Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Srpanj 2019. 18:47

No hajd da ja objasnim zasto moj stomak nikada nije bio takav ljep ravan ni prije trudnoce hahaja 

Home made banana split sa 4 vrste sladoleda..
    Home made banana split sa 4 vrste sladoleda..

danas sam 🐷🐷🐷🐷 sad ce bebac imat party do kasno navece od ovoliko slatkog hahahaha a mamika ce uzivat u udarcima.. 

06. Srpanj 2019. 18:49

Luce ti i ja se pratimo po svemu a vidim i po stomaku samo je tvoj vislje i bas je ljepiii.. ❤️🤗

marinaaaa
    06. Srpanj 2019. 18:59

Manich

marinaaaa

Manich

Ajmee pa ovo mi je precudno!? Meni to nikako nije ljepo pa gdje se ta beba krije?

HAHAHA pa u trbuhu. 🙄
    Veličina trbuha nije nužno proporcionalna veličini djeteta. Ako vam je ovo prva trudnoća ili ako ste u dobroj fizičkoj formi, moguće je da su trbušni mišići jako čvrsti pa se trbuh ne rasteže koliko vaše dijete raste. Dijete možda leži niže pa je smješteno dijelom u vašoj zdjelici.

Nisam ja ni rekla nista vezano za velicinu bebe u ovakvim slucajevima niti sam htijela da se ti nadjes uvrijedjenom. Super da netko moze izgledat ovako zgodno a biti toliko trudan… Samo mi je cudno jer eto ja sebi ovakva glupa plava nemogu objasnit gdje se beba nalazi i kako se postavi da se stomak prakticki ne vidi.

Nisam se našla uvrijeđenom. Jer sam prezadovoljna kako izgledam u 27 tjednu i kako se osjećam. Ništa mi još nije postalo teško i ne osjećam se da mi je nešta teže. Još uvijek mogu vjezbati. Nisam imala ni mučnine ni žgaravicu niti ikakve bolove zasad,osim jakog udarca u rebra, po mojoj procjeni je jaka beba 😊 čuj, jedem i ja dosta slatkog ali odmalena sam mršava i ništa se ne prima, samo imam sreće hah

luce35
    06. Srpanj 2019. 19:06

Manich

Luce ti i ja se pratimo po svemu a vidim i po stomaku samo je tvoj vislje i bas je ljepiii.. ❤️🤗

Ma svaki trudnicki stomak je lijep, cudim se da je ovoliki obzirom na +1 kg

06. Srpanj 2019. 19:18

marinaaaa

Manich

marinaaaa

Manich

Ajmee pa ovo mi je precudno!? Meni to nikako nije ljepo pa gdje se ta beba krije?

HAHAHA pa u trbuhu. 🙄
    Veličina trbuha nije nužno proporcionalna veličini djeteta. Ako vam je ovo prva trudnoća ili ako ste u dobroj fizičkoj formi, moguće je da su trbušni mišići jako čvrsti pa se trbuh ne rasteže koliko vaše dijete raste. Dijete možda leži niže pa je smješteno dijelom u vašoj zdjelici.

Nisam ja ni rekla nista vezano za velicinu bebe u ovakvim slucajevima niti sam htijela da se ti nadjes uvrijedjenom. Super da netko moze izgledat ovako zgodno a biti toliko trudan… Samo mi je cudno jer eto ja sebi ovakva glupa plava nemogu objasnit gdje se beba nalazi i kako se postavi da se stomak prakticki ne vidi.

Nisam se našla uvrijeđenom. Jer sam prezadovoljna kako izgledam u 27 tjednu i kako se osjećam. Ništa mi još nije postalo teško i ne osjećam se da mi je nešta teže. Još uvijek mogu vjezbati. Nisam imala ni mučnine ni žgaravicu niti ikakve bolove zasad,osim jakog udarca u rebra, po mojoj procjeni je jaka beba 😊 čuj, jedem i ja dosta slatkog ali odmalena sam mršava i ništa se ne prima, samo imam sreće hah

Blago tebi bas imas srece. Hihi ja sam oduvijek bucka al ne smeta mi nista.. 

06. Srpanj 2019. 19:59

Uh vjerujte da je lakse sa manjim trbuhom ja sam pocela sa svojim zapinjati 😂😂😂 i cijeli dan tesko disem bas mi zraka fali a lezim 😣 kad se beba spusti i oslobodi mi malo pluca bit ce lakse ☺️

PatyDi
    06. Srpanj 2019. 21:04

Kod nas neki tezak zrak, ko da se sprema nesto vani...jedva sam dosla s plaze, sva uspuhana... 😓
    Bebac je poceo plivati samnom 😆 Do prije neki dan je bio miran u vodi, a na plazi divljao, a sad je poceo u vodi skakati, kad ja stanem da odmorim 🤣 
    Joj ti trbusi nasi 🤩 Svaki je poseban na svoj nacin...ja si svaki tjedan fotkam i onda radim kolaze od 2 tj razlike i od mjesec dana 🤗 

06. Srpanj 2019. 21:12

I ja radim kolaze i usporedujem sad sam pocela slikati svaki tj i samo gledam kako raste srecica moja ☺️
    Spominju nekakvo nevrijeme 🙄🙄 tuca i svasta nesta i ja osjecam pritisak danas cijeli dan, bas kao da se nesta sprema 😣

• Noemi1
    06. Srpanj 2019. 22:06

Mamika99

Koji magnezij preporučujete? Ja pijem mg direct neki od yasenke, mislim da je 200-tinjak miligrama i ne čini mi se nešto previše učinkovit, a i ružan mi je za piti, radije bih neke tablete..

Biolectra magnezij s okusom limuna, fin je stvarno, odmah se apsorbira (sipas u usta prah) i to je cisti magnezij 

luce35
    06. Srpanj 2019. 22:14

Ja uzimam ovaj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.