Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Srpanj 2019. 15:34

Kengurica

Manich, a meni bas veliki izgleda tvoj trbuh i jos pravi trudnicki. Ono, nema tu dileme da si trudnica. Ja sam jucer bila u drustvu zene koja ima termin tjedan dana iza mene pa izgleda puno vise trudna. To je stvarno individualno. Ako imas instagram, samo baci #24weekspregnant i sokirat ces se koliko razlicito to moze biti. Ima trudnica koje u 20.tt imaju ravne trbuhe i onih koji tad izgledaju full trudno.
    Felicitasretno. Nasi se jos ne poznaju, a duze smo skupa od vas. Diga prica.

Hehehhe da zbilja smo sve drugacije.. Bebac se javlja pa idem malo uzivati u udarcima... 😍❤️🤗

marinaaaa
    06. Srpanj 2019. 16:16

Kengurica

Manich, a meni bas veliki izgleda tvoj trbuh i jos pravi trudnicki. Ono, nema tu dileme da si trudnica. Ja sam jucer bila u drustvu zene koja ima termin tjedan dana iza mene pa izgleda puno vise trudna. To je stvarno individualno. Ako imas instagram, samo baci #24weekspregnant i sokirat ces se koliko razlicito to moze biti. Ima trudnica koje u 20.tt imaju ravne trbuhe i onih koji tad izgledaju full trudno.
    Felicitasretno. Nasi se jos ne poznaju, a duze smo skupa od vas. Diga prica.

Pa evo i ja gledam i ne vidim zasto je upitno da li si trudna :) trbuh je dosta velik, moj u 27tjednu nije toliki. Ali nisam se nikad zapitala jel premal' jer znam da je sve u redu sa bebom :) 

Julie
    06. Srpanj 2019. 16:23

Manich reci ti susjedama da posjete okultistu. Imaš ti bome dosta veliki trbuh, nema sumnje da si trudnica  😂😂😂
    Felicita sve najbolje vam želim  🥰

06. Srpanj 2019. 16:43

Julie

Manich reci ti susjedama da posjete okultistu. Imaš ti bome dosta veliki trbuh, nema sumnje da si trudnica 😂😂😂
    Felicita sve najbolje vam želim 🥰

Hahahaha babe su navikle da sam ja bucka pa valjda misle da bih trebala biti vec kao kit po njihovom zato valjda ti komentari di mi je stomak.. Ma ko sljivi babe i susjede... Ja sam sebi super 🤣🤰

• Kengurica
    06. Srpanj 2019. 16:50
    Vidi Manich ovo. Ko nasa Marinaa.
    Vidi Manich ovo. Ko nasa Marinaa.

06. Srpanj 2019. 17:45

Ajmee pa ovo mi je precudno!? Meni to nikako nije ljepo pa gdje se ta beba krije? 

marinaaaa
    06. Srpanj 2019. 18:10

Manich

Ajmee pa ovo mi je precudno!? Meni to nikako nije ljepo pa gdje se ta beba krije?

HAHAHA pa u trbuhu. 🙄
    Veličina trbuha nije nužno proporcionalna veličini  djeteta. Ako vam je ovo prva trudnoća ili ako ste u dobroj fizičkoj formi, moguće je da su trbušni mišići jako čvrsti pa se trbuh ne rasteže koliko vaše dijete raste. Dijete možda leži niže pa je smješteno dijelom u vašoj zdjelici. 

luce35
    06. Srpanj 2019. 18:40

Frajla
    06. Srpanj 2019. 18:42

Naravno da velicina trbuha nist ne znaci. I kod visljih cura obicno bude manji jer beba ima vise mjesta u duzinu.
    Ma sve trudnice su divne 😍
    Gledala slike od prosli put, pa sad me je trbuh ogorman, ima da se kotrljam do kraja 🙈
    Bas cu jednom staviti usporedno, kad uhvatim vremena za sloziti kolaz

06. Srpanj 2019. 18:44

marinaaaa

Manich

HAHAHA pa u trbuhu. 🙄
    Veličina trbuha nije nužno proporcionalna veličini djeteta. Ako vam je ovo prva trudnoća ili ako ste u dobroj fizičkoj formi, moguće je da su trbušni mišići jako čvrsti pa se trbuh ne rasteže koliko vaše dijete raste. Dijete možda leži niže pa je smješteno dijelom u vašoj zdjelici.

Nisam ja ni rekla nista vezano za velicinu bebe u ovakvim slucajevima niti sam htijela da se ti nadjes uvrijedjenom. Super da netko moze izgledat ovako zgodno a biti toliko trudan... Samo mi je cudno jer eto ja sebi ovakva glupa plava nemogu objasnit gdje se beba nalazi i kako se postavi da se stomak prakticki ne vidi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.