdrzljivo

Julie
    07. Srpanj 2019. 08:34

Ja curke na znam kako vi, ali ja par dana nikako da se dovoljno odmorim. Imam te nesanice, ali i preko dana bi mogla lec kad god hoces  😂🙈
    Iduci tjedan idem na kontrolu kod ginekologa pa cu ga traziti uputnicu za vadenje krvi da nije mozda zeljezo opalo.

• Pikulica19
    07. Srpanj 2019. 09:01

Julie

Ja curke na znam kako vi, ali ja par dana nikako da se dovoljno odmorim. Imam te nesanice, ali i preko dana bi mogla lec kad god hoces 😂🙈
    Iduci tjedan idem na kontrolu kod ginekologa pa cu ga traziti uputnicu za vadenje krvi da nije mozda zeljezo opalo.

Meni je jako tlak nizak, i znam prek noci odspavat 6-7h i prek dana 3-4h i bas me nekako tijelo to trazi. Vadila sam krv i sve mi je ok bilo i rekli mi samo puno tekucine, ali mene to mucilo skroz od pocetka. Budila se umornija nego sto legnem. 
    Najbolje ti je iskontrolirat se jer ti mozda kakav vitamin fali ili nesto, sto sam ja mislila za sebe, jer kazu da ti zeljeza nedostaje ako su simptomi takvi ali nemoj se navodit na to nek krva slika pokaze 😉 iako vrucina sama iscrpi pola energije covjeka pa se nemoj plašiti 🥰

• Pikulica19
    07. Srpanj 2019. 09:03

luce35

Pikulica vjeruj da je i meni tlaka kuhanje po vrucini, inace bi ljeti vikendom napunili lonac paprika, par litara salse i sl da imamo za preko tjedna ali sad se ja pridrzavam gestacijske dijete pa moram barem sebi pripremati svakodnevno. Upalim klimu dok kuham pa je izdrzljivo

Tako i ja 😂
    Spas je ta klimica 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI